Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 84 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1641 SP
    Member caine_rau's Avatar
    pt asta ma joc inca kz(DMC vs No1)
    Killzone.com

2. #1642 SP
    Member OxygeN's Avatar
    mai e loc in clan?

3. #1643 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu sper cineva sa inceapa clanul DMC in BC2. Sper ca jocul are mai mult suport pentru clanuri, fata de MW2 care avea doar un tag si atat. Enthroll pare a fi cam inactiv asa ca sper sa se gaseasca cineva sa se ocupe de clan in BC2.

4. #1644 SP
    daca nu m-ai fi sters din lista psn poate am fi fost deja 4 membrii siguri ai dmc-ului si in bc2 pt ca in seara asta imi vine si mie jocul

5. #1645 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Eu sper cineva sa inceapa clanul DMC in BC2. Sper ca jocul are mai mult suport pentru clanuri, fata de MW2 care avea doar un tag si atat. Enthroll pare a fi cam inactiv asa ca sper sa se gaseasca cineva sa se ocupe de clan in BC2.
    Din pacate are numai CLANTAG ...

6. #1646 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    i prefer the term "Missing in Action"
    BC2 imi ajunge abia saptamana viitoare asa ca daca cineva vrea sa take the lead in BC2, be my guest . defapt chiar va incurajez sa faceti asta. Wickyz, you got point, i'll just be the medic

oh, btw cand imi ajunge GOW3... i'll be missing from this world lol

7. #1647 SP
    naspa, dar macar cand ai facut echipa e echipa(sper)- nu te arunca la adversar

8. #1648 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Daca e cineva interesat de niste meciuri e un turneu la 22:00,6vs6...

9. #1649 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Vai a ajuns threadul pe pagina 3

10. #1650 SP
    De cand am iesit eu si Clumunari, la ce te asteptai?

11. #1651 SP
    Member LeGenD's Avatar
    you two complete each other

12. #1652 SP
    consol3, k1du, va tine un meci 2vs2 ?

13. #1653 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    consol3, k1du, va tine un meci 2vs2 ?
    Vai ce bine e de tine ca tot joci minim 2h zilnic sa ne provoci pe noi care jucam din an in pasteastepta killzone 3

14. #1654 SP
    Pai la ultimele meciuri care le-am jucat, erati cei mai vorbareti, eu mereu aveam bulan... Si nu am jucat niciodata un meci adevarat si m-am gandit ca ati vrea sa mai imi aratati un pic cum se joaca, dar se pare ca la un meci direct nu va bagati. Nu jucam acum, cand vreti voi, sa aveti timp sa va incalziti.

15. #1655 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by adiandrei1 View Post
    Pai la ultimele meciuri care le-am jucat, erati cei mai vorbareti, eu mereu aveam bulan... Si nu am jucat niciodata un meci adevarat si m-am gandit ca ati vrea sa mai imi aratati un pic cum se joaca, dar se pare ca la un meci direct nu va bagati. Nu jucam acum, cand vreti voi, sa aveti timp sa va incalziti.
    Joaca in skirmish si rupe boti acolo,daca vrei sa joci cu noi astepta killzone 3 sua inca un DLC la killzone 2.
    Out...gata ca iarasi dai pm-uri dalea cu:nu incetezi(saracau de tine)

16. #1656 SP
    lol, alt DLC? cRAZy BoY
    E clar, numai gura e de voi.

17. #1657 SP
    Search & Destroy strategic spawn point:
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post351097

gg guys !!

18. #1658 SP
    pe mine, si pe koba ne mananca degetul pe tragaci si o sa intram sa ne dam cateva gloante dupa ceafa ca intre camarazi. anyone else?
    seara tarziu

19. #1659 SP
    i've send a challenge fo ya ( 4vs4, tharsis,this sunday at 22:15 ) . only 4 fun. - 11000 ( our entire valor)
    so...wha do ya say?

20. #1660 SP
    i say it's easy valor for you to steal but BRIIING IIIIIIT !!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 84 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 LastLast