Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 33 of 84 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #641 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    daca intra vreun clan (se pare ca nu vrea nimeni sa castige valor...) suntem:

andrei1, enthroll, kobayashi, [insert a dead man here]

LA MULTI ANI SOLOZAUR !!!
    Joc eu. Am vorbit și la C-Zone și au zis că au rezolvat problemele (ce o �nsemna și asta).

2. #642 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    *inserting Cata25*

squad-ul din seara asta: andrei1, cata25, enthroll, kobayashi. sa speram ca se mai inscriu clanuri.

3. #643 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    *inserting Cata25*

squad-ul din seara asta: andrei1, cata25, enthroll, kobayashi. sa speram ca se mai inscriu clanuri.
    La ce ora e meciul ? Intru si eu ca spectator, ar trebui sa iasa un meci bun avand in vedere ca in echipa de mai sus au intrat cam cei mai buni 4 din clan ... Intram si inainte la flotari, am cam ruginit, de vreo saptamana nu prea am mai pus mana pe K2 ???

4. #644 SP
    facem si flotari, mie cel putin o sa-mi prinda bine. incepe la 22:00 deci sper ca pe la 21:00 sa fiu online. ah, si o sa.mi iau si trenuletzu azi

5. #645 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sory guy's,dar nu pot sa joc in seara asta la turnament,trebuie sa plec azi pana la urma din oras,bafta!

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

Scratch that,I can play,nu mai plec azi,plec maine.Ne vedem online deseara pe la 21:00

6. #646 SP
    Member Cata25's Avatar
    Dead men haideți la datorie.
    Vă așteptăm acum.

7. #647 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    M-ai facem si noi vre-un meci,ceva?

8. #648 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu ma declar absent saptamanile care vin, sesiune, treburi, chestii...

9. #649 SP
    abia de saptamana viitoare o sa pot joca si eu calumea, dar avem 4 ofiteri care daca doresc si au timp, pot organiza cate meciuri le tuna.
    uitati ce cadou mi-au facut 2 prieteni:
    1.jpg2.jpg3.jpg

10. #650 SP
    Super tare tricoul,las ca de saptamana viitoare o sa fiu si eu mai liber si o sa mai organizam niste meciuri.

11. #651 SP
    Member reikkoo's Avatar
    enthroll u rock o sa fiu si eu prezent la meciuri de acum incolo..

12. #652 SP
    Member Cata25's Avatar
    Mai facem și noi un meci?

13. #653 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Mai facem și noi un meci?
    O sa mai trimit eu cateva challenge-uri,dar nu as vrea sa se suprapuna meciurile din clan cu meciurile din campionat,pentru ca multi din clan suntem si in campionat.

14. #654 SP
    Ok,am trimis si eu 2 challangeuri pt azi si maine seara la 11:00,sper barem 1 echipa sa accepte.Am vazut ca mai sunt facute 2 challangeuri 1 pt maine seara de la 10 si unul pt Luni dimineata la 10,deci avem 4 challangeuri facute asteptam raspunsul lor.
    Deseara as face un server ca sa mai jucam si intre noi ca nu am mai jucat demult,ar fi fain daca ne-am strange barem vreo 6 sa jucam ceva impreuna,parola server ar fi DEAD.Propun sa ne adunam pe la 21:30-22:00,postati aici cei care vor sa intre deseara ca sa stiu daca suntem destui ca sa putem juca cateva meciuri.Ms

15. #655 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Ok,am trimis si eu 2 challangeuri pt azi si maine seara la 11:00,sper barem 1 echipa sa accepte.Am vazut ca mai sunt facute 2 challangeuri 1 pt maine seara de la 10 si unul pt Luni dimineata la 10,deci avem 4 challangeuri facute asteptam raspunsul lor.
    Deseara as face un server ca sa mai jucam si intre noi ca nu am mai jucat demult,ar fi fain daca ne-am strange barem vreo 6 sa jucam ceva impreuna,parola server ar fi DEAD.Propun sa ne adunam pe la 21:30-22:00,postati aici cei care vor sa intre deseara ca sa stiu daca suntem destui ca sa putem juca cateva meciuri.Ms
    Eu voi fi plecat din Bucuresti in seara asta si ma intorc maine seara,deci din pacate nu voi putea juca cu voi in seara asta.
    Si sorry pentru meciul acela pus la ora 10 dim., am pus din greseala AM in loc de PM,dar sper daca accepta sa gasim oameni sa jucam.

16. #656 SP
    La 10 dimineata,cand?Joc eu la ala de maine si poat intru si in seara asta...

17. #657 SP
    In seara asta nu mai avem challange,au refuzat baietii,deci raman maine 2 la 22 si la 23 si Luni Dimineata la 10,daca accepta careva.Vad ca nu prea sunt doritori de joc pt seara asta,pacat.Ar tb sa mai jucam si asa intre noi nu numai meciuri oficiale.Ms consol3 ca vrei sa joci,din pacate nu putem juca numai in 2,nu prea are farmec.

18. #658 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    In seara asta nu mai avem challange,au refuzat baietii,deci raman maine 2 la 22 si la 23 si Luni Dimineata la 10,daca accepta careva.Vad ca nu prea sunt doritori de joc pt seara asta,pacat.Ar tb sa mai jucam si asa intre noi nu numai meciuri oficiale.Ms consol3 ca vrei sa joci,din pacate nu putem juca numai in 2,nu prea are farmec.
    NU pot luni sa sunt plecat dar joc maine!

19. #659 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Am inteles ca maine seara aveti 2 meciuri ! As nrea sa ne adunam mai multi jucatori ramani(de pe cg) maine seara sa mai facem un meci.Am vorbit si cu cei din clanul meu (CGR).Cine poate sa fie maine seara sa joace pe la 8-9 sa intre pe server.Nu avem momentan o ora exacta dar va astept maine la un Killzone!

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

Daca nu ati putea facem un meci si luni seara.Cine poate ! Sau am putea juca si in ambele zile daca puteti !

20. #660 SP
    Count me in!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 84 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... LastLast