Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #141 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Dupa ce se termina inscrerile, vineri pe la ora 21-23

2. #142 SP
    Junior Member fifandy's Avatar
    mai am o sugestie(sper sa nu fiu incomod): "5.4) Ultimele 4 locuri din superioara retrogradeaza, primele 4 locuri din liga inferioara promoveaza".

parerea mea: ultimele doua retrogadeaza iar celelalte doua baraj. Asa o sa fie batalia mai mare la promovare, mai mult "stres"

3. #143 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Eu sunt de parere cu urne valorice e cel mai indicat si usor de urmarit, mai ales dc printezi urnele

4. #144 SP
    Member galagan90's Avatar
    Ma omoara cu zile FIFA 13 asta , nu il mai suport , nu imi merge sa joc la Online Friendlies , in prima zi mergea ,acum mai nou imi spune: "The connection to your opponent has been lost" ... Ma omoara ~

5. #145 SP
    Quote Originally Posted by galagan90 View Post
    Ma omoara cu zile FIFA 13 asta , nu il mai suport , nu imi merge sa joc la Online Friendlies , in prima zi mergea ,acum mai nou imi spune: "The connection to your opponent has been lost" ... Ma omoara ~
    asa face la mine in seasons si FIWC , prima zi mi a stors toti nervii, apoi doua zile mi a mers perfect, acum iar ma zapaceste, ori se deconecteaza sau daca nu , se blocheaza. Mai avem de tras pana scot astia un patch

6. #146 SP
    Member galagan90's Avatar
    Nici macar nu imi intra in meci cu prietenii ... Ce joc de ***** ..

7. #147 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Despre treaba cu barajul discutam in sezonul 2, atunci vom avea promovari si retrogradari.

Eu nu vad cum poate fi mai usoara treaba cu urnele valorice, asa cum ai lista cu urnele iti faci o lista cu echipele care iti plac tie la diferitele nivele de stele. ( 0.5 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5) 10 echipe maxim, poti sa le reduci, fiindca se permite decalajul de jumatate de stea.

8. #148 SP
    Member Striker09's Avatar
    Quote Originally Posted by galagan90 View Post
    Incearca sa joci cu cont de RO. Daca nu asta faceai deja.

9. #149 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Pentru discutii despre FIFA 13 avem thread special:
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...243-fifa-13-a/
    Aici haideti sa ne rezumam la campionat.

Mie imi convin ambele variante, dar mi se pare mai usor de urmarit si mai rapid de ales in varianta cu stele.

10. #150 SP
    Senior Member nina's Avatar
    era bine daca exista un poll in care sa votezi numarul de stele
    exemplu:sezonul asta 4 stele,urmatorul sa fie de 2 stele.sa luam astfel in cateva sezoane si echipe mari dar si echipe mici sau foarte mici,aducand modificari la topul clasamentului.poate fi altcineva campionul cu echipe mari si poate altcineva cu echipe mici

11. #151 SP
    Ce sa votezi?

12. #152 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    exemplu:sezonul asta 4 stele,urmatorul sa fie de 2 stele.sa luam astfel in cateva sezoane si echipe mari dar si echipe mici sau foarte mici,aducand modificari la topul clasamentului.poate fi altcineva campionul cu echipe mari si poate altcineva cu echipe mici
    Nu sunt de acord.

13. #153 SP
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Nu sunt de acord.
    nici eu, cea mai simpla varianta e cea cu diferente de juma de stea

14. #154 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    nu mai bine organizezi tu un campionat in paralel cu a lui Seryaph? Ca vad ca ai numai idei bune ...

15. #155 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu sunteti de acord,inteleg
    dar nu ma luati cu ideie proasta,eu nu adaug nimic,ci incerc sa simplific
    libera alegere a hostului va face sa testati multe echipe si sa va alegeti din acele echipe testate cam 9 sau 10 echipe pe care mergeti
    nu vreau sa fiu haios si sincer,dar pana dai chalenge,pana vorbesti cu oponentul ce echipa iti iei,pana ce echipa isi ia el,pana va faceti echipele,pana... probabil va dura mai mult chestiile astea decat jucatul unui meci
    limitarea hostului la selectarea un numar de stele,automat nu mai trebuie sa-i spui lui x ce echipa iti iei,vei stii de ce nivel va fi echipa
    in loc de 9 sau 10 echipe,reduceti aria la 2 echipe,in caz ca hostul selecteaza una din ele
    eu nu vad cum ar putea fi ceva gresit,ci doar simplificat

si era o sugestie
    serap a sugerat sa vina userii cu idei

dar asa facultativ,voi crea ceva mai tarziu o liga sau turnee saptamanale sau bilunare,oricum ceva simplificat,nu impopotonat

16. #156 SP
    Junior Member vladdy22's Avatar
    Am o propunere,fiecare �și alege o echipa cu care va juca tot sezonul(orice echipa in afară de nationale)

17. #157 SP
    Member asteptau's Avatar
    libera alegere a hostului va face sa testati multe echipe si sa va alegeti din acele echipe testate cam 9 sau 10 echipe pe care mergeti
    nu vreau sa fiu haios si sincer,dar pana dai chalenge,pana vorbesti cu oponentul ce echipa iti iei,pana ce echipa isi ia el,pana va faceti echipele,pana... probabil va dura mai mult chestiile astea decat jucatul unui meci
    limitarea hostului la selectarea un numar de stele,automat nu mai trebuie sa-i spui lui x ce echipa iti iei,vei stii de ce nivel va fi echipa
    in loc de 9 sau 10 echipe,reduceti aria la 2 echipe,in caz ca hostul selecteaza una din ele

si era o sugestie

dar asa facultativ,voi crea ceva mai tarziu o liga sau turnee saptamanale sau bilunare,oricum ceva simplificat,nu impopotonat
    Nu trebuie sa "anunti" adversarului echipa pe care o s-o iei. O iei si gata, are 5 stele, celalalt isi ia si el alta de 4.5-5 stele. Simplu. Exact asa alegeai in fifa 10, cand jucai online, si nu dura juma de ora.

18. #158 SP
    Quote Originally Posted by vladdy22 View Post
    Am o propunere,fiecare �și alege o echipa cu care va juca tot sezonul(orice echipa in afară de nationale)
    Tocmai aste vrem sa evitam. Sa nu ne trezim ca avem un campionat de Barca, Real si Man City. Ar fi obositor la ochii sa vezi pe site doar:
    Barca-Barca
    Real-Real
    Real-Barca
    Real-Man City
    Man City- Man City
    Real-Real
    Barca-Barca
    Barca-Real
    Barca-Man City

Eu personal nu voi juca cu o echipa de 5 stele, daca nu voi fortat de gazda.
    Eu zic ca e mai fair ca echipele sa fie echilibrate in meci. Dupa cum ati observat incepand de la FIFA 12 la Head to Head ti se aloca adversar in functie de echipa cu care alegi sa joci. Tocmai pentru a se evita situatiile din FIFA11 cand, indiferent daca iti alegeai o echipa de 1 stea, aveai sanse 90% sa joci impotriva Barcelonei sau a lui Real.

Quote Originally Posted by DonBassil View Post
    Ca sa ne strangem suficienti sunt de parere sa schimbi regula folosirii echipelor. Este fair ca tu sa joci cu Barca tot sezonul iar gvingi76 cu Twente? ( el oricum are un mod mai deosebit de a alege echipele).

---------- Post added 04-10-2012 at 10:15 AM ----------

Eu sincer nu am inteles care era propunerea... Sa jucam toti cu aceasi echipa?

si era o sugestie

19. #159 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    oricum si asa se va juca de acum incolo in proportie de 90% doar cu 5-6 echipe in campionat. in urna de 5 stele se va juca exclusiv cu barca, real si m city, in cea de 4.5 cu PSG, Spurs si Borusia. Echipe de la 4 stele in jos f rar cred ca se vor folosi si in afara de gvingi, cei care o vor face mai mult ca sigur se vor orienta spre ele ca urmare a unui update de ultima ora care sa ii avantajeze prin forma jucatorilor (asa cum s-a intamplat sezonul trecut cu Everton parca prin mai, care desi era de vreo 4 stele era la ani lumina distanta fata de celelalte echipe de 4 stele). eu unul as milita pentru introducerea unui nr maxim de meciuri cu care poate juca cineva cu o echipa pentru diversificarea meciurilor sau daca va e prea greu sa contorizati echipele pe care le-ati folosit am alta propunere: sa nu ai posibilitatea doar cand esti gazda sa alegi urna x de alegere a echipelor (urna de 5, 4.5, 4, 3.5, etc) daca ai ales-o intr-una din ultimele 3 dati cand ai fost gazda.

Seryaph - te-am intrebat pe mess acum cateva zile ce vei face in 2 privinte:

1. Ai spus ca vei programa 3 meciuri pe saptamana si dc nu le vom juca pana in weekend cu cine vrem noi, ni le vei programa tu. Ce inseamna mai exact asta? Lei vei programa pe toate intr-o zi, in 2 zile sau separat vineri, sambata si duminica?

2. Ce se va intampla cand 2 jucatori nu joaca meciul? citisem undeva de print screen-uri si dovezi la mess sa demonstram ca am contactat adversarul si alte nazbatii de astea. pe langa faptul ca sunt penibile, daca celor de aici le e lene sa-si contorizeze echipele cu care au jucat, iti dai seama cata tragere de inima vor avea sa faca asa ceva. o sa dai amanari la nesfarsit pana o sa jucam meciurile? o sa ne dai meci pierdut la amandoi, chit ca unul e taran si intra pe psn o data la 3 zile si nu are bunul simt sa raspunda la un sms?

eu zic ca sunt 2 chestiuni f importante de rezolvat ca sa nu apara discutii inutile pe aici...

20. #160 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Eu unul o sa joc cu Bayern la 5 stele, si fiindca deja m-am obisnuit cu Bayern nu mi-ar conveni sa fiu nevoit sa-mi aleg alta echipa de 5 stele. Nu sunt de acord cu numarul limitat de jocuri cu o singura echipa. La o adica daca joci bine poti sa bati si barca si real cu ce echipa vrei. Orikum Realul nu mi se pare cine stie ce. Sincer inafara de Ronaldo si poate Cassilias, restul jucatorilor mi se par comparabili cu cei ai altor echipe. La Barcelona intr-adevar e alta treaba.

Pt celelalte 2, chiar acum lucram la regulament, etapele o sa fie programate pe tot sezonul de dinainte pt ca altfel s-ar creea haos, alte detalii o sa gasiti in regulament, iar pentru cea dea doua intrebare, voi folosi ideea ta cu prezenta pe PSN , cine nu apare pierde la masa verde.

---------- Post added 04-10-2012 at 12:21 PM ----------

Cam asa o sa arate tintarul ligii Console Games Fifa Club: Liga A1
    Meciurile din cupa vor fi programate in zilele de vineri

---------- Post added 04-10-2012 at 12:51 PM ----------

O sa puteti sa jucati in avans, sau sa va reprogramati.
    O sa desemnez doi "arbitri" care sa ma ajute cu meciurile nejucate. Mai exact sa urmareasca jucarea meciurilor din liga opusa(daca el este din A1, sa urmareasca meciurile din A2 si invers), iar in cazul in care nu voi putea eu sa verific un meci sa intre ei si sa urmareasca pe psn si sa posteze pe forum cine s-a prezentat si cine nu. Pana acum am deja un doritor, mai sunt voluntari?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast