Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 41 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 802

Thread: PSN Games!

1. #341 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    EL33TONLINE: News - Patch now available for Critter Crunch

The new patch adds XMB Audio support and means that language select will now be available for all. It also gives players a little bit of XP even if you lose in multiplayer.

Of course a patch would not be complete without a few tweaks and heading them up is the difficulty tweak. According to Capybara, “Player feedback regarding DIFFICULT LEVELS has been taken to heart. Tough levels got a little less insane!” Other tweaks include “Coop networking tweaks to decrease pesky lag; Multiplayer “Disconnects” are now awarded more accurately; Catching a jewel while feeding glorious vomit to your son will no longer interrupt you; and your rank will now be retrieved more reliably when playing Adventure.”

Last but not least we have those issues which fall under the “Nasty Bug Fixes” category. And here they are: “No more annoying audio glitch; No more Wins/Losses upload issues when the server is in ‘maintenance’ mode; Player score for Challenge levels now correctly handled in ALL cases; ‘Barf Success’ icon now shows up correctly in ALL cases; ‘King of the Jungle’ Trophy now successfully unlocks correctly even with a score of 0.”

2. #342 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Are cineva Resident Evil 2 (PSX) si e dispus sa faca Share? (Eu am MGS 1,Flower,Wolfenstein,Mortal Kombat 2)

3. #343 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    r.e, final fantasy VIII, zen pinball ma tenteaza si pe mine...insa cum momentan nu stiu ce o sa fac de cand vine xbox-ul...ma limitez [doar daca o sa imi imprumute cineva pentru o perioada sa le joc]

4. #344 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    cine vrea sa faca schimb de jocuri, am stardust (cu ambele dlc-uri), trine, mushroom wars, shatter, mortal kombat 2, battlefield 1943, zen pinball, flow si cred ca inca vreo cateva..

5. #345 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Ai pm

6. #346 SP
    alti doritori?

7. #347 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Sal, si eu am Final Fantasy VII si Medievil de PSone si Flower + Zen Pinball + Loco Roco Cocorecho si 2 editii de qore (16 si 20 ) .

8. #348 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    alti doritori?
    Ai PM.

9. #349 SP
    PS3:
    Trine
    Call of Duty Classic
    Super Stardust HD + cele 2 DLC-uri
    flOw
    Battlefield 1943
    Shatter
    Mushroom Wars
    Critter Crunch
    Zen Pinball

Minis:
    Fieldrunnes
    Spot the Differences

PSP:
    Little Big Planet + 2 DLC
    James Cameron's Avatar
    Gran Turismo
    God of War Chains of Olympus
    Guilty Gear Judgement

10. #350 SP
    Member robilicious's Avatar

bani

bani nu te intereseaza?

11. #351 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Intrucat nu-i domeniu meu /yet/, as aprecia o recomandare pentru primul joc de pe PSN se poate? Vreau ceva bun, consacrat, un joc cu care sa merg la sigur cum se zice. Diseara bag 20 de dolari /deci vorbim de US Store/ si o sa iau DLC-ul pentru AC2, un avatar/theme premium ceva si un joc full.

PS: M-ar interesa in special un platformer ceva, dar merge si un fighting bun sau, in ultima instanta, Flower, daca e chiar asa de bun

12. #352 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Daca nu ai jucat seria Ratchet and Clank, atunci iti recomand din suflet Ratchet and Clank Quest for Booty care se gaseste la oferta cred ca la pretul de doar 15 USD.

Un alt joc superb care dupa parerea mea are valoarea unui full retail este Wipeout HD + Wipeout HD Fury addon. Un arcade racer futurist cu grafica exceptionala, un demn urmas HD al iubitului F-Zero al consolei Super Nintendo.

Flower este o mica capodopera, un joc inovativ care cu siguranta te va relaxa.

Zombie Apocalypse si Burn Zombie Burn sunt 2 arcade 3rd person shooters no brain zombie killing cu grafica super draguta - asta daca iti place sa omori multi zombie precum subsemnatul.

Siren Blood Curse: horror thrilling adventure.

Cam astea ar fi cele cu care mergi la sigur cum spuneai tu. Bafta!

13. #353 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Trine ?

14. #354 SP
    Pardon!!!

Uitasem. Colegul de forum are dreptate: trebuie sa iei in considerare si Trine, despre care pot sa spun "you have to play it to believe it." Un search pe siteurile de specialitate te va ajuta deoarece vei gasi gameplay si reviews.

15. #355 SP
    Thx a lot for the quick replies mates Imi place mult cum arata Trine. Pare alegerea ideala, dar sa vad diseara si cat costa. Sa zicem ca as putea sa renunt la tema/avatar premium si sa iau un joc de 15 dolari, dar de mai mult nu pot pentru ca vreau sa-mi iau si DLC-ul la AC2.

PS: Cred ca totusi alegerea finala va fi intre Trine si Flower pentru ca as vrea sa fie ceva care sa-i placa si prietenei mele. I-am dat recent sa se joace la Uncharted 2 levelu cu Drake si Tenzin in pestera /just platforming/ si i-a placut destul de mult si ma tot roaga de atunci sa-i gasesc si ei ceva.. nice.

16. #356 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Thx a lot for the quick replies mates Imi place mult cum arata Trine. Pare alegerea ideala, dar sa vad diseara si cat costa. Sa zicem ca as putea sa renunt la tema/avatar premium si sa iau un joc de 15 dolari, dar de mai mult nu pot pentru ca vreau sa-mi iau si DLC-ul la AC2.

PS: Cred ca totusi alegerea finala va fi intre Trine si Flower pentru ca as vrea sa fie ceva care sa-i placa si prietenei mele. I-am dat recent sa se joace la Uncharted 2 levelu cu Drake si Tenzin in pestera /just platforming/ si i-a placut destul de mult si ma tot roaga de atunci sa-i gasesc si ei ceva.. nice.

O sa ii placa si Ratchet. Trust me!

17. #357 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    O sa ii placa si Ratchet. Trust me!
    Ok boss. I'll keep that in mind

Recunosc ca am auzit multe lucruri bune despre seria asta, dar, spre rusinea mea, nu am avut niciodata curiozitatea sa incerc vreun titlu din serie.

18. #358 SP
    Member Payutzu's Avatar
    am:
    ratchet and clank quest for bootie
    pain
    magic ball
    daca vrea careva ceva si are alt joc
    astept

19. #359 SP
    Mda.. n-am avut decat 20 de coco, Trine n-am putut sa iau pentru ca era exact atat, iar eu luasem deja Battle of Forli, si pana la urma am luat combinatia perfecta /parerea mea/ intre Marvel vs Capcom si Flower, adica Braid

PS: Mi-a placut foarte mult cum arata si Kung Fu Rag Dolls, dar m-a descurajat faptul ca nu are MP online. Oricum, data viitoare e programat Trine

20. #360 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si eu mi-am luat aseara Hustle Kings Abia astept sa-l joc . Care-l mai are , sa dea add , sa ne jucam online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 41 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast