si eu pot si vineri si sambata
Băieți, pe pagina clanului sunt toate detaliile (click la un meci din clan calendar).
pentru meciul de azi the death team:
Enthroll
Kobayashi
Srachi (ciulimo)
andrei1 (adiandrei1)
alexxx_862006 (alexcot)
reikkoo
see you on the death front
pt ceilalti care vor sa joace maine am aprecia daca intrati cu noi sa ne antrenam inainte de meci daca am fi 6vs6 ar fi perfect, ne-am strange si noi toti. daca vreti intrati ca spectatori sa vedem cum ne descurcam. Cata25 poti sa joci maine? o sa fac un room pe la 9:00... va astept, let's kick some ass!
Va urez mult succes la primul vostru meci oficial! Sper sa faceti o treaba buna; luati-le tot valor-ul!![]()
Server-ul o sa se numeansca DEAD MEN iar parola o sa fie "dead". 9:00 h
avem nevoie de inca 6 oameni sa ne antrenam deci cine poate please enter! ar fi frumos sa fim tot clanul!
see you there guys!
thanks for the support ffocus si ReNeGaDe124![]()
Intrasem si eu aseara pe serveru vostru dar am iesit repede. Credeam ca aveti vre-un meci si nu am vrut sa deranjez![]()
bravo ma,am intrat putin spectator pt ca Enthrollu era cam disperat ca se tot deconecta.
imi cer scuze lui Kobi,dar nu am intrat in locul tau,eu eram doar back-up la Enthroll,in caz ca nu mai intra el deloc si nu mai era altcineva sa joace.
oricum am cat am stat spectator am observat ca si ei au avut probleme de conectare.
spor!
felicitari pentru prima victorie.la cat mai multe![]()
Felicitari baieti!Imi pare rau ca nu am putut juca cu voi
,m-a scos afara nu stiu de ce,si nu am mai putut intra,nici ca spectator ,nimic.Nui nimic bitza,initial am crezut ca ai intrat tu in locul meu si deaia nu pot intra,dar dupaia nici cand a iesit Enthroll nu am putut intra si era un loc liber.Na,asta e,sper ca maine sa pot juca cu voi
![]()
Bookmarks