retur
cristian77 vs insane_bgy 2 0
Campionatul sfiv s-a incheiat, cum am mentionat anterior cei care nu au jucat cel putin 50% din meciuri pierd automat meciurile nejucate in favoarea celor care au 50%+ meciuri jucate.
De asemenea modul tur reprezinta si clasamentul final (prea putine meciuri jucate in retur).
Tur-retur a parut o idee buna la inceput dar s-a dovedit a fi prea "casual" asa ca daca se va mai organiza vre-un campionat meciurile se vor programa in prealabil.
1 - minimize
2 - cristian77
3 - duncanstomp ; zgb_ro
4 - andreips3 ; aallex ;alecs
5 - Bugghy
6 - postarnak
7 - Catallin
8 - apbaciu ; GeoGcx
Cei care sunt la egalitate de puncte pot sustine meciuri pentru departajare daca doresc bineinteles.
a reusit cineva sa cumpere de pe siteuri americane sau japoneze hori/madcatzs ? ca majoritatea siteurilor nu prea accepta plati din RO sau zic ca nu exporta.
eu mi-am luat de aici HORI FS3.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/
Da,roaga-l pe web sa iti aduca ceva de pe aici,vad ca au inceput sa apara iar Madcatz-urile TE
am incercat sa dau de web , da nu imi rasp , in cele din urma am dat comanda de pe play-asia la un HORI Fighting Stick 3 costa vreo 70 $ + vreo 30 $ transport zic ei , m a ajuns 100 $ totalu , dar parca pare prea putin la bani , mai sunt alte vami de platit ? comisioane ascunse ? ce parare aveti ?
apropo , in legatura cu o modare la un hori fs 3 , daca se poate sa imi spuneti si mie cu ce ajuta aceasta modare mai exact , daca esti cineva din Constanta care poate sa o faca si de unde sa fac rost de materiale si ce exact imi trebuie ? ms
Modarea unui fs3 consta in schimbarea joystick-ului (manetei) si a butoanelor cu piese de arcade originale (noystick si butoane care se gasesc pe sfiv cabinets)
daca citeai pagina anterioara ...
aha am inteles ideea , dar cine mi l modeaza si mie ? eu sunt din constanta .. si sa vin pana la buc .. alti 1.3m motorina :s
Enjoype amandoua!
Cine vrea o portie de ras sa dea click ; linkul l-am primit si eu de la duncan,
Inca mai radSf for adults only
LE: ROFL!
Stunfest 2009 Semifinal Qualifier SBO TOUGEKI
le Dictatoggg
Puyo for announcer IS THE MAN!!! #1!!!![]()
Am si eu o intrebare:se merita sa cumpar SF4 fara hori stick sau fara el nu voi putea juca nimic?
By party_man in forum Videos
Bookmarks