Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 73 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast
Results 201 to 220 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #201 SP
    Member cristian77's Avatar
    welcome in comunitate si spor la invatat t0t3nk0pf

2. #202 SP
    Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
    @cristian77: Mersi frumos.

3. #203 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    pe mine ma seaca toate combourile care trebuiesc facute cu stick-ul,imi ies numai din greseala.Mi se pare complict rau la combinatii jocu asta.

4. #204 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    pe mine ma seaca toate combourile care trebuiesc facute cu stick-ul,imi ies numai din greseala.Mi se pare complict rau la combinatii jocu asta.
    De cate zile ai jocul? Cate ore ai jucat pe el?

5. #205 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    eu joc de vreo luna si stiu sa fac combouri bine,mai putin la cei care le au cu charge

6. #206 SP
    Aia e,nu poti din primele zile sa inveti asa repede,mai ales daca nu ai mai jucat titlu SF,experienta pe care o vezi la jucatori avansati,o au de la vechile SF,miscarile de baza au ramas aceleasi de aproape 20 e ani

7. #207 SP
    Member televizor's Avatar
    pai voi nu jucati din d-pad? mi se pare super usor pt ca la stick e prea sensibil si e foarte usor sa sara din greseala in sus etc... am citit ca asa e recomandat sa joci daca nu ai stick si asa m-am obisnuit. multi mai ziceau sa e mai bine sa schimb controller lay-out si sa bagi shortcut pt focus attack si grab pe face buttons dar nu inteleg cum ca ramai fara butoane pt 2 actiuni totusi ultra si super-urile care cer charge sau piledrive-urile lui gief mi se par imposibil din d-pad

8. #208 SP
    Problema mea e la super/ultra Guile si Vega,greu ies,nu inteleg miscarea aia parca...

9. #209 SP
    Member Solozaur's Avatar
    uitati aici un ghid bun pentru combo-uri si altele

sunt puse si video-uri cum face tipu speciale si explica modalitati de a le executa mai usor

10. #210 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Problema mea e la super/ultra Guile si Vega,greu ies,nu inteleg miscarea aia parca...
    nici mie nu imi ies, mai ales din d pad ca sar tastele in toate directiil. poate explica cineva miscarea mai in detaliu?

11. #211 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    nici mie nu imi ies, mai ales din d pad ca sar tastele in toate directiil. poate explica cineva miscarea mai in detaliu?
    Desigur:
    f = fata ; b = spate ; u = sus ; d = jos

miscarea incepe cu un charge de 2sec + dupa cum urmeaza db-d-df-d-db-uf +PPP(vega) +KKK(guile)

miscarea are si un shortcut (daca doriti) db-d-df-d-db-ub.

Am incercat sa reproduc miscarea grafic sper sa intelegi.
    in pozitia 1 trebuie sa tii charged cel putin 2 secunde iar prin 1-4 trebuie sa treci cat poti de rapid dar nu atat de rapid cat sa nu fii sigur pe miscarile care le faci. Este miscarea ultra cea mai dificila de executat dar asta nu inseamna ca e greu.

Vezi in imagine versiunea 2 (shortcut) e posibil sa fie mai usor de executat decat varianta 1 pentru ca din pozitia 2 (var. 2) poti executa o miscare circulara pana in pozitia 4 apoi sa apesi PPP(vega)

este o chestie de care trebuie sa ai grija, atunci cand ai ajuns in pozitia 2 nu trebuie sa poposesti aici, pozitia 2 trebuie doar atinsa si imediat continuat cu 3 si 4.

Deschideti practice mode si exersati pana intelegeti cum trebuie facuta iar apoi devine chestie de obisnuinta.
    Attached Images Attached Images ultra.jpg

12. #212 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    I'm gonna shut that big mouth of yours sper sa te gasesc in seara asta si sa stai mai mult nu sa faci ca ieri sa ma trezesc dintr-o data cu mesaj de noapte buna lol

13. #213 SP
    Quote Originally Posted by jumpingflash View Post
    I'm gonna shut that big mouth of yours sper sa te gasesc in seara asta si sa stai mai mult nu sa faci ca ieri sa ma trezesc dintr-o data cu mesaj de noapte buna lol
    eram grabit, da' sara' asta iti cotonogesc "-u" ! lol

P.S.: thx minimize pt explicatii

14. #214 SP

mda

M-a batut cristache...damn

15. #215 SP
    Quote Originally Posted by jumpingflash View Post
    M-a batut cristache...damn
    owned

16. #216 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    i'm gonna get owned
    Fixed.

Btw, poate mai organizam un mic turneu week-endul asta (eu nu o sa particip dar pot organiza). Acum avem chatroom deci putem vb si posta rezultatele direct acolo. Doar o idee daca e cineva interesat.

17. #217 SP
    Incantat de propunere,asteptam feedback si de la baietii de pe thread.Dar tu ce ai de nu participi?

18. #218 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Fixed.

Btw, poate mai organizam un mic turneu week-endul asta (eu nu o sa particip dar pot organiza). Acum avem chatroom deci putem vb si posta rezultatele direct acolo. Doar o idee daca e cineva interesat.
    YES!

19. #219 SP
    owned
    Relax dude...vine si randul tau

20. #220 SP
    Mi-a venit de mult,am si eu nasu meu,a postat mai sus , dar sincer de la tine nu prea vad cum curand
    Joci ok,ai skill,dar mai ai mult de experimentat
    Bafta si astept sa jucam din nou cand doresti

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 73 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast