Se pare ca nu se lanseaza astazi. Frozenbyte Community; View topic - PS3 release date?
Tocmai am testat. Nu merge nici la mine. Da o eroare: "A connection to the PLAYSTATION Network cannot be established at this time.".
Se pare ca nu se lanseaza astazi. Frozenbyte Community; View topic - PS3 release date?
Tocmai am testat. Nu merge nici la mine. Da o eroare: "A connection to the PLAYSTATION Network cannot be established at this time.".
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=g5OXNhliT_s"]YouTube - Shatter Video Review[/ame]
Shatter pare sa fie unul dintre cele mai reusite jocuri de pe PSN ... IGN i-a facut un review, check it out.
nu degeaba l-am cumparat de cum a aparut
e super joculetul ..de cam oftici cand cad caramizile in tine si vine bila..dar se compenseaza cu altele..
Confirm, isi merita banii. In other news saptamana asta vine Fat Princess![]()
Da Tekken, asta vroiam si eu sa scriu, abia astept sa iasa, m-a fascinat de cand l-am vazut prima oara. Can't wait![]()
Fat Princess vine saptamana asta? Pai apare si Trine - 90%.... Damn iar multe jocuri bune.
Dar MARVEL VS CAPCOM 2 ? Ce se mai aude ca ziceau ca iese la sfarsitul lunii iulie, a iesit deja ?
fat princess nu il astept eu asa cu interes...in schimb trine-ul asta se lasa mult asteptat
urmatorul target: watchmen..l-a luat careva..cum e?
Ia cineva Fat Princess azi? Sa stiu daca ne bagam la un deathmatch tooth fairy princess!!![]()
eu il iau cu siguranta ( psn id : andrei121 ). Apropo - apare in noaptea asta sau cand ?
Bookmarks