Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 55 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #581 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    adaugala Drop Rate, uita-te pe wikidot sa vezi cat anume.

2. #582 SP
    Junior Member Miezu's Avatar
    Pai LSoS iti da drop rate mai mare dar Blueblood-ul scaleaza cu luck-ul la damage. Bine cel mai mult pana la 30 ca dupaia incepi sa iei max 1 dmg/ luck. Ideal ar fi sa ai BBS cu un Light Weapon pe la 30 Magic si dai damage serios.
    LSoS e bun cand farmezi si asa si BBS cand te duci sa termini levele sau in PvP. Vezi ca pe la 120-150 poti face destul de mult PvP prin 4-1 sau 1-3 dar daca nu ai build bun si arme+miracole mori destul de repede.

3. #583 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Vreau sa cumpar si eu jocul asta,si am un precen care are Black Phantom Edition,ce versiune ar trebui sa cumpar eu ca sa pot sa ma intalnesc cu el online sa jucam impreuna?

4. #584 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Vreau sa cumpar si eu jocul asta,si am un precen care are Black Phantom Edition,ce versiune ar trebui sa cumpar eu ca sa pot sa ma intalnesc cu el online sa jucam impreuna?
    neaparat zona 2 (europa) . sincer nu am vazut nici un DS zona 2 sigilat care sa fie oferit singur ...numai Black Phantom edition . Da oricum eu iti recomand sa iei acest collectors . Artbook-ul e super tare , soundtrack-ul e divin si strategy guide-ul o sa il folosesti f mult (trust me )

5. #585 SP
    Strategy guide este si on-line,versiune normala europeana nu exista?
    L.E. eu am gasit asta: Demon's Souls PS3 | Zavvi.com
    dar nu stiu ce zona e ca nu scrie niciunde sau poate nu vad eu
    L.L.E. aici zice ca e Uk region: ShopTo.Net - Demon Souls - Sony PlayStation 3 (PS3)
    Deci daca iau asta o sa pot juca online cu cineva care are B.F.Edition?
    Scuze de atatea intrebari dar vreau sa-i fac comanda in seara asta si vreau sa fiu sigur ca iau versiunea corecta pt ce vreau eu

6. #586 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Din pacate Black Phantom sigilat costa in prezent destul de mult. Iar cei care si-au luat-o deja de pe la noi, nu cred ca or sa vrea sa se mai desparta de ea Standard Edition e pe undeva pe la ~150 de lei pe site-urile din UK.

Koba, e zona 2 ala

7. #587 SP
    Member slabunator's Avatar
    Strategy guide este si on-line,versiune normala europeana nu exista?
    L.E. eu am gasit asta: Demon's Souls PS3 | Zavvi.com
    dar nu stiu ce zona e ca nu scrie niciunde sau poate nu vad eu
    pegi 16 = zona 2

8. #588 SP
    pfff deja ii ora 2 ? crek ma duc la somn . iara am stat pana tarziu si am incercat sa gasesc un pure bladestone (tot nu am avut noroc ) . Crek de 10-15 ore tot caut piatra aia . nu mai stiu ce sa fac . Am 99 luck si tot timpu tin Large sword of searching in mana stanga (a fost o perioada in care a cazut 7-8 chunks of bladestone consecutiv da nici un pure ) . Voua cat timp v-a luat sa gasiti piatra (ffocus , legend si toti ceilalti care au facut trofeul) . Deja nu mai suport . E careva care vrea sa faca schimb ? Dau absolut orice pt un pure bladestone (arme unice , coloreless souls , oricare alte pietre ).

Please help ! . In timpul asta de cand farmez mi-am crescut soul level-ul la 210 (sau si mai mult) si cand am inceput abea ca aveam 140 SL . Luck-ul mi l-am facut 99 de la ...30 parca .
    Asa ca cine e dispus sa faca un schimb , sa ma anunte

9. #589 SP
    man.. nu tine de luck. sambata mi-a dat drop la Pure Bladestone, am luck 10 si nu m-am dus cu Large Sword of Searching. doar Soulsuck si dupa ce murea Evacuate si de la capat. deci cred ca e random. din pacate am avut doar 1 si am folosit-o. keep trying man, you'll get it and you'll feel like a God. damn stone...

10. #590 SP
    se pare ca e vorba si de norocul din viata de zi cu zi . Am vazut pe alte forum-uri ca unii cu luck 7 au gasit f repede piatra in timp ce latii cu luck 99 au gasito dupa nush cate ore . stiam ca drop rate-ul la pure bladestone e de 0.5% si m-am gandit ca daca o sa cresc luck-ul si am LSoS la mine atunci maresc procentul ala . Oricum abea astept sa gasesc piatra aia ca dupaia o sa termin jocul dei nca 2 ori in maxim o sapt .

P.S. Destepti astia de la From Softare : din cauza unei singure pietre care trebuia gasite , unii jucatori au adaugat peste 15 ore de joc la contul respectiv . Asta da strategie bun . Dupa se pot lauda multi cu : "am peste 200 de ore de joc ...dintre care 60 am folosit cautand o piatra "

Acuma e vreun mod sa imi scad soul level-ul ca sa pun punctele de la luck la vitality ? nu in sensu sa recuperez sufletele , da in sensu sa scada pretu pt a creste in SL . Daca il las pe False King sa ma suga bine de tot de level ? Ar merge ? stiu ca mi-ar scadea soul level-ul da oare s-ar ieftini pretul pt LVL up ?

11. #591 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Acuma e vreun mod sa imi scad soul level-ul ca sa pun punctele de la luck la vitality ? nu in sensu sa recuperez sufletele , da in sensu sa scada pretu pt a creste in SL . Daca il las pe False King sa ma suga bine de tot de level ? Ar merge ? stiu ca mi-ar scadea soul level-ul da oare s-ar ieftini pretul pt LVL up ?
    dap, se poate: ori la Old King ori la Mephistopheles. cred ca e mai rapid la Mephistopheles.
    se ieftineste () si souls needed, normal, iar daca iti iei sufletele dupa ce mori o sa ai exact cat iti trebuie pt un lvl up.
    good luck mate !!! si da, ai dreptate: conteaza mult Luck-ul tau, al lui Tudoran, mai mult decat ala din joc . eu am stat mai mult la chunks of marrowstone .
    uite aici info despre delevel: http://demonssouls.wikidot.com/delevel

12. #592 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Mi-am luat si eu Black Phantom Edition sambata cu 260 RON din afi, a meritat. Love this game!

13. #593 SP
    Am intrat aseara putin asa de initiere sa vad cum se joaca mai mult fiindca nu aveam timp sa stau sa aprofundez.Am facut tutorialul unde am murit binenteles la sfarsit cand am intrat in camera aia cu bossul ala gigant,am incercat eu sa parez da ce vorbesti ca mi-a tras o secure in cap si ala am fost.Si dupaia am jucat levelul 1-1 in castelul ala si am ajuns pana la unul cu o sulita si ochi rosii sau ce naiba avea si mi-a infipt-o si alalol.M-am oprit ca era deja 2 noaptea.
    Prima impresie asa din putinul ce am jucat este ca e un joc f atmosferic cu un gameplay f bine pus la punct,deabea astept sa vina weekendul sa ma pun calumea pe el.
    Eu mi-am ales sa incep cu Knight mi sa parut mai echilibrat asa la stats,dar nu are nici o magie, cam pe cand o sa pot sa invat si eu ceva magii?sa trag cu foc,chestii dealea, ca am vazut ca la unii inamici e mai bine sa-i tii la distanta cu ceva long range atack

14. #594 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Am intrat aseara putin asa de initiere sa vad cum se joaca mai mult fiindca nu aveam timp sa stau sa aprofundez.Am facut tutorialul unde am murit binenteles la sfarsit cand am intrat in camera aia cu bossul ala gigant,am incercat eu sa parez da ce vorbesti ca mi-a tras o secure in cap si ala am fost.Si dupaia am jucat levelul 1-1 in castelul ala si am ajuns pana la unul cu o sulita si ochi rosii sau ce naiba avea si mi-a infipt-o si alalol.M-am oprit ca era deja 2 noaptea.
    Prima impresie asa din putinul ce am jucat este ca e un joc f atmosferic cu un gameplay f bine pus la punct,deabea astept sa vina weekendul sa ma pun calumea pe el.
    Eu mi-am ales sa incep cu Knight mi sa parut mai echilibrat asa la stats,dar nu are nici o magie, cam pe cand o sa pot sa invat si eu ceva magii?sa trag cu foc,chestii dealea, ca am vazut ca la unii inamici e mai bine sa-i tii la distanta cu ceva long range atack
    bre,
    mi-a facut si mie muski un car de bine si mi l-a comandat si mie
    acu eu am o intrebare: pot sa te bantui pe tine si pe Enthroll in online daca o sa am zona 1?

15. #595 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    pot sa te bantui pe tine si pe Enthroll in online daca o sa am zona 1?
    �mi permit să-ţi răspund eu: din păcate nu, ei av�nd ambii zona 2. Serverele sunt separate pentru fiecare regiune.

16. #596 SP
    Si dupaia am jucat levelul 1-1 in castelul ala si am ajuns pana la unul cu o sulita si ochi rosii sau ce naiba avea si mi-a infipt-o si alalol.M-am oprit ca era deja 2 noaptea.
    cand ajungi sus pe wall NU te duce la Red Eyed Knight !! not yet.
    il bati pe Blue Eyed Knight si NU intri in Fog Gate, de duci inainte cobori cu grija pe scari si deschizi poarta pe un inel extrem de FOLOSITOR si un shortcut. then you enter the Fog Gate.
    daca vrei sa joci mai mult cu magii mai bine incepi cu Royal. cu Knight trebuie sa-i pui stats la Magic si Intelligence pt vraji. sau Faith pt miracole.

Welcome to Boletaria, btw

17. #597 SP
    Multam Enthroll.M-am gandit eu ca ceva nu e in regula cu Red Eyed Knight-ul ala ca prea m-a facut dintr-o lovitura,o sa mai explorez deseara.Nu vreau sa joc predominant cu magii,imi place sa ma lupt cu sabia cu ei,dar as vrea si ceva magii pt situatii de urganta sau inamici mai al naibii de aproape ca sa-i bat de la distanta.Las ca vad eu mai am timp sa studiez

18. #598 SP
    Junior Member Miezu's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    pfff deja ii ora 2 ? crek ma duc la somn . iara am stat pana tarziu si am incercat sa gasesc un pure bladestone (tot nu am avut noroc ) . Crek de 10-15 ore tot caut piatra aia . nu mai stiu ce sa fac . Am 99 luck si tot timpu tin Large sword of searching in mana stanga (a fost o perioada in care a cazut 7-8 chunks of bladestone consecutiv da nici un pure ) . Voua cat timp v-a luat sa gasiti piatra (ffocus , legend si toti ceilalti care au facut trofeul) . Deja nu mai suport . E careva care vrea sa faca schimb ? Dau absolut orice pt un pure bladestone (arme unice , coloreless souls , oricare alte pietre ).

Please help ! . In timpul asta de cand farmez mi-am crescut soul level-ul la 210 (sau si mai mult) si cand am inceput abea ca aveam 140 SL . Luck-ul mi l-am facut 99 de la ...30 parca .
    Asa ca cine e dispus sa faca un schimb , sa ma anunte
    Eu am facut schimb cu unu pe US de ex pentru platina.
    Daca Enthroll are tot varianta EU poate sa-ti dea sabia care si-a facut-o el sharp+5 s-o tii 2-3 secunde pana iei trofeul si apoi sa i-o dai inapoi.
    Pentru delevel cel mai usor e sa invadezi si sa te sinucizi(iti scade un SL de fiecare data) sau sa-ti dea cineva Soulsuck pana cand ajungi la ce level vrei. Vezi ca de fiecare data iti scade din stat-ul in care ai bagat cel mai multe puncte( o sa fie luck un timp dar dupaia iti scade si din altele).
    Eventual cauti si pe forumul de la wiki sa vezi cine poate sa-ti dea un Pure sau ceva arma sharp+5.

19. #599 SP
    nice ! pai incazul asta Tudoran, ne putem intalni dar eu sunt lvl 150.. sau ceva asemanator. you need to delevel
    cu invade-ul nu e asa usor ca am incercat si eu sa invadez si nu gasea host...

20. #600 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Gata m-am saturat sa tot citesc pe aici si sa regret ca am ratat prosteste Black Phantom /am ales in loc UFC 2010, in contextul in care aveau acelasi pret pe zavvi la momentul respectiv /.

Asa ca, dupa ce am primit azi o prima si dupa ce am stat putin in dubiu /mai am pe lista de prioritati si pe Heavy Rain/, am facut acum comanda la ShopTo.

Din pacate mi-a aparut doar ca preorder /aparent Koba l-a luat pe ultimu din stocul trecut /, dar estimez ca saptamana viitoare o sa ma alatur si eu clubului

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 55 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast