eu am custom formation si cand joc cu online squads :|
eu am custom formation si cand joc cu online squads :|
erikutzu(R. Madrid) 2-2 (B.Munchen)galagan90
galagan90 (Bayern M.) 2-1 (R.Madrid) erikutzu
Fair-play-ul a murit de mult...
In faza din care a rezultat cornerul se vedea foarte clar ca nu joc , pe langa ca ti-am scris pe mess sa pui pauza , pentru ca eu nu jucam , tu ai continuat sa joci , ai tras cu ronaldo la poarta , mingea a iesit in corner , am apucat sa pun 2 pauze pentru ca nu jucam si dupa ce s-au terminat ai batut cornerul fara sa te intrebi daca joc si ai dat gol imediat . Nu acuz aiurea .
Deci hai sa va zic cum e treaba cu custom formation. Indiferent ca e online sau custom, oricine isi poate alege Custom Formation. Doar ca gazdei ii apare la Team Management > Formation inainte sa inceapa meciul si vizitatorului nu, dar dupa ce incepe meciul, vizitatorul pune pauza> team management> formation si ii apare formatia de joc custom sau daca are mai multe apar toate.
Deci nu are nici-o relevanta pt a depista trisorii.
Da , bine , stai linistit nu e nici o problema , doar ca nu este corect ce ai facut tu .. Bafta in continuare, salut !
Pt donbassil si altii ca el... Daca omul nu va raspunde la mesajele din psn ,,ori a uitat deschis ps ul , ori nu vede dintr un anumit motiv , ori multe alte motive... Asa ca nu i loc de tras concluzii pripite.
Nu vedeai la calculator, dar vedeai cand te duceai cu ronaldo si treci pe langa ei ca pe langa jaloane ca nu se misca ?
Bai hai gata terminati cu certurile pe forum! Discutam in privat si tragem aici concluziile daca vreti!
Iarta-ma daca nu stii sa citesti . Eu vorbeam de faza din care a rezultat cornerul , te-ai dus cu Ronaldo ca prin branza pentru ca nu jucam si ai tras in Casillas , sau ai memoria scurta ?
Mai spusese cineva mai devreme tot ceva de genul asta. Eu zic ca ar trebui sa spuneti exact ce s-a intamplat, astfel ca, in timp, sa putem face un minim profil pt fiecare jucator cu o conduita care lasa de dorit, ca sa stim si noi cu cine avem de-a face si cum sa ne comportam ca sa nu ne enervam aiurea.
Am rezolvat conflictul pe privat . Treaba sta cam asa pentru cine vrea sa stie cum s-a intamplat : Jucam cu erik (erikutzu/PuffyErik) . I-am dat gol , aveam 2-1 . Moment in care l-am rugat pe messenger sa puna pauza . Avea calculatorul in alta camera , am inteles , nu putea sa vada . Eu reusisem sa iau controllerul intr-o mana ca sa apas pe L1 ( sa se schimbe jucatorul sa vada ca nu ii controlez) si se opreau jucatorii in fata lui , trecea pe langa ei pana a ajuns cu Ronaldo la poarta , a tras , Casillas a aparat , iar cand mingea era in aer am reusit sa pun 2 pauze . A iesit mingea in corner , a batut cornerul si mi-a dat gol imediat , eu nefiind la PS ... I-am spus ca ce a facut nu e corect , am cazut de acord cu Seryaph sa rejucam partida , a spus ca nu are nevoie , ca sa treaca 2-1 pentru mine , ca el a venit in campionat doar de placere si nu vrea sa rejoace partida , dupa care a spus ca se retrage din turneu . Cam astia sunt oamenii cu care noi jucam .
Problema asta cu echipele e alta daca nu-s aproape identice la fiecare... pt ca de exemplu eu dau zilnic Download Updates la Squad/Rousters. Adica imi updateaza la zi primul 11 si ovr jucatorilor, unii mai scad altii mai urca, etc. :)
Liga A1 etapa 1
flllorin ( Palermo ) vs Kostelinho ( Parma ) 2-4
Kostelinho ( Bayern M ) vs flllorin ( Barcelona ) 2-0 In min 70 imediat dupa golul 2 a dat quit, iar pe mess a dat mesajul :
florin iarca: nu mai pot juca
florin iarca: imi pare rauu
florin iarca: o seara buna
florin iarca has signed out. (10/7/2012 8:05 PM)