Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 60 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

1. #301 SP
    Member Seryaph's Avatar
    eu am custom formation si cand joc cu online squads

2. #302 SP
    Junior Member fifandy's Avatar
    Quote Originally Posted by fifandy View Post
    eu stiu o varianta si mai simpla. inainte de a incepe meciul dai team management si daca apar si formatiile custom inseamna ca gazda are ganduri rele. odata ce joci cu online squads ,dispar formatiile facute. cred ca e mai simplu asa.. la setari online squads si gata
    se pare ca am gresit ... doar oaspetelui nu i apar formatiile custom,,gazdei da. interesant

3. #303 SP
    Member galagan90's Avatar
    erikutzu(R. Madrid) 2-2 (B.Munchen)galagan90
    galagan90 (Bayern M.) 2-1 (R.Madrid) erikutzu

Fair-play-ul a murit de mult...

4. #304 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by galagan90 View Post
    erikutzu(R. Madrid) 2-2 (B.Munchen)galagan90
    galagan90 (Bayern M.) 2-1 (R.Madrid) erikutzu

La corner...sa zica cineva ca iti dai seama ca nu esti la ps
    Daca nu aveam ceea ce ai zis tu...jucam dupa ce ti am luat mingea la mijloc...dar am pus pauza...asa caci...
    Bafta mai departe...nu mai acuza aiurea

5. #305 SP
    In faza din care a rezultat cornerul se vedea foarte clar ca nu joc , pe langa ca ti-am scris pe mess sa pui pauza , pentru ca eu nu jucam , tu ai continuat sa joci , ai tras cu ronaldo la poarta , mingea a iesit in corner , am apucat sa pun 2 pauze pentru ca nu jucam si dupa ce s-au terminat ai batut cornerul fara sa te intrebi daca joc si ai dat gol imediat . Nu acuz aiurea .

6. #306 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Deci hai sa va zic cum e treaba cu custom formation. Indiferent ca e online sau custom, oricine isi poate alege Custom Formation. Doar ca gazdei ii apare la Team Management > Formation inainte sa inceapa meciul si vizitatorului nu, dar dupa ce incepe meciul, vizitatorul pune pauza> team management> formation si ii apare formatia de joc custom sau daca are mai multe apar toate.

Deci nu are nici-o relevanta pt a depista trisorii.

7. #307 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    In faza din care a rezultat cornerul se vedea foarte clar ca nu joc , pe langa ca ti-am scris pe mess sa pui pauza , pentru ca eu nu jucam , tu ai continuat sa joci , ai tras cu ronaldo la poarta , mingea a iesit in corner , am apucat sa pun 2 pauze pentru ca nu jucam si dupa ce s-au terminat ai batut cornerul fara sa te intrebi daca joc si ai dat gol imediat . Nu acuz aiurea .
    Calc il am in cealalta camera... de unde sa vad..doara ai vazut ca raspund greu..de la calc..la ps...

8. #308 SP
    Da , bine , stai linistit nu e nici o problema , doar ca nu este corect ce ai facut tu .. Bafta in continuare, salut !

9. #309 SP
    Pt donbassil si altii ca el... Daca omul nu va raspunde la mesajele din psn ,,ori a uitat deschis ps ul , ori nu vede dintr un anumit motiv , ori multe alte motive... Asa ca nu i loc de tras concluzii pripite.

10. #310 SP
    Nu vedeai la calculator, dar vedeai cand te duceai cu ronaldo si treci pe langa ei ca pe langa jaloane ca nu se misca ?

11. #311 SP
    Member Erikutzu's Avatar
    Nu vedeai la calculator, dar vedeai cand te duceai cu ronaldo si treci pe langa ei ca pe langa jaloane ca nu se misca ?
    Golul a fostdin centrarea direct din corner...a dat Pepe gol venind la bara scurta...nu am facut jaloane...

12. #312 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Bai hai gata terminati cu certurile pe forum! Discutam in privat si tragem aici concluziile daca vreti!

13. #313 SP
    Iarta-ma daca nu stii sa citesti . Eu vorbeam de faza din care a rezultat cornerul , te-ai dus cu Ronaldo ca prin branza pentru ca nu jucam si ai tras in Casillas , sau ai memoria scurta ?

14. #314 SP
    Member asteptau's Avatar

Mai spusese cineva mai devreme tot ceva de genul asta. Eu zic ca ar trebui sa spuneti exact ce s-a intamplat, astfel ca, in timp, sa putem face un minim profil pt fiecare jucator cu o conduita care lasa de dorit, ca sa stim si noi cu cine avem de-a face si cum sa ne comportam ca sa nu ne enervam aiurea.

15. #315 SP
    Am rezolvat conflictul pe privat . Treaba sta cam asa pentru cine vrea sa stie cum s-a intamplat : Jucam cu erik (erikutzu/PuffyErik) . I-am dat gol , aveam 2-1 . Moment in care l-am rugat pe messenger sa puna pauza . Avea calculatorul in alta camera , am inteles , nu putea sa vada . Eu reusisem sa iau controllerul intr-o mana ca sa apas pe L1 ( sa se schimbe jucatorul sa vada ca nu ii controlez) si se opreau jucatorii in fata lui , trecea pe langa ei pana a ajuns cu Ronaldo la poarta , a tras , Casillas a aparat , iar cand mingea era in aer am reusit sa pun 2 pauze . A iesit mingea in corner , a batut cornerul si mi-a dat gol imediat , eu nefiind la PS ... I-am spus ca ce a facut nu e corect , am cazut de acord cu Seryaph sa rejucam partida , a spus ca nu are nevoie , ca sa treaca 2-1 pentru mine , ca el a venit in campionat doar de placere si nu vrea sa rejoace partida , dupa care a spus ca se retrage din turneu . Cam astia sunt oamenii cu care noi jucam .

16. #316 SP
    Ω Pira's Avatar
    Problema asta cu echipele e alta daca nu-s aproape identice la fiecare... pt ca de exemplu eu dau zilnic Download Updates la Squad/Rousters. Adica imi updateaza la zi primul 11 si ovr jucatorilor, unii mai scad altii mai urca, etc.

17. #317 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Liga A1 etapa 1
    flllorin ( Palermo ) vs Kostelinho ( Parma ) 2-4
    Kostelinho ( Bayern M ) vs flllorin ( Barcelona ) 2-0 In min 70 imediat dupa golul 2 a dat quit, iar pe mess a dat mesajul :
    florin iarca: nu mai pot juca
    florin iarca: imi pare rauu
    florin iarca: o seara buna
    florin iarca has signed out. (10/7/2012 8:05 PM)

18. #318 SP
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Problema asta cu echipele e alta daca nu-s aproape identice la fiecare... pt ca de exemplu eu dau zilnic Download Updates la Squad/Rousters. Adica imi updateaza la zi primul 11 si ovr jucatorilor, unii mai scad altii mai urca, etc.

iei o echipa de o stea si o faci de doua,, orice update ai face nu ti ajunge la doua stele. Asta ca s ate orientezi in privinta trisorului

19. #319 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by Kostelinho View Post
    Liga A1 etapa 1
    flllorin ( Palermo ) vs Kostelinho ( Parma ) 2-4
    Kostelinho ( Bayern M ) vs flllorin ( Barcelona ) 2-0 In min 70 imediat dupa golul 2 a dat quit, iar pe mess a dat mesajul :
    florin iarca: nu mai pot juca
    florin iarca: imi pare rauu
    florin iarca: o seara buna
    florin iarca has signed out. (10/7/2012 8:05 PM)
    in cazul asta meciul al doilea se va puncta 3 - 0 iar pe domnul flllorin il astept cu o explicatie

20. #320 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by fifandy View Post
    iei o echipa de o stea si o faci de doua,, orice update ai face nu ti ajunge la doua stele. Asta ca s ate orientezi in privinta trisorului
    Aici intram in alte filme. Eu ziceam asa daca difera putin cifrele la OVR-ul echipei, ca unii se mai panicheaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 60 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast