What?!
Poti pune magii&miracles pe Knight? FU#$ !!!
Eu l-am terminat de 3 ori si am facut-o fara magii... (Am avut Z3 )
Super..cred ca o sa il cumpar iar ca mi-ati facut pofta![]()
What?!
Poti pune magii&miracles pe Knight? FU#$ !!!
Eu l-am terminat de 3 ori si am facut-o fara magii... (Am avut Z3 )
Super..cred ca o sa il cumpar iar ca mi-ati facut pofta![]()
esti mortal mask. eu nu stiu ce m-as face fara vraji . foarte multi bossi au slabiciune la foc sau la magie asa ca m-a ajutat f mult "calea mistica" ...miracolele mai putin.(inafara de second chance )
Pai enthroll nu stiu ce sa zic ... o sa incerc sa scad si eu in level . Tu nu mai ai de gand sa cresti ?. Daca nu ... atunci the killing continues
![]()
Deci voi sunteti mai multi cu Zona 2,nu ?
Cand vad trailerul asta..simt niste fiori pe sira spinarii...brrrr
Numai soundtrack-ul face toti banii..este absolut FENOMENAL!
M-am gandit sa ma apuc si eu de Demon's Souls si am auzit ca e cam greut (nu am chef sa spar controllere). E adevarat?
e considerat unul dintre cele mai grele jocuri lansate vreodata
How hard is hard (Demons Souls) - PlayStation.com Forums
E adevarat ca e destul de complicat dar aduce si o gramada de satisfactii.
Mie imi pare rau ca nu mai dispun de timpul necesar pentru a-l juca.
Oricum este o bijuterie, ar fi pacat sa nu aiba o continuare.
foarte bine spus csander. desi e greu aduce foarte multa satisfactie .
Crede-ma , eu in primele zile muream f des si a durat ceva timp pana m-am obisnuit cu combat systemul extem de bine facut , cu tipurile de atac livrate de inamic si multe alte lucruri . Da de asemenea , ma simteam extrem de bine dupa fiecare CREATURA omorata . Nu numai boss. Sa nu zic de bossi
. cand o sa omori unu o sa te simti ca un zeu... unzeu care urmeaza sa fie omorat de nenumarate ori pana la urmatorul adversar remarcabil .
Damn cat content poate sa aibe jocul asta,am inceput si eu sa citesc putin site-ul ala http://demonssouls.wikidot.com ,nu-mi vine sa cred cate chestii se gasesc in joc, demoni,itemuri,hiden events
Intre timp am terminat si eu 1-1 si am facut ceva upgrade-uri,dar presimt ca nici n-am zgariat inca suprafata la jocul asta
.Merita toti banii cu siguranta
P.s. dragonul ala de la pod m-a terminat,nu mai tin minte cand a fost ultima oara cand un joc m-a facut sa mi se ridice pulsul asa tare.Fugeam ca disperatul pe acolo sa scap de el,nu aveam chef deloc sa pierd cele 4000 de sufletele adunate![]()
Eh, n-am nimicMa oftic ca nu am mai prins si eu jocu pe stoc
But my time will surely come
Ca tot veni vorba, jocul dupa ce l-ai bagat prima data, vrea sa-si faca vreun update ceva? Intreb pentru ca s-ar putea sa n-am net la PS3 saptamana viitoare si as prefera, daca asa e, sa nu mai am net dupa ce-l updatez![]()
Nu si-a facut nici un update poti sa-l iei linistit,merge brici.
P.s. sory ca ti l-am furat pe ultimul las ca primesc altele saptamana ce vine![]()
[QUOTE=Csander;435744]E adevarat ca e destul de complicat dar aduce si o gramada de satisfactii.
Mie imi pare rau ca nu mai dispun de timpul necesar pentru a-l juca.
Oricum este o bijuterie, ar fi pacat sa nu aiba o continuare.
wow, that looks like Demon's Souls 2 !!!![]()
@ Tudoran: o sa joc cu Royal-itza prietenei mele pana faci delevel. Cu Knight-ul meu sunt lvl 153. good luck !
pfai o sa fie destul de greu sa scad atata in level da o sa incep din weekend-ul asta.
Legat de video ... se vede clar ca jocul o sa semene cu Demon's souls (de la unele creaturi ...precum acel "old Monk" in armura de knight de la 0:50 (...mie sincer de el imi aduce aminte) , pana la stilul foarte intunecat intalnit doar in DS ).
O sa semene foarte mult cu acest joc da nu cred ca va fi o continuare din simplul motiv ca Dark project s-a anuntat ca fiind un joc multi platform iar DS e un ps3 exclusive (desi au fost si alte exceptii la regula asta ...mass effect anyone ? )
Desi ar fi foarte plauzibila continuarea seriei . De ce ?
pai man atunci mai pot creste si eu in lvl, sa-mi dai mesaj sa stiu cam pe la ce lvl esti, sau vorbim pe ym.
@ Koba and caine_rau: ca sa jucam impreuna, aparte varianta jocului identica, trebuie sa fim si apropiati in nivel.
look here: Demon's Souls Online - Demon's Souls English Wiki la lavel restrictions.
also un calculator pt nivele (valabil si pt noi, Tudoran):
http://www.demonssouls.info/level-range.php
deci eu la lvl 153 pot juca cu altii intre lvl 127 pana la 178.
saaau, putem incepe cu alte personaje si jucam impreuna de la inceput. dar dupa ce terminati si voi jocul prima oara. ca sa stiti ce va asteapta la colturi.
LE: heheee daca tot faci delevel, Tudoran, poate il batem impreuna pe Allant, in my game![]()
@enthroll , eu o sa incerc sa scad la level 200 . asa tu o sa trebuiasca sa fii doar level 170. se poate ? (hai ca e munca de juma de ora in lumea 4-2 cu pure black tendency![]()
)
cat despre ideea unui caracter nou mi-ar placea, da eu as avea destul de putin timp la dispozitie ... poate in vacanta de iarna. pana atunci ma joc moderat si incerc sa fac rost de restu trofeelor (imi mai trebuie acela cu bladestone :-l , sastiu toate miracolele , toate armele unice (imi mai trebuie 3 ) si toate inelele (imi mai trebuie 1 ...chiar friends ring
... adica imi trebue pure white character tendency la urmatorul playthrough .
si dupaia o sa am platina
![]()
. cred ca pana la inceputul lui decembrie o sa pot sa le am toate astea
.
Btw , cand o sa apara project dark , ne dam toti pre order si il jucam din prima zi ?daca o sa aibe acelasi Multiplayer atunci o sa fie perfect
. Ne facem un clan de romani si rupem tot
![]()
. Oricum aproape sigur o sa dau pre order la collectors la Project dark (bine-nteles cand va fi anuntat si va fi pus la vanzare )
ok, o sa cresc la nivel 173 si pot juca cu tine la lvl 200. bineinteles ca o sa fac pre-order la Project Dark, sper sa fie Demon's Souls 2.
A sosit si la mine chiar acum jocul! De fapt il dau lui caine_rau si cand i se ia de el , il iau si eu la oleaca la mana. Pana atunci voi mai urmari acest thread.
ce chestie. mam dus la false king ca sa imi fac un mic delevel . Ma tot lupt cu el timp de 5-10 min si pana la urma ma omorata din greseala (mi-a expirat warding-ul si nu am mai avut timp sa il fac iara ) . Ma reinvie si ma da inapoi la inceputul nivelului . Ma gandeam , oare cate level-uri mi-a scazut ?..ca totusi am rezistat destul de bine. cred ca vreo 20 de lbl-uri . Cand ma uit
. Eram level 199 . Deci intr-o tura regele mi-a scazut 40-50 de nivele
. Nu mi-a venit sa cred ce usor a fost . Am crezut ca de-levelul o sa dureze ore intregi . Cred ca ma mai duc inca o tura sa imi mai scada 20-30 de nivele si poate facem chiar in seara asta trofeu. ok enthroll ?
![]()
Bookmarks