welcome in comunitate si spor la invatat t0t3nk0pf![]()
welcome in comunitate si spor la invatat t0t3nk0pf![]()
pe mine ma seaca toate combourile care trebuiesc facute cu stick-ul,imi ies numai din greseala.Mi se pare complict rau la combinatii jocu asta.
Aia e,nu poti din primele zile sa inveti asa repede,mai ales daca nu ai mai jucat titlu SF,experienta pe care o vezi la jucatori avansati,o au de la vechile SF,miscarile de baza au ramas aceleasi de aproape 20 e ani![]()
pai voi nu jucati din d-pad? mi se pare super usor pt ca la stick e prea sensibil si e foarte usor sa sara din greseala in sus etc... am citit ca asa e recomandat sa joci daca nu ai stick si asa m-am obisnuit. multi mai ziceau sa e mai bine sa schimb controller lay-out si sa bagi shortcut pt focus attack si grab pe face buttons dar nu inteleg cum ca ramai fara butoane pt 2 actiunitotusi ultra si super-urile care cer charge sau piledrive-urile lui gief mi se par imposibil din d-pad
uitati aici un ghid bun pentru combo-uri si altele
sunt puse si video-uri cum face tipu speciale si explica modalitati de a le executa mai usor
Desigur:
f = fata ; b = spate ; u = sus ; d = jos
miscarea incepe cu un charge de 2sec + dupa cum urmeaza db-d-df-d-db-uf +PPP(vega) +KKK(guile)
miscarea are si un shortcut (daca doriti) db-d-df-d-db-ub.
Am incercat sa reproduc miscarea grafic sper sa intelegi.
in pozitia 1 trebuie sa tii charged cel putin 2 secunde iar prin 1-4 trebuie sa treci cat poti de rapid dar nu atat de rapid cat sa nu fii sigur pe miscarile care le faci. Este miscarea ultra cea mai dificila de executat dar asta nu inseamna ca e greu.
Vezi in imagine versiunea 2 (shortcut) e posibil sa fie mai usor de executat decat varianta 1 pentru ca din pozitia 2 (var. 2) poti executa o miscare circulara pana in pozitia 4 apoi sa apesi PPP(vega)
este o chestie de care trebuie sa ai grija, atunci cand ai ajuns in pozitia 2 nu trebuie sa poposesti aici, pozitia 2 trebuie doar atinsa si imediat continuat cu 3 si 4.
Deschideti practice mode si exersati pana intelegeti cum trebuie facuta iar apoi devine chestie de obisnuinta.
Incantat de propunere,asteptam feedback si de la baietii de pe thread.Dar tu ce ai de nu participi?![]()
Mi-a venit de mult,am si eu nasu meu,a postat mai sus, dar sincer de la tine nu prea vad cum curand
Joci ok,ai skill,dar mai ai mult de experimentat
Bafta si astept sa jucam din nou cand doresti![]()
Bookmarks