Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 73 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #361 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    joaca cu minimize sau cu christian77, sau chiar cu mine, si mai zi-ne dupa daca exageram cu stick-ul.
    Man, stii cum joaca omu' de te "precipiti" in afirmatii de genul?
    Nu conteaza "input device-ul" sau "BP" cat conteaza skill-ul, sa stii cum sa pedepsesti o lovitura blocata sau facuta random in speranta ca va reusi si toate astea offline nu online unde cred ca nu o sa mai joc, deoarece mi-e rau de cati Ken si Ryu "playah" am intalnit, deja devenind repetitiv si plictisitor jocul, unde mai pun si bug-urile din update: ma trezesc cu 5% disconnect ratio(care dispar la un game restart), GP lipsa, eroare "lost conn to PSN" dupa care jocul freez-uie.

DA un post plin de nervi adusi de un joc pe care imi face placere sa il joc OFFLINE cu prietenii.
    This place shall become a SHOTO grave!!!!
    Attached Images Attached Images kdk_1144.jpg

2. #362 SP
    Member cristian77's Avatar
    Esti prea dramatic alecs , sunt mici incoveniente la update,dar cred ca le-au rezolvat,de cateva zile nu mai
    dispar GP-uri,tot mai rare lipsele de conexiune,etc.Si nu e un motiv sa nu mai joci online,si daca te-ai saturat de
    Keni si asa,invite me

3. #363 SP
    Eeeh...as vrea sa fiu, dar cand aseara nu am mai putut juca DELOC deoarece imi tot aparea "Lost conn to PSN" si internetul functiona, mi-am pierdut rabdarea (am iesit si intrat in joc de cel putin 5 ori, dupa am incercat GTAIV online care a functionat perfect. ).
    O sa incerc un HDD re-install astazi si sa vad cum evolueaza lucrurile.
    Te-am vazut onn odata din cate imi amintesc (sigurul green connection ) dar stim ca e un gimmick a la CrappyCom.
    Da, m-am saturat de shoto si sper sa facem cateva friendly.

4. #364 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Are ceva dreptate Alecs, mai toti flowchart Kens acum s-au mutat spre Ryu si fac acelasi lucru over and over,,, MOAR random shoryukens!!! ce ma enerveaza pe mine cel mai mult e faptul ca spameaza shoryuken pe turbo (in timp ce tu faci un combo pe el) sperand sa nu legi 1 lovitura in combo ca sa ii iasa lui counter shoryuken. Gasesc asta oarecum retarded pentru ca ii vezi cum baga shoruykenuri " la doamne ajuta". Pentru mine unii dintre cei mai enervanti adversari sunt aia care nu stiu ce vor sa faca si pe care nu ii poti anticipa.
    /bitching over

5. #365 SP
    Haha...aseara am dat de un Ken care tin sa zic, avea 1700GP in timp ce eu aveam 800lol si omul TOT dar TOT ce facea (ambele runde) dupa ce i-am dat un HS reversal a fost sa sara in spate cu heavy kick, am stat asa cateva secunde intrebandu-ma ce naiba are?
    Banuiam sa i s-a stricat controllerul dar nu..el numai asta facea O_O, nu mai are rost sa zic ca a fost easy win dar cu specimene din asta iti dai seama ca GP, BP and the rest nu conteaza.

@Minimize - random SRK e foarte enervant si online imi poate intrerupe hit string-ul usor probabil din pricina lag-ului, dar la un SRK blocat e timpul pt punish.

6. #366 SP
    Cine vrea sa urmareasca o finala de G2 intre doi romani,e uploadata,mai-nainte am terminat-o.Eu si cartofu,meci frumos
    Sansele ca eu si el sa ne intalnim intr-o finala de campionat erau una la cateva zeci de mii,poate si mai bine , si sa-ti mai dea si upload.So,trebuia postat aici

7. #367 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Nu suntem decat vreo 8000 in G2, deci sansele sa ne intalnim nu sunt chiar asa mici
    Cand am vazut pe cineva care are conexiune de 5 linii am si intrat, daca ma uitam si la nume inainte sa dau ready ziceam pas, ca stiam ca ma rupi , in fata jucatorilor care ii folosesc pe Blanka/M.Bison/Vega mai tot timpul pierd .

8. #368 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

9. #369 SP
    Un meci cu M.Sanchez in actiune

10. #370 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Astazi mi-a ajuns si mie jocul in seara voi juca si eu sunt un incepator si nici fighting stick 3 deci nu va astepti de la o provocare.

11. #371 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Astazi mi-a ajuns si mie jocul in seara voi juca si eu sunt un incepator si nici fighting stick 3 deci nu va astepti de la o provocare.
    Joci cu mine ca si mie tot azi mi-a ajuns . n00b fest lol

12. #372 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    n00b fest lol
    Tare

13. #373 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Care joaca cu mine in seara asta?
    Bagati si id-u de PSN daca nu il aveti

14. #374 SP
    Ok....imi place foarte mult jocul dar pur si simplu nu stiu sa-l joc este vreo cineva care are rabdearea sa ma invete si pe mine bazele acestui joc + cateva smecherii utile ( nu am fighting stick )

15. #375 SP
    Uita-te pe paginile anterioare din thread,este un tutorial foarte bun,pus de namless_fear parca,foarte bun
    Ma ai in lista,cand ma vezi online,invita-ma la un text chat,sa vedem cu ce mai pot sa te ajut.Daca nu ai stick,alege ti un caracter
    (ex Ryu) care foloseste miscari circulare(shoto),e mult mai usor de folosit cu DS3.In carticica jocului ai miscarile mai speciale
    pe langa cele normal,incearca-le in training mode,pana le stapanesti bine,dupa care le poti pune in practica si in timpul meciurilor
    Urmareste cateva vids,sunt o multime pe youtube(sau link-uri aici pe thread),cu meciuri ale caracterului ales,vezi ce poti invata de acolo,etc.Jocul nu e ceva gen mashing buttons si ce-o iesi o iesi,e strategie in timp rapid,si necesita multa practica,experienta,dar sunt exemple de baieti de aici de pe forum care au luat-o de la inceput si joaca chiar bine acum,si...merita,e cel mai bun fighting game ever
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...ighting-games/

16. #376 SP
    Fiind abonat la info-ul de pe gootecks.com,am primit un mail cu vids de la ultimul event american in materie de SF4,East Coast
    Throwdown.Majoritatea jucatorilor pro din US(inclusiv gootecks),meciuri superbe,comentarii si atmosfera savuroasa in public
    Primul link e cel cu meciuri din calificari,ultimul e Final 8
    Street Fighter 4 Videos - East Coast Throwdown 9th Place
    Street Fighter 4 Videos - East Coast Throwdown Top 8 & Grand Finals

17. #377 SP
    Deci eu cred ca sunt handicapat .
    Joc pe easiest si pur si simplu nu am reusit sa termine jocu decat cu ryu si ken,voi a-ti reusit sa terminati cu toti jocul macar odata? si pe ce dificultate?

18. #378 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Deci eu cred ca sunt handicapat .
    voi a-ti reusit sa terminati cu toti jocul macar odata?
    E-u a-m reusit cu toti.S-i nu sunt singurul de pe a-ici.

19. #379 SP
    Member andreips3's Avatar
    Vreau sa il deblochez pe Gouken si nu reusesc nicicum. Am urmat tutorialu de pe o pagina anterioara dar degeaba. Am deblocat toate caracterele inclusiv Akuma, dupa care am terminat jocul cu el. Am inceput cu Ryu, am facut 3 ultra finishes + 1 meci perfect + am avut de fiecare data first hit. Dupa ce il bat pe Seth nu ma pune impotriva lui Gouken ci impotriva lui Akuma din nou. Ce gresesc?

20. #380 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Ai setat numarul de runde la 1? Daca ai lasat meciul pe default, 3 runde, trebuie sa faci mai multe ultra/super finishes.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 73 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast