Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Tv HD Ready Ps3

1. #1 SP
    Junior Member afganistanu's Avatar

Tv HD Ready Ps3

Salut.Mi-am cumparat un ps3 slim 320gb si am un lcd lg hd ready merita sa mai cumpar cablu hdmi ?

2. #2 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu ,nu merita deloc,ramai la 480p

3. #3 SP
    Member faxiu's Avatar
    e suficient composite.

4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cumpara-ti. Eu am tot TV HD ready si se vede diferenta. Daca nu ti le pune automat la 1080(desi meniul asa va fi), ti le va pune la 720p si tot e mai bine.

5. #5 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Indiferent ca e HD Ready sau Full HD, merita. Pentru 20-40 lei in plus...

6. #6 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Sunt cabluri si la 15 ron. Infim fata de cat costa consola

Sent from my iPad using Tapatalk HD

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu toate sunt bune. Iti recomand unul cu mufa aurita. Calitatea este mult mai buna si diferenta este de 10-20 ron.

8. #8 SP
    Junior Member afganistanu's Avatar
    Nu e vorba de bani , eu ziceam ca nu mai are rost sa cumpar cablu hdmi daca tv-ul meu este hd ready .Maine ma duc sa imi iau cablu hdmi .
    Multumesc pentru sfaturi .

9. #9 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Razvanrazvy te rog nu mai indu omul in eroare, sa dea bani pe un cablu scump. Merge orice cablu de 15 lei. Eu mi-am luat din Carrefour vreo 3 sa conectez laptop, receiver, consola la mai multe televizoare si monitoare de prin casa. Daca merge, merge la fel ca orice cablu cu conectori auriti/platinati sau ce-or mai fi punand aia pe conenctori pentru a le creste pretul. Este exclus sa mearga mai prost. Exista in schimb probabilitatea sa nu mearga deloc, dar nu cred ca vinde cineva la un magazin cat de cat respectabil un cablu care sa fie chiar atat de jalnic.

Nu-ti cer sa ma crezi neaparat pe cuvant, dar te poti convinge cu un simplu search pe google. Uite si un link: The Difference Between Cheap and Expensive HDMI Cables - Tested

10. #10 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Exemplu: Odata cu ps3-ul am cumparat un cablu HDMI de 15 lei,si ghici:nici dupa un an s-a dus.Asa ca nimeni nu induce pe nimeni in eroare.Daca omul vrea sa aiba o imagine buna ii trebuie si o conexiune buna.
    P.S:Acum dupa ce am cumparat un cablu Philips,observ diferente...

11. #11 SP
    Member faxiu's Avatar
    Si eu am schimbat deja cablul odata. Ala de 15 m-a tinut 1 an jumate.
    Eu ma refeream ca nu ai dece sa dai banii pe HDMI la HDready pentru ca ai calbul care a venit cu consola, compozitul. sau componentul. Cel cu 5-6 fire. Care face treaba foarte buna in cazul tau, fara Full HD. Dar, binenteles, daca nu banul era problema, varianta HDMI este indicata.

12. #12 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    faxiu, diferenta intre cablul component, ala cu 5 fire (rgb + audio) si unul HDMI este ca primul transmite un semnal analogic, cu toate minusurile lui si al doilea transmite semnal digital. Exista o diferenta de imagine intre cele doua, in favoarea HDMI-ului.

Concluzia?
    Cumpara-ti cablu HDMI, chiar daca ai televizor doar HD Ready. Fa un efort si ia un cablu de calitate, eventual cu mufe aurite. Nu vei avea interferente sau pierderi de semnal pe care le poti intalni la un cablu ieftin.

13. #13 SP
    Junior Member codra's Avatar
    Merita sa cumperi un cablu hdmi deoarece cablul care insoteste consola e composite, nu component. Composite-ul are 3 mufe, una petru video si doua pentru audio, pe cand component-ul are 3 pentru video si, la fel, 2 pentru audio. E diferenta mare intre composite si component. Composite-ul suporta maxim 480i. Component-ul suporta 1080p, si cum s-a spus mai sus, transmite semnal analogic, fata de hdmi care transmite semnal digital. Daca aveai component nu era asa stringent sa cumperi cablu hdmi. Diferenta intre 480i si 720p e de la cer la pamant. Chiar si la Wii se simte diferenta in ceea ce priveste calitatea imaginii intre 480i pe composite si 480p pe component.
    In ceea ce priveste calitatea cablului hdmi, e de preferat a se cumpara unul de calitate, insa merge si unul mai ieftin. Hdmi-ul transmitand semnal digital, e mai putin sensibil la interferente si pierderi de semnal decat un cablu care transmite semnal analogic, cum e component-ul.

14. #14 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Afganistanule, mai bine ramaneai pe crt. Ti-ai luat tv HD si tu te intrebi daca are rost sa-ti iei un cablu prin care sa poti folosii televizorul la rezolutia si calitatea lui maxima? Normal ca merita sa-ti iei, altfel nu ai ce face cu un tv HD mai mult decat faci cu unul SD/CRT.

Pentru cei care zic de calburile ieftine ca nu-s bune, cablurile hdmi conduc semnal digital deci prin cablurile astea ori iti merge imaginea si sunetu cum ar trebui ori nu-ti merge, nu e ca si la analog ca merge prost sau merge bine semnalul prin ele. Nu stiu ce interferente ar avea unul ieftin si pierderi de semnal, asta e ca si cum ai zice ca pe cablu optic se pierde semnalu lucru imposibil doar daca este ''fisurat si ti se scurge lumina prin el, hihihi''
    Am cabluri chinezesti hdmi luate cu 2-3 dolari, merg de mai bine 3 ani de zile fara probleme.

15. #15 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    FishyBon3 si faxiu pai nu mai tineti piciorul de la pian pe cablul hdmi, ca normal ca-n timp o sa se strice. Serios acum, este posibil sa fi luat chiar un cablu prost care din cauza introducerii-scoaterii frecvente a mufei, aceasta sa se fi busit. Altfel nu-mi pot inchipui. Ideea era ca, imaginea are aceeasi calitate atat cu un cablu de 15 lei, cat si cu unul de 100. Eu am luat si un cablu de 15m cu circa 80 lei si merge perfect. Nu mai spun ca-n capat am mai pus si un adaptor hdmi -> mini-hdmi care a costat fabuloasa suma de 9 lei.

16. #16 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Am si eu tv HD ready si se vede clar diferenta cu cablu HDMI. Reda mult mai multa claritate prin HDMI.

17. #17 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Am patit cu un cablu mai vechi sa faca pureci, rar, rezolvat prin restart la ambele dispozitive conectate

18. #18 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    La un cablu HDMI este importanta lungimea, cu cat este mai scurt este mai bine, in speta se poate opta si pentru unul mai ieftin 20-30 lei ...
    Daca ai nevoie de un cablu cu o lungime considerabila 3-5 metri, atunci ai nevoie de un cablu cu o calitate mai ridicata a materialelor din care este fabricat. Se stie ca in acel cablu sunt conductori, si conform electronicii orice conductor cu cat este mai lung cu atat trebuie sa fie mai bun.

Asadar fa o alegere si in functie de lungimea necesara si nu in ultimul rand in functie de portabilitate sau spatiu, daca vrei sa-l cari dupa tine, ia unul care se poate indoi usor, sau nu ai spatiu suficient , trebuie sa iei unul de tip Plat sau cu mufa in L.. ...samd

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.