Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Nu pot conecta PS3 prin HDMI la plasma LG

1. #1 SP
    Junior Member augustin01's Avatar

Exclamation Nu pot conecta PS3 prin HDMI la plasma LG

Va salut pe toti, stiu ca multi ati intalnit aceasta problema, de aceea va solicit ajutorul. Mai intai de toate trebuie sa va spun ca am un PS3 80gb, firmware actualizat la zi, probat conexiune hdmi la un tv de 82cm diagonala Samsung. Aici conectarea s-a realizat foarte simplu. Televizorul pe care-l am acasa este un LG 42PC55, are 2 intrari hdmi. Am probat pe el camera mea video si un dvd samsung care functioneaza perfect. Am citit pe net ca ar fi ceva necompatibil intre hdmi 1.1, 1.2 si 1.3. Aici iar imi este neclar, deoarece stiu ca 1.3 este compatibil si cu restul. As fi foarte fericit daca ma puteti indruma sa rezolv aceasta suparatoare problema. Multumesc tuturor

2. #2 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    a mai folosit si la alt TV ps3 nu ???
    Daca da atunci, conecteaza-l la TV asta de vrei sa mearga aprinzi consola dupa,tii apasat pe butonul de stingere incontinuu pana se stine pentru a se reseta -Setarea Video de a fost conectat la alt TV

3. #3 SP
    Am mai conectat acest PS3 si la alt tv si a mers, deci cunosc procedura. L-am si resetat, nu vrea prin hdmi. Merge numai prin AV.

4. #4 SP
    Member Vami's Avatar
    Hm... ciudat nu mi s-a intamplat niciodata..

5. #5 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    La fel am patit si eu cu untelevizor Thosiba. Din pacate nu mergeau intrarile HDMI de la televizor.
    A trebuit sa schimb televizorul. Noroc ca era in garantie.

6. #6 SP
    La mine functioneaza intrarile HDMI de la televizor, am probat o camera video Canon HV30. Iar ps3-ul functioneaza foarte bine pe un Samsung.

7. #7 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    Eu am incercat televizorul si cu un DVD player cu iesire HDMI si nu mergea. In schimb am probat PS3 pe alte televizoare si mergea. La tine chiar chiar e ciudata traba.

8. #8 SP
    Am un dvd Samsung hdmi si merge. Nu merge PS3-ul.

9. #9 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Ai pus PS 3 pe alt televizor pe HDMI?

10. #10 SP
    Nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca am scris de 3 ori !

11. #11 SP
    Banned nurv's Avatar
    O dau si eu la plezneala: ai incercat cu alt cablu HDMI? Daca da, ai incercat alt port HDMI? Cum se manifesta, nu ai imagine, sau?

12. #12 SP
    Am cumparat cablu Belkin cu mufe aurite, a costat 99ron, am doar 2 mufe hdmi si le-am incercat pe ambele.

13. #13 SP
    Senior Member huber's Avatar
    dupa ce am citit ce ai spus tu mai sus eu zic ca ori cablul hdmi e problema ori are ceva consola din fabricatie , incearca cu un alt cablu este la webpreadator la 35 ron incearca cu unul din ala daca nu merge dute cu consola la garantie .

14. #14 SP
    Banned sharp's Avatar
    Quote Originally Posted by augustin01 View Post
    Am cumparat cablu Belkin cu mufe aurite, a costat 99ron, am doar 2 mufe hdmi si le-am incercat pe ambele.
    Ai incercat cu alt cablu cum ti s-a sugerat mai sus man? Pentru ca daca TV-ul este bun, consola este buna, nu mai ramane decat cablu...

15. #15 SP
    AM incercat cu inca 4 cabluri care merg perfect cu televizorul meu... nu e de la cablu. O fi ceva necompatibil.

16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si eu am avut o problema asemanatoare cu a ta. Mi-am luat un ps3 de al cineva si cand l-am conectat la tv, tot lg, prin hdmi nu imi aparea nimic. am dat un search si am gasit problema. L-am conectat cu av, si am pus si cablu hdmi, am intrat la display option si am selectat hdmi. si dupa a mers perfect. sper ca te va ajuta.

17. #17 SP
    Problema cred ca este numai din tv LG. Azi l-am conectat pe un Samsung prin DVI si merge perfect. Deci problema este din LG. Nu cred ca exista rezolvare.

18. #18 SP
    Junior Member PANIF's Avatar
    salut eu am o consola ps3 si cand am cumparat cablul hdmi a mers, dar cand am vrut sa o conectez din nou la cablul av nu la mai vazut . va rog sa ma ajutati cu aceasta problema si sa imi spuneti si mie cum sa o fac sa mearga din nou pe cablu av. va multumesc tuturor.

19. #19 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Trebuiie sa resetezi setarile video.

https://www.youtube.com/results?sear...be.zitwa4Dqu0Q

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.