Ciprianoss nu e si el in RSA? Poate isi cumpara si Andrei jocul cu bani de artar (andreips3) si ne insoteste
Ciprianoss a fost in RSA, la fel ca majoritatea de pe aici. Acum depinde de ce parte va ramane.![]()
Daca va da cu virgula numaratoarea membrilor si mai faceti recrutari, as dori si eu sa fac parte din clan. Pentru inceput m-as putea ocupa cu igiena campului de lupta (sa nu cumva sa calce tomaobiwan pe un ciob de sticla cand il fugareste pe koba)
sa ghicesc, nici voi nu aveti loc pentru un membru nou si umil gata sa umple inamicii (si coechipierii ocazional) cu gauri?
ceva imi zice ca va fi nevoie de un al 3-lea clan.
Vai tu, m-ai pus cap de lista.
Pe langa cei pe care i-ai enumerat tu mai sunt: Clumunari, eXistenZ, Dromoter, Dj Mo, GreyhounD, Nonelito, andreips3, nameless_fear, h0stile, slabunator, psycho-07. Acum ramane de vazut cine o sa doreasca sa mai ramana.
In legatura cu membrii noi; o sa stabilim ce facem dupa lansarea jocului. Cine doreste sa ni se alature sa posteze aici si veti fi luati in considerare pentru eventualele recrutari. Din cate se prevede, tot 2 clanuri o sa ramanem. lol
Daca pierdem campionatu' iar eu cu Vaga si Toma ne facem mercenariFocus va ramane ca e pea avid de putere...
![]()
Rog si eu un moderator sa schimbe numele threadului in: Romanian Strategic Alliance [RSA] - Killzone Clan.
Multumesc!
Bookmarks