Mda deci e clar ca europenii o au mai mare... Figurina, desigur.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Deci, cine mai vrea sa incerce demoul? Va pot da share la contul de pe care l-am downloadat. Trimite-ti-mi un PM sau specificati aici pe thread daca doriti sa il jucati iar eu va trimit mesaj cu datele de logare. Au prioritate userii de incredere (activitate pe site, vechime, numar de posturi). V-as ruga pe cei care primiti mesaj inapoi sa nu faceti publice datele pentru a nu schimba cineva parola contului.![]()
Mai bine spune-ne parerea ta... ca pe ReNeGaDe124 vad ca e Offline![]()
Gata,am iesit din cont,se downloadeaza acum- MS ReNeGaDe124![]()
Sa asteptam mai bine parerea lui Rasko, el este persoana avizata cand vine vorba de Kratos.
Canalul este offline pentru ca am terminat demoul, 30 minute a durat. Poti vedea insa inregistrare aici: Twitch
Ba frate-miu ... am crezut ca e pe ps5..nu credeam ca pot face mai tare decat god of war 3...epic!!
Renegade, dau o sticla de whiskey cand ne vedem, chiar mi-ai facut o surpriza mare aseara.
In ceea ce priveste jocul, pot afirma linistit ca s-ar putea sa fie cel mai bun God Of War creat vreodata. Este absolut impecabil din punct de vedere al prezentarii tehnice si artistice, acelasi combat rafinat cu care suntem obisnuiti, dar cu mici tweaks care sunt extrem de binevenite. Nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatile de combos in momentul in care voi avea armele upgradate in varianta finala. Am ramas mut si abia astept lansarea!!
Mulţumesc renegade pt demo! Ce pot sa mai spun...Pira nu il juca, nu poti sa mai dormi liniştit pana apare, mi se pare cel mai arătos si cel mai bun GoW de până acum. A spus bine cineva, God of Wargasm![]()
Sa ma ierte Dumnezeu dar n-am mai putut rezista!!! Acum il instalez, e la 92%...Azi-noapte tot la el m-am gandit, sa-i cer sa nu-i cer demo-ul la Renegade... si azi cum am belit ochii, cum i-am trimis direct pv msg.
De cateva ore tot incerc sa ma conectez la user-ul pus la dispozitie de Renegade si nu merge spunandu-mi ceva de genu "you can not not sign in using another user's sign in id"
Contu banuiesc ca e de US nu ?
Bookmarks