Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 84 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #101 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    consol3, ti-am trimis invite in dimineata asta, Welcome to DEAD MEN CLAN! dupa ce intra si consol3 vom fi 12, formula completa deci nu mai recrutam!
    am jucat putin aseara ca eram rupt de oboseala dar a fost fun. care-i faza cu squad chat pt ca din cate stiu eu ar trebui sa fie un canal special pt squad-uri dar se auzeau in continuare si alti jucatori... practic imi era f greu sa disting ce ziceau cei din squad-ul meu. bug?
    anyway, GG sorry ca nu am stat mai mult dar imi iau revansa saptamana asta! as vrea sa facem vreo 2 clan matches. cheers!

2. #102 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    OK,sa imi lasi eventula un pm cu datele meciurilor sa stiu,ca poate nu intr. chiar atunci pe PSN

3. #103 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    A fost ok aseara , da sa dati off la friendly fire ca e aiurea mai ales cand suntem mai multi ca pur si simplu se baga in fata ta cand tragi, l-am mai luat si pe kobayashy parca de cateva ori din greseala dar noroc ca eram cu medicul si de cateva ori l-am resuscitat

4. #104 SP
    got it, o sa scot friendly fire. a fost impresionant in timp ce va scriam mesaj sa jucam impreuna 2 dintre voi deja erati pe server, imediat dupa ce l-am trimis eram toti acolo plus ca s-a umplut foarte repede. great!

5. #105 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da, si eu ma chinuiam sa-i anunt pe ceilalti sa vina pe server,si pana am trimis mesajul,deja erau toti veniti,eu scriu cu controlerul si imi ia un veac pana reusesc sa scriu ceva.Alex stai linistit ca nu ma supar,si mie mi sa intamplat sa mai omor dintre ai mei.
    Welcome consol3 !

6. #106 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    care-i faza cu squad chat pt ca din cate stiu eu ar trebui sa fie un canal special pt squad-uri dar se auzeau in continuare si alti jucatori... practic imi era f greu sa disting ce ziceau cei din squad-ul meu. bug?
    Cand esti aproape de un jucator, fie el coechipier sau inamic, auzi in casca ceea ce vorbeste el la microfon. In felul asta se simuleaza mai bine un camp de lupta real. E adevarat ca uneori este enervant pentru ca nu-ti auzi foarte bine partenerii de squad, insa te poate si ajuta: iti dai seama daca un inamic este in apropierea ta si tactica pe care vrea s-o aplice.

7. #107 SP
    Member Cata25's Avatar
    Parcă poți să le dai mute la ceilalți și �i lași doar pe cei din echipa sau squadul tău.

8. #108 SP
    haha! cat de tare!!! i feel stupid dupa ce am citit postul tau, cum de nu m-am gandit la asta?

9. #109 SP
    Member reikkoo's Avatar
    cand o sa aiba clanul un meci oficial...am vazut ca in fiecare zi ne adunam cel putin 3

10. #110 SP
    am facut 2 challange-uri asteptam sa conferme clanurile si va anunt aici + detaliile. primul e miercuri 23:00 4 vs 4 al doilea vineri 23:00 6 vs 6. sa speram ca o sa accepte the Dead Men Challanges
    azi fac server pe la 21:00 toate hartile, friendly fire off. see you on Helghan !

11. #111 SP
    Eu nu pot sa intru, adica imi da o eroare cand incerc sa intru online, cred ca sunt serverele prea pline ...

12. #112 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    am facut 2 challange-uri asteptam sa conferme clanurile si va anunt aici + detaliile. primul e miercuri 23:00 4 vs 4 al doilea vineri 23:00 6 vs 6. sa speram ca o sa accepte the Dead Men Challanges
    azi fac server pe la 21:00 toate hartile, friendly fire off. see you on Helghan !

miercuri nu pot fi prezent ca ma duc la meci Craiova - Dinamo,si la 23 se termina si ajung ceva mai tarziu

iar vineri bazativa pe mine sunt sigur

Enthroll pentru vineri pentru 6 vs 6 sa vb ce echipa vom forma,ca nu vreau sa pierd
    iar pentru miercuri alegi pe cine vrei

13. #113 SP
    Din pacate in seara asta nu am putut intra imi tot da o eroare cand incerc sa intru pe net cred ca de la serverele lor, acum ne revedem in joc vineri si in weekend... Bafta

14. #114 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Din pacate in seara asta nu am putut intra imi tot da o eroare cand incerc sa intru pe net cred ca de la serverele lor, acum ne revedem in joc vineri si in weekend... Bafta
    Si eu am tot incercat sa intru in warzone dar vreo 30 min nici cum nu am putut, apoi am reincercat dupa vreo ora si mi-a mers. Probabil a fost de la ei ceva de dadea eroare.

15. #115 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Si eu am patit aceeasi figura aseara...o eroare ceva de genul Network error 100002 bla bla.Rahat de 2 lei...am mai zis ca au multe de invatat de la Infinity Ward

16. #116 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Network error 100002
    este o eroare de la serverul lor,din cate stiu eu.
    nici eu nu am putut intra online,decat pe la 23-0.

17. #117 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Enthroll cine o sa joace in meciurile alea miercurea si vinerea?

18. #118 SP
    inca nu au dat accept nici unul din clanuri, mai asteptam...
    andrei, tu poti sa joci? l-as mai vrea si pe Kobayashi (prezinta-te la datorie ) eu si srachi suntem sigur.
    oricum e musai ca in seara asta sa ne intalnim toti din cei care joaca maine, ar fi perfect daca am intra 8 insi, noi 4 intr-o echipa si celalti in cealalta asa ne-am antrena bine, DM-C style
    pt meciul de vineri o sa-l las pe empty sa aleaga 2 si eu aleg 2. voluntari?

19. #119 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    eu pot sa joc si maine si vineri daca aveti nevoie de mine sa-mi ziceti.

20. #120 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Reporting for duty, anytime anywhere,numai sa mearga severul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 84 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast