Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 73 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #641 SP
    Member cristian77's Avatar
    retur
    cristian77 vs insane_bgy 2 0

2. #642 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Si tur si retur, ca nu jucasem nici in tur...

3. #643 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Campionatul sfiv s-a incheiat , cum am mentionat anterior cei care nu au jucat cel putin 50% din meciuri pierd automat meciurile nejucate in favoarea celor care au 50%+ meciuri jucate.

De asemenea modul tur reprezinta si clasamentul final (prea putine meciuri jucate in retur).

Tur-retur a parut o idee buna la inceput dar s-a dovedit a fi prea "casual" asa ca daca se va mai organiza vre-un campionat meciurile se vor programa in prealabil.

1 - minimize
    2 - cristian77
    3 - duncanstomp ; zgb_ro
    4 - andreips3 ; aallex ;alecs
    5 - Bugghy
    6 - postarnak
    7 - Catallin
    8 - apbaciu ; GeoGcx

Cei care sunt la egalitate de puncte pot sustine meciuri pentru departajare daca doresc bineinteles.
    Attached Images Attached Images sf4f.png

4. #644 SP
    Member Geonebun's Avatar
    imi ziceti si mie de unde sau de pe ce site pot cumpara un mad catz sau hori ?

5. #645 SP
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    imi ziceti si mie de unde sau de pe ce site pot cumpara un mad catz sau hori ?
    Din pacate nu prea gasesti prin europa , la noi in tara nici atat. Incearca magazinele din US si Jp.

6. #646 SP
    Member Geonebun's Avatar
    a reusit cineva sa cumpere de pe siteuri americane sau japoneze hori/madcatzs ? ca majoritatea siteurilor nu prea accepta plati din RO sau zic ca nu exporta.

7. #647 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    a reusit cineva sa cumpere de pe siteuri americane sau japoneze hori/madcatzs ? ca majoritatea siteurilor nu prea accepta plati din RO sau zic ca nu exporta.
    eu mi-am luat de aici HORI FS3.
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/

8. #648 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Care e adus din US

Da, cel mai bine este sa iei legatura cu Webpredator pentru un arcade stick.

9. #649 SP
    Member cristian77's Avatar
    Da,roaga-l pe web sa iti aduca ceva de pe aici,vad ca au inceput sa apara iar Madcatz-urile TE

10. #650 SP
    Member Geonebun's Avatar
    am incercat sa dau de web , da nu imi rasp , in cele din urma am dat comanda de pe play-asia la un HORI Fighting Stick 3 costa vreo 70 $ + vreo 30 $ transport zic ei , m a ajuns 100 $ totalu , dar parca pare prea putin la bani , mai sunt alte vami de platit ? comisioane ascunse ? ce parare aveti ?

11. #651 SP
    Member Geonebun's Avatar
    apropo , in legatura cu o modare la un hori fs 3 , daca se poate sa imi spuneti si mie cu ce ajuta aceasta modare mai exact , daca esti cineva din Constanta care poate sa o faca si de unde sa fac rost de materiale si ce exact imi trebuie ? ms

12. #652 SP
    apropo , in legatura cu o modare la un hori fs 3 , daca se poate sa imi spuneti si mie cu ce ajuta aceasta modare mai exact
    Modarea unui fs3 consta in schimbarea joystick-ului (manetei) si a butoanelor cu piese de arcade originale (noystick si butoane care se gasesc pe sfiv cabinets)

de unde sa fac rost de materiale si ce exact imi trebuie ? ms
    daca citeai pagina anterioara ...

13. #653 SP
    Member Geonebun's Avatar
    aha am inteles ideea , dar cine mi l modeaza si mie ? eu sunt din constanta .. si sa vin pana la buc .. alti 1.3m motorina :s

14. #654 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    In alta ordine de idei vreau sa anunt pe cei interesati ca am terminat de modat 2 Hori Fighting Stick 3 cu piese Sanwa iar unul dintre ele este scos la vanzare, celalalt (cel albastru) apartinand lui duncanstomp.
    Adjudecat.

15. #655 SP
    Quote Originally Posted by duncanstomp View Post
    Adjudecat.
    Enjoy pe amandoua!

Cine vrea o portie de ras sa dea click ; linkul l-am primit si eu de la duncan,

Inca mai rad Sf for adults only

LE: ROFL!

16. #656 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Enjoy pe amandoua!

Cine vrea o portie de ras sa dea click ; linkul l-am primit si eu de la duncan,

Inca mai rad Sf for adults only

LE: ROFL!
    lollol Ce muzica asculta Guile

17. #657 SP
    Member Geonebun's Avatar
    de unde gasesc sa cumpar street fighter 4 ? un site de ro ceva sau numai international ?

18. #658 SP
    Member slabunator's Avatar
    de unde gasesc sa cumpar street fighter 4 ? un site de ro ceva sau numai international ?
    aici pe forum ->aria de publicitate -> console -> threadul lui webpredator
    parca e 180 lei nou region 1 + un film SF
    scriu de pe consola si nu stiu cum sa pun link

19. #659 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Stunfest 2009 Semifinal Qualifier SBO TOUGEKI

le Dictatoggg

Puyo for announcer IS THE MAN!!! #1!!!

20. #660 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am si eu o intrebare:se merita sa cumpar SF4 fara hori stick sau fara el nu voi putea juca nimic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 73 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast