Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 73 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #401 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    sunt la birou acum aallex daca la mine te-ai referit

hell attack cu bison e usor si dupa ce aterizezi din el ai posibilitatea de ultra deoarece oponentul este intr-o stare de "juggle".
    el consta intr-un atac aerian in care apesi de 2 ori consecutiv si oarecum rapid pe medium punch.
    daca vrei ultra dupa hell attack tii apasat in spate in tp ce il executi iar la aterizare repede > < >kkk (cam singurul juggle into ultra pe care il are Dictatorul din pacate)
    devil's reverse consta intr-un charge diagonal back (preferabil) sau direct in jos dupa care apesi "up" si punch in acelasi timp
    dupa ce te-ai "lansat" in aer trebuie sa mai apesi inca odata pe punch pt a declansa la propriu devil's reverse (depinde de tine cand vrei sa il faci), trebuie sa fii la 3\4 distanta ca sa loveasca un opponent standing, si este f util pentru a-ti umple EX meter-ul de care Bison depinde.
    am reusit, multumesc
    din pacate la sagat nu pot, acum am observat ca e altceva defapt acolo (la fake kick)

da despre tine era vorba, jucam mai incolo, cand vii acasa probabil

2. #402 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    ????
    Ce treaba are SEGA cu stick-urile astea?Stickuri despre care s-a tot vorbit din decembrie incoace...

daca la tine PAD = STICK....
    acum nu stateam sa tai stickurile din poza. am specificat clar

3. #403 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    ????
    Ce treaba are SEGA cu stick-urile astea?Stickuri despre care s-a tot vorbit din decembrie incoace...
    Oare pentru ca seamana cu controllerul de Sega Mega Drive trollere ?
    P.S.: Sunt gamepad-uri, nu stick-uri.

4. #404 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Guys, help

http://www.consolegames.ro/forum/103437-post36.html

Știu că e aria PS3 dar...

Merci.

5. #405 SP
    Member andreips3's Avatar
    cristian77, ai vazut cum joc si ma gandesc ca ti-ai facut o parere so, imi poti da niste sfaturi or somethin?

6. #406 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hahahaha. Asta da chart
    Attached Images Attached Images street_fighter_ken_flowchart.jpg

7. #407 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    cristian77, ai vazut cum joc si ma gandesc ca ti-ai facut o parere so, imi poti da niste sfaturi or somethin?
    andrei,daca e primul tau SF jucat,te prezinti mai mult decat onorabil,nu joci haotic,ai deja un anumit stil , sfatul meu momentan e sa joci cat mai mult(online,dai de jucatori buni de la care ai ce sa furi) pentru a castiga experienta si sa incerci sa ramai pe un caracter maxim doua,pe care sa le imbunatatesti

8. #408 SP
    Senior Member eXist's Avatar

9. #409 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai am "terminat" si eu jocul pe arcade mode pot spune ca a fost e experienta placuta dar stiti cumva de unde as putea afla si eu mai multe despre povestea fiecarui jucator deoarece la cativa sa terminat foarte ciudat.
    OFF: Aveti de vanzare vreun fighting stick sau stiti pe cineva care vinde ? scuzati de off.

10. #410 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    got hadouken?
    Attached Images Attached Images 633628432249532266-cammy.jpg l_b8e89cf537b24f7097a09cbc646ca55e.png

11. #411 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    "confused ninjas/rockers pic"
    Offtopic much?

12. #412 SP
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Tocmai am "terminat" si eu jocul pe arcade mode pot spune ca a fost e experienta placuta dar stiti cumva de unde as putea afla si eu mai multe despre povestea fiecarui jucator deoarece la cativa sa terminat foarte ciudat.
    OFF: Aveti de vanzare vreun fighting stick sau stiti pe cineva care vinde ? scuzati de off.
    sure, cauti pe wikipedia.org (english version) street fighter, gasesti tot ce iti trebuie. daca imi spui un personaj anume la care vrei sa ii aflii povestea voi incerca sa iti explic eu.

ps.: imi explica cineva cum se face fake kick cu sagat?

13. #413 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Apesi rapid HK de 2 ori, dar din experienta pot spune ca nu iti foloseste prea mult.

14. #414 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Apesi rapid HK de 2 ori, dar din experienta pot spune ca nu iti foloseste prea mult.
    ms, aveam nevoie pt trial cu Sagat

15. #415 SP
    A inceput sa ma enerveze jocul online. Sute de "pattern players" care abea reusesc sa ma bata la limita dar, ma bat. Eu joc cu Akuma deci va dati seama ce damige iau daca ratez o miscare. Vreau sa fac dragon punch dar imi iese teleport, vreau sa pun piedica si nu imi ia comanda iar cel mai rau e cand nu tine bloc desi tin back + down si nu apas nimic. Asa am luat multe piedici . E de la lag?
    P.S. Nu fac button mashing.

16. #416 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am si eu o intrebare: caut de mult timp un joc fighting pt. a il juca la dublu cu prietenii care vin pe la mine sau cu fratele meu mai mic.Eu am jucat doar un street fighter pana acum si nu mai stiu exact care ca era de mult,ma rog...mi-a placut.Ce ziceti se merita sa il i-au pt. a il juca la dublu sau imi trebuie neaparat un Fighting Stick sau 2,merge asa de distractie cu doua Dualshock-uri?

17. #417 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Este destul de complicat fara Fighting Stick ... Este un joc de competitie mai mult, si de skill ... Nu iti ies toate miscarile din D3. Este complicat. Dar vezi ca exista mai multe alternative pentru Fighting ... Eu de exemplu recomand Soul Calibur 4 sau MK vs DC ... Eu le-am jucat si inca le mai joc cu prieteneii.

18. #418 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Am si eu o intrebare: caut de mult timp un joc fighting pt. a il juca la dublu cu prietenii care vin pe la mine sau cu fratele meu mai mic.Eu am jucat doar un street fighter pana acum si nu mai stiu exact care ca era de mult,ma rog...mi-a placut.Ce ziceti se merita sa il i-au pt. a il juca la dublu sau imi trebuie neaparat un Fighting Stick sau 2,merge asa de distractie cu doua Dualshock-uri?
    100%,recomand cu toata increderea.super fun garantat

19. #419 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    super fun in 2 cu controllerele.
    nu-ti trebuie fighting stick ca sa ai fun.

20. #420 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Probleme vor fi cand tu vei incepe sa pui suflet si o sa devii prea bun pentru prietenii tai. Tu vei juca des online, vei capata experienta iar prietenii tai o sa ramana la acelasi nivel. Spunea cineva mai sus ca Street Fighter nu este un joc pentru oricine si cam asa e.
    Pentru meciuri cu prietenii iti recomand Mortal Kombat. E mult mai casual.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 73 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast