Guys, help
http://www.consolegames.ro/forum/103437-post36.html
Știu că e aria PS3 dar...
Merci.
cristian77, ai vazut cum joc si ma gandesc ca ti-ai facut o parere so, imi poti da niste sfaturi or somethin?![]()
andrei,daca e primul tau SF jucat,te prezinti mai mult decat onorabil,nu joci haotic,ai deja un anumit stil, sfatul meu momentan e sa joci cat mai mult(online,dai de jucatori buni de la care ai ce sa furi) pentru a castiga experienta si sa incerci sa ramai pe un caracter maxim doua,pe care sa le imbunatatesti
Tocmai am "terminat" si eu jocul pe arcade mode pot spune ca a fost e experienta placuta dar stiti cumva de unde as putea afla si eu mai multe despre povestea fiecarui jucator deoarece la cativa sa terminat foarte ciudat.
OFF: Aveti de vanzare vreun fighting stick sau stiti pe cineva care vinde ?scuzati de off.
A inceput sa ma enerveze jocul online. Sute de "pattern players" care abea reusesc sa ma bata la limita dar, ma bat. Eu joc cu Akuma deci va dati seama ce damige iau daca ratez o miscare. Vreau sa fac dragon punch dar imi iese teleport, vreau sa pun piedica si nu imi ia comanda iar cel mai rau e cand nu tine bloc desi tin back + down si nu apas nimic. Asa am luat multe piedici. E de la lag?
P.S. Nu fac button mashing.
Am si eu o intrebare: caut de mult timp un joc fighting pt. a il juca la dublu cu prietenii care vin pe la mine sau cu fratele meu mai mic.Eu am jucat doar un street fighter pana acum si nu mai stiu exact care ca era de mult,ma rog...mi-a placut.Ce ziceti se merita sa il i-au pt. a il juca la dublu sau imi trebuie neaparat un Fighting Stick sau 2,merge asa de distractie cu doua Dualshock-uri?
Este destul de complicat fara Fighting Stick ... Este un joc de competitie mai mult, si de skill ... Nu iti ies toate miscarile din D3. Este complicat. Dar vezi ca exista mai multe alternative pentru Fighting ... Eu de exemplu recomand Soul Calibur 4 sau MK vs DC ... Eu le-am jucat si inca le mai joc cu prieteneii.
Probleme vor fi cand tu vei incepe sa pui suflet si o sa devii prea bun pentru prietenii tai. Tu vei juca des online, vei capata experienta iar prietenii tai o sa ramana la acelasi nivel. Spunea cineva mai sus ca Street Fighter nu este un joc pentru oricine si cam asa e.
Pentru meciuri cu prietenii iti recomand Mortal Kombat. E mult mai casual.
Bookmarks