nu e obligatoriu zi de zi sa jucam cate ceva
dar de cand a aparutj ocu in stanga si in dreapta am tipat ca sa ne strangem si nici un rezultat
inainte pe la 8-9 intram si imi ziceau dupa 22
acum fac pe la 22 "30 ,imi ziceti sa fac la 8
stiu foarte bine ca de atatea ori am stat ore intregi pe net si chiar refuza anumite persoane sa intre ,majoritatea
hohoho,in seara asta,acum,ma alatur si eu Clanului.I got the game dudes...
Ideea e ca sunt bijiner in Killzone2 asa ca...trebe practice.Sper sa ma invat cat mai rpd posibil si poate ne strangem candva mai multi la o balaceala.
Back to game...
Mie unul imi convine in timpul saptamanii dupa 22:00,dar nu ma deranjeaza daca organizam ceva mai devreme...
Bafta!
bitza2408 stai linistit ca si eu tot incepator sunt, eu propun Vineri si Duminica clan games si Sambata eventual sa jucati cu alte clanuri. Sa stabilim de azi o ora pentru vineri ca asa poate ne strangem mai multi si sa nu mai fie cineva care nu a stiut sau nu a vazut pe forum, macar 3 vs 3 sa fim ...
Pe mine puteti conta aproape in fiecare seara,eu sunt on cam de pe la 21:00-22:00,iar in weekend stau pana la ce ora vreti voi(vineri si sambata ma refer).Propun sa ne adunam Vineri de pe la 21:00 daca e ok pt voi.
E ok 21:00 pt mine, dar daca sunt mai multi care vor alta ora nu e problema ca schimbam ora sau jucam noi de la 21 daca ne strangem mai multi si restul intra cand pot ca banuiesc ca vom sta mai mult nu jumatate de ora...
aseara am jucat de la 22 pana la 23:30 si am jucat decat 2vs2 asa ca daca o sa faceti serverul la 21 nu cred ca o sa aveti sanse mai mari sa jucati mai multi...
Nici o problema, poti sa intri mai tarziu cand poti,cine poate intra de la 21 si restul cand reusesc.Eu am dat o ora asa orientativa pe la care sa incepem sa ne adunam,si daca ne strangem vreo 4 jucam ceva meciuri pana vin si ceilalti.
L.E.:normal ca nu vom juca numai jumatate de ora,eu pot sta pana destul de tarziu,cat sunteti si vreti voi sa jucati,am jucat altadata cu Enthroll si pana la 4 dimineata![]()
ok deci asa ramane in principiu, faci serverul pe la 21:00(sau si jumate daca e mai ok)si restul intra cand pot daca e ...
Eu intru cam de pe la 22.Aseara am jucat ceva online cu altii,am castigat 2 jocuri,am pierdut 5.Am jucat cu altii pt ca nu am stiut unde sa caut Clanul,sunt la inceput.Pana la urma am gasit si nu am vazut servere,dar sper sa ma invat cu meniul si mai ales cu gameplay-ul.
Daca sunt on intru ...
bitza,eu cand voi face serverul va fi pe numele meu si e usor de recunoscut de cine e facut,iar daca nu-l gasesti cauti si tu din lista de frends online sa vezi unde juacam si intri si tu pe unul din noi.
Aseara am jucat 2v2 cu LOGIX,andrei1 si reikkoo,cam putini dar destul de ok,decat 3 unde nu poti face nici o echipa,oricum great game guys.Au castigat andrei1+reikkoo,ati jucat foarte bine,ne-ati macelarit cu turetele alea.Eu cred ca acum am jucat prima data in echipa cu LOGIX si s-a vazut putin ca nu prea ne-am coordonat cum tb,poate si lipsa headsetului a contribuit la asta.Oricum 2 oameni intr-o echipa mi se pare cam putin,cand moare unul celalalt ramane total descoperit fara backup,cel mai fain e in 4 zic eu,dar si 3 merge,asa ca haidati sa ne strangem barem vreo 6-8 vineri sa jucam niste meciuri si sa ne distram cat mai fain.
Eu sigur intru vineri seara, si sper sa fim macar 6
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
Pe ce harta vom juca maine seara?
Cred ca Corinth Crossing ar fi potrivita pt un 3vs3(sper sa fim 6, daca nu pe harta aia merge si 2vs2 pana vor intra mai multi)
Pe cele 4 harti mai mici,ca pe alealalte mai mari iti tb minim 10 playeri ca sa poti juca fara sa te plictisesti.Nu mai stiu exact cum le cheama pe toate:radec academi,corinth crossing,una cu depouri si mai una.De inceput putem alege Corinth Crossing pana ne strangem,si dupaia jucam si pe celelalte.
Ar fi bine să ne antrenăm doar pe Corinth Crossing azi şi m�ine, av�nd �n vedere că partida cu CGR va avea loc vineri 3 aprilie (parcă de la ora 23:30) pe această hartă.
Ok deci vineri vom juca pe Corinth Crossing, va face kobayashi serverul dupa ora 21:00 si sper sa intram mai multi macar 3 vs 3 sa fim, e ok asa? Si sa spuna si cine intra sigur
Bookmarks