Cine isi cumpara Battlefield cand iese? Ca eu abia astept sa il joc.
care e treaba la Linger of Shadows...am incercat azi sa il joc..am descoperit siimbolurile alea in timpul filmului cand se repetau...care iti apar cand dai pe pause...insa la cele de pe patrat am descoperit doar unul din greseala
am vazut ca mai e unul pe floarea care se invarte...dar cum fac sa il iau?
ah..astazi am cumparat si eu flower , burn zombie burn , crash commando , linger in shadow si cuboid,daca vrea cineva sa facem schimb ( 5 sloturi )
oameni buni..s-a inteles ideea ca nu sunteti voi de acord [desi nu e ilegala..gresita etc etc]..si nu mai sariti in cap oamenilor care cer un schimb..ok o sa se foloseasca mesaje private..dar nu poti sa trimiti mass massage nu? oamenii posteaza si cine e interesat de schimb face pe pm, nu e logic? altfel de unde sa il ia pe x-ulescu?
nu mai fiti exagerati de acum...stiu ca nu va convine...x posteaa ce jocuri are si doreste sa faca schimburi...y spune si el ca are astea si face schimb si pe urma se continua in pm-urinu e corect?
revin cu intrebarea...la linger in shadow unde pot gasi "obiectele" din tabloul la apasarea patratului...respectivele imagini...exista un ghid ceva...si problema nu e unde le gasesc..ci daca le gasesti ce tebui sa apesi
am terminat linger in shadow..filmuletul ala...ce o fi..si am gasit..simbolurile estentiale...floarea..steau..etc dar celelate nu...need help
ps: deadlygod ai pm![]()
Cred ca jumate din posturi au legatura cu schimburi intre membrii comunitatii,prin mesaj privat? Uite acum ma uitam la member list si ma pregateam spiritual sa dau mesaj privat la cei peste 500 de useri,sa fim seriosi,probabil ca daca nu era voie nu mai aveai sloturi pentru asa ceva,dar banuiesc ca cei de la sony au facut chestia aia cu cap,nu sa isi produca singuri damage.Alta data te rog eu , in loc sa arunci cursorul pe post reply si sa scri cu mainile la ochi....abtine-te.Multumesc
Sloturile nu sunt ca sa imparti jocuri, ci, daca se intampla ceva cu consola sa poti folosi acelasi cont. Iar limita de 5 este deoarece au preconizat ei ca nu vei schimba mai mult decat 5 console.
ok..cum spuneti...dar rugamintea generala [si nu e a mea]..e ca sa fie bine pentru toti....nu veti vedea pe aici detalii de schimbare...sau alte tampenii..ci doar faptul ca atunci cand o persoana este interesata de schimb sa mentioneze acest lucru si restul se va desfasura pe pm...nu e ok? cu ce va incurca
pe langa aceste lucruri se vor putea posta si detalii despre jocuri probleme intampinate etc
nu e ok un post precum urmatorul:
"hello...hyp..detin jocurile: x ...y ...z.....m-ar interesa sa le schimb. oferte pe pm daca sunteti interesati
in ce priveste jocul x nu reusesc sa trec de chestia asta...ma puteti ajuta...online etc etc "
daca e gresit as dori sa stiu ce reguli incalc
Are cineva informatii privitoare la Trine? Se lanseaza azi cumva?
That would make my day: Battlefield + Trine pfffff![]()
Vedeti ca sunt niste probleme mari cu Battlefield 1943 de genul nu prea le merg serverele. Eu zic sa mai asteptati ( o sa mi-l iau si eu cred):
Kotaku - Uh, Battlefield 1943, We Have A Problem - Battlefield 1943
By ony81 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Console Club
Bookmarks