uff e cam coplesitor sa detii ultimele titluri bune aparute. Ai vrea sa joci Killzone dar la Resident Evil 5 tocmai s-a anuntat un coleg ca vine la co-op cu tine. Termini cu RE vrei din nou Killzone HOP se anunta un turneu de Street Fightertermini cu SF4 vrei sa te bagi la Killzone e 3 dimineata si un ochi deja e inchis
cum sa le impartim pe toate? Pe langa astea: faculta, estrogen si nah... mai mergi si la o miuta. Guys eu raman numai la clan games....
22.03.2009
09:00 PM - 1vs1 - 16 clans
map: helghan industries
weapon restrictions OFF
rounds: BC/CAH
09:00 PM - 5vs5 - 8 clans
map: blood gracht
weapon restrictions: VC9/M327/M80
rounds: BC/ASS/SAR/CAH/SAD
10:00 PM - 8vs8 - 4 clans (main event)
map: pyrrhus rise
weapon restrictions OFF
rounds: BC/ASS/SAR/CAH/SAD
make them wish they never born!
Care se baga la 1vs1 de la ora 9.
Eu as juca la 10 pe pyrrhus rise, cunosc foarte bine harta si in plus ma descurc f bine la search and retrieve.
Sa vorbim pe psn.
Iar mi-a sarit routerul.Ce-i ciudat e ca se intampla numai cand ma joc. Saptamana asta imi cumpar unul nou.
Intru in 2 minute. Am lasat-o sa se "raceasca"
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
Fain meciul, noi 4 ei 8. Ne-au batut la limita lollol.
Primul meci al serii ar fi fost castigat daca nu abuzau disperatii aia de rpguri. Jeeezzzaaaasss
Sa incercam sa nu ne mai bagam la turnee fara rpg restriction.
GG si noapte buna, maine dimineata tre sa fiu treaz la 6.![]()
De ce numai 4 vs 4? Ma rog, cum vreti.
O sa fie rpg restriction (e mai bine asa trust me) si, din cate am inteles, voi trebuie sa alegeti harta. So what will it be?
Hai domle ce naiba...Nu jucam mai devreme! La 23:30 este stabilit! Nu toti trebuie sa ne "cucam" la 9.
Bookmarks