Cam mica nota, hmmm...
Aia de obicei umfla notele aiurea, mai ales la exclusivitati. Acum au fost fumati, eu nu cred ca e de 8![]()
Poate jocul e de 10 in single si de 7 in multi, scazand astfel nota finala
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Putea sa fie si de 5 ca lumea tot il cumpara si tot bun este, chiar nu are relevanta ce note se dau in cazul unor astfel de jocuri.
Famitsu i-a dat 9/10. Eu zic ca e mult mai aproape de adevar.
Cum 6 ma??!! hai mai las-o-n ...... Daca si asta e joc de 6, sunt curios la ce a dat chelu' ala nota mai mare.
sida ala e pe amfetamine ma, l-ai vazut vreodata vorbind? Ah, stai ca zice ca-i prea greu si l-a ajutat unu' sa treaca de o anume sectiune.![]()
Este ca si cum un critic de film ar avea diaree si ar sta pe buda in timpul filmului, ca-i povesteste nevasta-sa dupa ce s-a intamplat. Incredibil ce mizerie e in industria asta. Intr-adevar, o somitate in domeniu Sessy asta.
Da, de start screen l-a ajutat sa treaca. E retardat ma. Poate-l si bat pana la urma.
LE: Cred ca mi-l pun la avatar. E mai amuzant decat gaina asta a mea care zice MOO.
Eu eram foarte vesel deja, nu-i mai pot lua pe astia in seama deloc de la riviurile Castlevania Lords of Shadow.
---------- Post added 08-03-2013 at 04:53 PM ----------
word bro:
"**** all the reviewers complaining about Kratos being too "nice".They were first to complain about him being angry all the time with the other games.Make up your damn minds !"
Bookmarks