Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 55 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #621 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    what ?!?!? that was fast. pai sa-mi dai mesaj pe psn

2. #622 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    acuma sunt level 186 . numa 13 lvl-uri in minus ca a trebuit sa plec de la consola ca trebuia sa astept o colega afara sa imi dea un CD .,, ma rog .. daca mai e nevoie atunci o sa mai scad in level . Iti dau acuma add pe messenger si pe psn

---------- Post added 23-09-2010 at 10:36 PM ----------

merci enthroll pt cele 2 trofee (rogues trophy si bladestone ) . a fost distractiv sa il capacim si pe penetrator . Raman dator . Daca ai nevoie de vreo arma , inel , piatra sau orice altceva , anunta-ma

3. #623 SP
    Member caine_rau's Avatar
    eu am jocul zona 1, stiu ca nu pot juca cu tudoran,koba sau enthroll
    daca mai are careva jona 1 si vrea sa joace online postatii in continuare

4. #624 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    merci enthroll pt cele 2 trofee (rogues trophy si bladestone ) . a fost distractiv sa il capacim si pe penetrator . Raman dator . Daca ai nevoie de vreo arma , inel , piatra sau orice altceva , anunta-ma
    that was fun !! e superb in co-op ! cu placere man, nu mai am nevoie de nimic ca am facut platinum aseara . credits to my girlfriend too !

erm... dupa ce am omarat Prime Evil Demon-ul din 5-2 nu mi-a dat Colorless Demon Soul . that was stupid...

5. #625 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Saptamana viitoare fac si eu rost de el..zona 2 btw
    Can't wait to slay some demons bwhahaha!!! Si sa imi pun si eu spelluri pe knight of course lol

6. #626 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu am pus deja,Soul Arow,si acuma fiindca am gasit si sabia Crescent nu stiu cum ce mi-a zis Enthroll sa o iau,care regenereaza MP, I'm unbeatable or so I think,pana dau iara nas in nas cu Red eyed knight

7. #627 SP
    mai fratilor
    eu ma plimb ca voda prin loboda in jocu asta
    nici acu nu stiu cum sa ma materialiez-umblu in soul form

8. #628 SP
    @caine_rau , cum adica nu stii cum sa te materializezi-umblii in soul form ? daca ai vreo dilema . fire away ! Te ajutam noi . Tin mitne si eu in primele zile cand ma jucam DS am avut o lista de intrebari legate de joc . Le-am postat pe thread-ul asta si m-au ajutat colegii consolisti

9. #629 SP
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    mai fratilor
    eu ma plimb ca voda prin loboda in jocu asta
    nici acu nu stiu cum sa ma materialiez-umblu in soul form
    Man uitate pe seit-ul asta o sa te ajute mult: Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki
    Corpul ti-l recapeti dupa ce bati primul boss din castel o sa stii cand ajungi la el fiindca o sa fie un cinematic inainte cu o poarta mare ce o deschizi tragand de un lever in joc.Nu e greu bossul se misca f incet si poti sal omori destul de usor daca te misti intr-una prin camera aia mare unde te bati cu el si ai omori "molustele" alea mici ce le da drumul dupa tine nu stiu cum sa le zic.Si nu poti sa cresti in level si sa faci upgrade-uri decat dupa ce il omori,altfel o sa tot joci prima plansa la infinit.
    Hope that helps,uitate si pe youtube daca chiar nu gasesti o cale de iesire dar e cam nasol ca-ti iei spoilere asa.

10. #630 SP
    inca odata ma repet
    daca careva are zona 1 hai online

11. #631 SP
    Gata m-am lamurit,Dragon Age e pistol cu apa pe langa Demon's Souls,nu-i ajunge nici macar la calcaie.
    Soul level 30 & still going strong,cu unele hopuri pe parcurs

12. #632 SP
    @ kobayashi trebuie sa iti dau dreptate , si eu aveam inainte DA si m-am jucat pana la 10-15 ore in 2 sapt fara sa spun ca m-am distrat incredibil de bine ,,,dar dupa ce mi-a ajuns DS a facut 15 ore de joc in 2 zile . Momentan am 110 ore de joc si mai vreau sa adaug pt a mai termina jocul de cel putin 2 ori (imi trebuie 3 miracole sa invat si 3 arme unice si dupaia am platina ) . Dupaia cred ca o sa ajut alti jucatori la omorat diferiti bossi . Jocul asta e incredibil de addicting si dupa 100 de ore

13. #633 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    L-am reinceput si eu pentru a treia oara insa sunt lafel de noob ca si la inceput.Mi se pare complet diferit fata de celelalte RPG-uri.
    In primul rand cum imi maresc stats-urile?Armuri/arme de unde iau?Am dat de un seller insa toate erau mai proaste decat ce aveam eu.La momentul asta detin 1000+ souls.
    Iar ca ordine a teritoriilor,pe care o recomandati?

14. #634 SP
    deci ai reinceput jocul pt a 3a oara si nu l-ai terminat niciodata? nu-i nimic poate a 3a e cu noroc .Deci sa incepe cu inceputu :

1) Stats-urile ti le poti marii abea dupa ce bati primul boss din joc , te intorci in nexus si vorbesti cu Maiden in Black . La ea o sa poti sa iti upgradez stat-surile ...dar iti sugerez sa alegi cu grija deoarece cu timpul o sa se scumpeasca "pretul" la crescut in level . Tin minte cand eram level 250 ... un level era peste 400 500 de suflete

2)Arme si armuri pot fi cumparate si de la diferiti merchants din nexus sau din afara sa (fiecare lume are un vanzator de care o sa il gasesti in diferite locatii ... de exemplu la lumea 1 e acel dregling care sta pe o cutie ala ii bun pt incepatori pt ca vinde crescent grass la un pret chiar bun ). Dar desi acesti vanzatori au arme si armuri , majoritatea sunt mai slabe decat ce ai deja la tine ...asa ca cele mai bune arme o sa fie bine-nteles obtinute cu timpul , daca o sa exlorezi si/sau o sa omori diferite creaturi puternice . Dar pt inceput iti recomand sa te duci la 4-1 si sa iei sabia care se gaseseste langa acel dual katana black skeleton (ai grija ca skeletul e foarte greu de omorat dar rasplata e pe masura ... din cate tin minte e un scimitar +1 sau ceva de genu )

3)Nu cred ca este vreo ordine anume in care ar trebui sa termini diferitele lumi ... lumea 1 ar fi cea mai usoara deoarece cei mai puternici inamici obisnuiti fiind cavalerii cu ochi albastrii/rosii (asta pana la sfarsitul lui 4-2 ..dupaia dai de ceva inamici mai puternici dar nu o sa ofer spoilere ) . Lumea 4 de asemenea e foarte buna pt farmat ...defapt e cea mai buna . singura chestie rea e ca e destul de periculoasa pentru incepatori . Deci daca ai vrea sa farmezi atucni lumea 4 si 1 ar fi cele mai bune . Ti-as sugera sa eviti oarecum lumile 3 si 5 deoarece nu sunt zone prea bune de crescut in level , ele avand mai mult de explorat decat de omorat (desi nu uita ...si acelea au anumite beneficii )

Nu iti dau mai multe detalii pentru ca nu vreau sa risc sa ofer ceva spoilere . Eu as da orice ca sa pot sa imi sterg memoria legata de DS si sa il joc din nou ca prima data : fara sa stiu ce inamici ma astepata , ce bossi , unde sunt acei bosii , ce capcane o sa intalnesc mai incolo (acuma stiu cam 95-99% din toate capcanele si ambuscadele din joc ...dupa 110 ore de butonat nu ii de mirare ).

Spor la joc PwJBoy (si nu numai ) . Go forward slayer of demons !

15. #635 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Mersi mult.Mi-au fost de ajutor.
    Let's kill some demons

16. #636 SP
    Junior Member Miezu's Avatar
    caine rau si care mai aveti zona 1 ce SL aveti?

17. #637 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ****, trebuie neaparat sa mi-l iau. Imi tot faceti pofta

18. #638 SP
    F****g Red Eyed Knight's,va zic eu astia sunt "criptonita" mea in joc pana acuma,sulitarii pacii.M-au omorat la sfarsitul plansei 1-3 cand aveam 35000 de suflete adunate,aia 3 de stau pe scari acolo inainte de boss.La naiba, pot sa omor 1,2 chiar, dar 3 deodata laso dracu.Si m-au omorat si a doua oara binenteles ca sa fie tot tacamul si sa pierd sufletele de tot.I-am batut pana la urma ca am reusit sa-i atrag unul cate unul pt 1vs1 fight,dar primele dati nu stiu cum naiba ca au venit toti dupa mine.Si dupaia l-am penetrat si pe "Penetrator",sory nu m-am putut abtine
    S***t this game is hard as hell,but awsome as hell.Un save inainte de bosi puteau sa bage si ei acolo ca nu-i durea,e cam nasol sa joci toata plansa si sa ajungi la boss unde nu prea sti ce naiba te asteapta si sa dai coltul in cateva secunde

19. #639 SP
    Quote Originally Posted by Miezu View Post
    caine rau si care mai aveti zona 1 ce SL aveti?
    Eu sunt racan, am doar level 14
    dar m-apuc de .... orizontale, verticale... vad eu cum fac sa cresc in level

20. #640 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Daca am inceput un caracter (aveam jocul Zona 3) il pot continua pe zona 2 ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 55 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast