Noaptea aceasta pe la ora 1 ar trebui sa apara pe PSN US.
Minel Ungureanu
Poate facem un "clan" sa jucam tactic, ca pe vremea cand faceam premade de WSG si AB in WoW lol.
Pai sa faca cineva topic separat si sa ne adunam. Raskolnikov1944?
PSN Thursday: Fat Princess gains weight, Joystiq loses writer
A aparut FAT Princess.
Dupa parerea mea cel mai bun joc de psn de pana acum un must have pentru orice tip de gamer,se pare ca nu are clan support.
Va astept la un princess battle.
Burn Zombie Burn! gets custom soundtracks, YouTube sharing
Still NO online Co-op.![]()
N-am apucat sa il iau aseara deoarece eram la razboi cu Focus: Unreal Tournament 2 coop pe insane
Cum e? Dati va rog niste detalii daca l-ati cumparat.
Aviz amatorilor: nu imi mai trimiteti mesaje sa va ajut cu jocuri de pe PSN deoarece se va intampla over my dead body!!! Am avut 2 in aceasta dimineata, stiu ei cine.
Pana la urma ce pareri aveti de Fat Princess. Din cele 4 jocuri pe care le-am luat de pe PSN pana acum (1942 Joint strike, Nova Strike, Burn zombie burn si Savage Moon) doar Savage Moon mi-a placut cat de cat, si nu m-a impresionat teribil.
M-a incancat la inceput ideea PSN-ului, pentru ca ma asteptam sa fie mai multe jocuri arcade misto, dar mi-a lasat un gust amar, sper sa se schimbe cu Trine si cu Castle Crashers.
Salut cine e dragut sa imparta si cu mine Fat Princess am si eu cate-va jocuri de dat la schimb Mortal Kombat ,echotrome + cate-va costume de LBP cele de la pre order kratos,medusa,minotaur .Multumesc.
Bookmarks