Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 41 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 802

Thread: PSN Games!

1. #161 SP
    Member cristian77's Avatar
    "cu ce e jocul asta?"

M-am lamurit singur ,http://en.wikipedia.org/wiki/Fat_Princess , suna funny,il iau si eu

2. #162 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    "cu ce e jocul asta?"

M-am lamurit singur ,Fat Princess - Wikipedia, the free encyclopedia , suna funny,il iau si eu
    Merita toti banii . Ne vedem la un online daca il cumperi .

3. #163 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    FAT PRINCESS e funny recunosc, dar nu prea are nimic sa ma tina mai mult de o zi doua. Dar asta sunt doar eu ...

4. #164 SP
    Member Witchalok's Avatar
    De asta sincer mi-e si mie oarecum frica. Asta a fost cazul cu mai toate jocurile de pe PSN pe care le-am luat. In fine la 10$ nici nu e mare pierdere daca te prinde 4-5 ore, dar trebuie sa fie destul de bun cat sa-i dedic timpul asta in loc de Killzone 2 sau Demon's Souls, etc. Mai pot obtine niste pareri, por favor?

5. #165 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    De asta sincer mi-e si mie oarecum frica. Asta a fost cazul cu mai toate jocurile de pe PSN pe care le-am luat. In fine la 10$ nici nu e mare pierdere daca te prinde 4-5 ore, dar trebuie sa fie destul de bun cat sa-i dedic timpul asta in loc de Killzone 2 sau Demon's Souls, etc. Mai pot obtine niste pareri, por favor?
    e 15$
    parerea mea ca nu are cum sa te tina decat foarte putin. e un joc haios, doar pentru multiplayer (sp e cu boti), care are si probleme deocamdata cu lag-ul.
    doar daca vrei toate trofeele vei juca mai mult.

6. #166 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    IGN: Call of Duty Classic Coming To PSN, XBLA 'Eventually'

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

PlayStation LifeStyle Shatter Breaks the PSN Downloads Chart

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

http://www.gamezine.co.uk/news/formats/xbox360/braid-ps3-depends-on-sony-interest-$1315566.htm
    Yes Braid is coming to the PlayStation Network. That's according to a rating by the German Ratings Board, USK.

Rated on the 30th July, it's unclear when we could expect a release date, but the game's developer Jonathan Blow previously said it wouldn't be out before August...and hey, it's August tomorrow, so we could be seeing it as early as next Thursday!

7. #167 SP
    Junior Member Kenny's Avatar
    Am si eu o intrebare, cum pot cumpara cu cardul de pe PSN???

8. #168 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cauta in urma cu cateva pagini sau chiar 1-2 pentru ca s-a mai discutat.

9. #169 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Rasko, ai luat Fat Princess? Cine l-a mai luat ca sa stiu sa va dau add, daca vreti.

10. #170 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    L-am luat, e super fun. Azi noapte am jucat cu Focus si baciualex si m-am spart de ras. A venit nevasta-mea sa vada ce se intampla deoarece radeam in hohote cand il vedeam pe Focus cum se agita cu sabiuta in jurul meu.

11. #171 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Cand ne adunam sa il jucam

12. #172 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    2 sapt sunt plecat din tara ..cand ma intorc ...ingrasam printesa

13. #173 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Frate il jucam , dar sa ne coordonam un pic Echipa adversa se coordoneaza mai bine , cel putin cand am jucat eu , si upgradeaza mai mult ...

14. #174 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Si eu joc daca ma chemati. Worker de nadejde.

15. #175 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Cine e dragut sa share fat princess dau si eu niste jocuri la schimb .Multumesc.

16. #176 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Dupa cum ziceam, ma bag si eu, Minel_Ungureanu, dar sa se fixeze bugurile de conectare.

17. #177 SP
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Dupa cum ziceam, ma bag si eu, Minel_Ungureanu, dar sa se fixeze bugurile de conectare.
    S-au cam rezolvat bugurile. Nu am mai avut probleme cu conectarea..Dar hai sa discutam pe threadul oficial. lol

18. #178 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Pentru cine aşteaptă Trine cu sufletul la gură - don't hold your breath, nu apare nici săptăm�na asta
    Mulţumesc h0stile şi Rasko pentru intervenţiile de pe forumul FB, păcat că cine trebuie nu vă ascultă.

19. #179 SP
    Pe langa asta mi-au sters vreo 2 posturi in care am fost mai acid ca sa zic asa.... Oricum, situatia e de o penibilitate fara precedent.

20. #180 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 41 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast