De ghidul de pe IGN stiu si inca alte cateva, plus youtube cand deja imi vine sa plang cateodata de nervi...dar parca altceva e sa citesti frumos manual si sa faci cum zice acolo!
De ghidul de pe IGN stiu si inca alte cateva, plus youtube cand deja imi vine sa plang cateodata de nervi...dar parca altceva e sa citesti frumos manual si sa faci cum zice acolo!
Ca sa ajungi in 1-3 trebuie sa bati un boss din x-3 (aia sunt archdemoni).
Cel mai ok e sa iei Crescent Falchion+1 din 4-1 si cu aia bati maj inamicilor usor. Poti termina lumea a 2-a al 2-lea boss e mai greu dar ultimul e usor si apoi poti merge in 1-3. Lumea a 4-a iar are bossi usori dar e mai greu sa ajungi la ei in special 4-2.
Cel mai bun ghid de pe net e aici Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki .
Adminii de acolo au scris si Strategy Guide-ul pentru versiunea Black Phantom deci tot ce e acolo e si pe site, chiar si mai mult.
De unde iau si eu Purple Flame Shield, am inteles ca e cam mandatory impotriva lui Flamelurker...
Nu prea exista iteme mandatory impotriva unui boss mai ales in NG simplu.
Cel mai usor ar fi probabil sa faci 3-1 sa-l salvezi pe Freke si sa inveti Soul Ray cu soulul de la boss. Cu vraja aia il bati pe Flamelurker usor cu 1-2 spice-uri. Si nu ai nevoie de scut dai roll si folosesti Soul Ray. Melee e ceva mai greu de batut.
damn ador jocu asta. am aproape 40 de ore de joc . Am batut 7 demoni mici si un archdemon (Dragon God ) , is level 64 parca , am 31 de sesiuni de joc si inca nu ma satur :X . Totusi ma satur sa tot mor in continuu . Nu stiu din ce cauza nu vad semne de la alti jucatori care sa ina in lumea mea sa ma ajute
. Eu daca las un semn pe jos in maxim 3 minute is invocat pe lumea lui (si tipu respectiv poate mai are inca un user sa il ajute ) . Eu nu am mai vazut un soul sign pe jos de cand am omorat Adjudecator-ul . De ceeeee ?
. De asemenea , am observat ca la alti jucatori pe lume mai vin si black phantoms care ii invadeaza . Evident ii batem de nu se mai vad
. Da eu in schimb nu am fost invadat niciodata
. Nu inteleg de ce . Am i doing something wrond or what ?
De asemenea , imi zice si mie care ii faza cu mesajele de genu : "I`m in trouble . Please recommend my message " Ajuta cu ceva daca dai recommend la mesajul cuiva ?
---------- Post added 19-08-2010 at 10:35 PM ----------
scuze de double post da vad ca nimeni nu a reusit sa raspunda la interbari. Poate nu au vazut sau poate nu stiu
. Astept un veteran precum Legend sa ma ajute (btw man am vazut ca ai platina la Demon's Souls ...de curiozitate cate ore ti-a luat sa il obtii si de cate ori a trebuit sa reincepi jocu ? pentru ca e evident ca nu poti sa termini intr-o singura tura jocul si sa obtii totodata platina ).
Scuze ca trebuie sa dau "up" sa thread da chiar as vrea sa stiu de ce nu pot alti jucatori sa intre pe lumea mea sa ma ajute![]()
Stii ca trebuie sa fii in body form ca sa poti sa vezi soul signuri si sa te invadeze altii,nu?
ti-am mai scris sa-ti cresti sl-ul la 150...130-140 e perfect(majoritatea jucatorilor se invart in jurul lui 150...mai sus n-are rost)...asa e in zona mea(3)...era perfect...aproape tot timpul eram invadat...sumonat daca vroiam....invadam...chemam pe altii la mine etc...singurele probleme care le aveam destul de des si erau chiar enervante....pierdeam conectiunea....dar cu rabdare reusea sa fie stabila(asta intre anumite ore)Originally Posted by Tudoran
......dupa ce omori demonii din zonele respective nu mai poti sumona blue phantom(nu le mai vezi semnele)....dupa ce ai curatat o lume de toti demonii mai poti pune semne sa fii sumonat...sa o mai arzi prin lumea lor...ii ajuti la cate-un demon...campezi cu ei pana apare bp la ei si sa-l batjocoriti....invadezi ca black phantom etc.......eu zic sa te interesezi sa vezi aprox cu ce sl joaca cei din zona ta si atunci nu mai ai probleme de genul...dar eu zic sa cresti prima data cat ti-am scris mai sus....
nu te mai lua dupa mesajele lor....ca majoritatea le pun asa numa....sa fie puse....eu am luat tzeapa de cateva ori....desi presimteam de fiecare data ca iau tzeapa dar eram curios sa vad daca chiar iau LOL.Originally Posted by Tudoran
)...fi tu de treaba si pune mesaje corecte...daca tot vrei sa ajuti daca nu...nu te obosi
nu urmaream platina....dar totusi am luat-oOriginally Posted by Tudoran
....pai it took 200h+...si vreo 7-8 playtrough...nu mai tin minte exact...poate mai mult....m-am intins oricum ca noh....
...si nu...nu poti lua dintr-un playtrough...minim 3.....dar daca dai peste cineva care are majoritatea armelor...ca alea sunt time-cosuming....vezi ce iti lipseste si il convingi sa ti le imprumute...doar cat sa ajunga la tine in inventory si atat...le dai inapoi....atunci nu mai ai asa mare bataie de cap cu farmingu etc...atat ca e riscant pana se face tranzactia...ca intre timp poate un ratat sa vina la voi in lume sa va bata si sa va ia itemele
)...sau altele...
spor in continuare si nu uita sa consulti cum trebuie Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki ...acolo sunt toate raspunsurile aproape...
stiu ca ar trebui sa fiu un pic mai mare in level da tot nu pot sa explic de ce altii ma pot chema la ei in lume da eu nu pot sa chem pe altii in lume desi le vad fantomele ca stau pe loc sau vad ca in acel moment folosesc piatra albastra. Oricum o sa incerc saptamana asta sa cresc la level 100 daca reusesc cu extrem de mult farmat ... si dupaia mai vad eu
. Merci pentru raspunsuri
![]()
E minim 4 playthroughuri pentru platina. Parca Yellow Demon Soul si mai unu pot fi folosite la 4 chestii.
La mesaje indiferent de care le dai recommend cel care l-a scris i se regenereaza viata parca la fel si pentru tine daca scrii mesaje.
Ca sa chemi pe altii trebuie sa fii in body form si sa nu fi batut boss-ul din lumea aia.
La farmat cel mai usor e 4-1 cu reaperul dar mai simplu e sa termini jocul de vreo 2 ori si ajungi usor la 100-120.
magic memory ? adica nr de slot-uri ? iti cresti level-ul la inteligents . Odata la nu stiu cate nivele o sa iti mareasca magic memory-ul cu 1 slot . Nr maxim de slot-uri e 6 parca da daca folosesti Ring of magical nature o sa poti sa ajungi la 7 slot-uri .
As avea si eu o intrebare pt public . De ce nu pot sa fac nici un miracol desi am un Faith level destul de mare , am 3 slot-uri la dispozitie si stiu 2 miracole diferite si am in mana un Talisman of God (sau cum so numi ) . Is magician btw... da nu iinteleg cu ce ar afecta ... Tot timpu cand dau R1 da din maini ca si cum nu as avea mana . Defapt daca ma gandesc bine ... nici nu stiu cum sa selectez miracolul respectiv
ca doar dreptunghiul de sus e folosit pentru vraji , nu si pentru miracole . nu ? (scuze daca intrebarea mea a fost foarte ambigua ... totusi e trecut de miezu noptii
)
---------- Post added 21-08-2010 at 02:40 AM ----------
nu conteaza intrebarea mea . am reusit . se pare ca am uitat sa dau memorize la miracol ... silly me![]()
Nu trebuie sa ii dai equip ca sa apara in deptunghiul pentru vraji? La npc care te invata vrajile se da eqip.
nu prea inteleg intrebarea da iti zic ce stiu :vrajile nu le poti face fara sa ai o bagheta in mana (dreapta sau stanga) ... la fel merge si cu miracolele . Ca sa poti folosi o vraja trebuie mai intai sa o memorezi . Unele consuma pana la 3 slot-uri pentru a fi memorate . Da cele mai usoare consuma numai 1 slot . Pentru a mari numarul de slot-uri trebuie sa iti cresti level-ul la intelligence.
Degeaba dai <Learn magic> pentru a invata o magie noua pentru ca asta nu o "baga in baza de date" . Pentru a folosi magia respectiva trebuie sa vorbesti cu NPC-ul respectiv si sa ii dai <Remember Spell/Miracle>. Dupaia daca ai bagheta la tine poti sa faci vraja respectiva . Sper ca ai inteles. Incearca cu NPC-ul in fata si o sa reusesti
. (Sage Freke sau Freke's Apprentice sau cum il cheama
)
Fragrant Ring - dar devii mai vizibil daca-l porti, mobii reactioneaza mai repede.
Si armele din familia Crescent ofera MP regen.
O duci pina la +6 si folosesti Darkmoonstone ca sa schimbi proprietatile, vei obtine Crescent Kilij, ca si crescent o poti duce pina la +5.
Recomandarea mea este totusi sa cauti Fragrand Ring, armele crescent elimina bonusul de DEX si STR de la damage-ul fizic si adauga damage magic.
Fragrant Ring poate fi gasit relativ usor:
- il poti cumpara de la Patches dupa ce-l salvezi cu 50.000
- il poti obtine la schimb cu Brass Telescope in 4-1 lui Sparkly the Crow, e copacul de la inceputul nivelului.
- il gasesti intr-un cadavru in 3-2 (swamp area) si 5-2
Succes.
By Mika in forum Console News
Bookmarks