better armor?and Dodge !
la Flamelurker stalpii / coloanele acelea te ajuta enorm daca stii sa "le tii" tot timpul intre tine si el...
better armor?and Dodge !
la Flamelurker stalpii / coloanele acelea te ajuta enorm daca stii sa "le tii" tot timpul intre tine si el...
la Flamelurker nu ti trebuie nu stiu ce armura,e ok si aia default,dar tb sa ai Flame shield NEAPARAT si echipat inel de flame resistance.Daca vrei poti sa-ti mai cumperi si magia "water veil" care iara te protejeaza de foc dar pe durata limitata si o sa te incurci sa tot o activezi sa schimbi iara pe arme o sa vezi,si la bossul ala trebuie sa fi atent tot timpul fiindca e destul de agrsiv.Iar cand te bati cu el sa fi atent sa nu-ti consumi toata stamina pe lovituri si sa-ti lasi tot timpul ceva de rezerva pt un roll cand vrea sa te atace![]()
ok, multumesc de sfaturi...o sa mai incerc seara asta sa il bat...am stat noaptea trecuta pana la 2 dimineata ca sa incerc sa il batfoarte captivant jocul, exact asa cum speram sa fie...
ps. nu am investit deloc in atributele de magie si miracole..am investit in strength, luck, vitality si endurance...
bine zice kobayashi. Trebuie sa ai cat mai multe obiecte care iti maresc fire resistance-ul. Cred ca Flame Lurker-ul e cel mai greu boss din tot jocu (parerea mea), chiar mai greu decat arch-demonii. Tin minte cand am jucat prima data DS si am ajuns la boss-ul asta. Asa de repede ma omora si asa de tare ma enervam
(numa drumul pana la el era dureros de lung ...asta pana cand am decis sa risc si sa iau drumul acela de la dreapta ). Cand l-am batut m-am simtit ca un zeu , nu alta
. Dragon God-ul l-am batut de 2-3 ori mai repede
. Acolo ii misto ca e mai mult puzzle decat combat, ca sa zic asa
![]()
stupid me...eu nu am mers deloc pe drumul din stanga...doar in dreapta am mers...acuma am citit pe Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki ca in stanga gasesc cateva "cadouri" placute....abia astept sa ajung acasa...![]()
esti tare. eu abea din al 2lea walkthrough m-am gandit sa risc si sa merg prin drepata (avea mai mult vitality decat in primul walk-through). Pana atunci am fost numai in stanga
. Si da, o sa gasesti foarte multe lucruri interesante daca o iei prin stanga
. Singurele dezavante e ca e mult mai lung si mult mai periculos daca o iei pe acolo. Iti urez succes
(o sa ai nevoie)
noah, datorita sfaturilor voastre, am reusit sa il bat noaptea trecuta pe flamelurker din prima incercare....mi-am facut si lava bow...am reusit sa imi cumpar miracolul ca sa ma intorc in nexus de oriunde...pot spune ca a fost o seara foarte productiva...acum imi lipseste o armura....apropo, pe tipul ala in armura pe care l-am salvat in 1-2 parca....pe ala cand ar fi bine sa il bat? acuma sta si el prin nexus si freaca menta
L.E. SPOILER ALERT!!!! Citeste numai daca nu vrei sa ai surprize sau regrete mai incolo
Daca te referi la Ostrava(are o aura galbena asa in jurul sau) atunci nu-l omori fiindca nu primesti armura de la el ci o sabie si un scut care nici nu sunt nu stiu ce.O sa-ti mai apara personajul ala si in 1-3 si in 1-4 daca il salvezi in 1-3.In 1-4 o sa se sinucida singur si o sa-ti lase o chieie speciala cu care deschizi Mausoleum-ul din 1-1 unde te bati cu Old King Doran pe care nu esti obligat sa-l bati doar sa-i iei 25% din viata si apoi te va lasa sa iei sabia din camera.Poti sa-l si omori pe Doran daca vrei si atunci vei pune mana pe un inel si armura sa.
Read the Bible: NPCs - Demon's Souls English Wiki
Sunt mai multe variante de jucat,poti sa-i omori sau nu personajele,depinde cum vrei tu sa joci![]()
mersi pt tips kobayashi...pe miralda inca tot nu pot sa o bat...ii fac mult prea putin damage...cred ca trebuie sa fac upgrade la crescent falchion-ul luat din 4-1. sau stie cineva ce alta sabie curbata mi-ar fi mai de folos? oricum, cred e momentul pentru farming...
Salutare ! Sunt gata baieti ! Am sl vreo 112, deci sunt gata de pvp-uriLasati-mi si mie aici psn id-uri cu cei care au jocul zona 2 si care au sl in jur de 120. Merci !
semnati
Demon's Souls Online PetitionDear Atlus U.S.A. Inc.,
Please extend the online servers for the game Demon's Souls currently sold for the Playstation 3 system. The servers are due to be shutdown in March 2011.
We, the gamers, feel that the online aspect to the game is not only unique in it's implementation but involves an important and dynamic component to the game as well. Please extend the service for as long as reasonably possible. Thank you for your time.
Sincerely,
PlayStation LifeStyle � Demon
This Tuesday, those people who have yet to pick up Demon’s Souls will have a hard time turning away this deal. For the Greatest Hits price of just $29.99, players can pick up not only the game, but the soundtrack as well as a lovely art book! It looks like it will be the same stuff from the Deluxe edition that came out as a pre-order exclusive last year.
pfai ... din cate stiu artbook-ul este diferit.... parca ma tenteaza sa dau inca 30 de dolari si pt collectors-ul asta
. Great news
![]()
Bookmarks