Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 37 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #501 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    are lumea lag sau imi merge mie super prost internetul?
    mie imi merge bine, e de la tine

2. #502 SP
    Member richardm27's Avatar
    Aseara am avut si eu niste lag insa am pus-o pe seama UPCului, azi a mers brici insa....sa vad dupa 23.00.

3. #503 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am achizitionat si eu jocul si am testat putin cu Raven Excelent joc!

4. #504 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Am achizitionat si eu jocul si am testat putin cu Raven Excelent joc!
    Ofofof... si eu care te asteptam in clan

5. #505 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Ofofof... si eu care te asteptam in clan
    Nu m-am hotart inca cu ce voi juca. Le incerc pe toate. Dar presimt ca voi alege intre Raven si S.V.E.R.

6. #506 SP
    Your faction is S.V.E.R, because we are many ! And we have cookies!

7. #507 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Your faction is S.V.E.R, because we are many ! And we have cookies!

Si noi eram multi la RAVEN cam 11 din care jucau doar 3 sau 4 , daca sunteti si la sver asa..... , deaia ma si chinui sa termin cat mai reopede cu valor, sa vad daca ne strangem minim 5 zi de zi sa jucam... ca m-am saturat de germani si americani...

8. #508 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Poza 1 MAG lol...fain

Pozele 2, 3 si 4 un joc de PS2 din Feb 2006 ...nu va spun care...dar cred ca stiti deja despre ce joc e vb. 4 ani diferenta, o generatie de consola mai noua, si aproape ca cel dp PS2 arata mai bine
    Attached Images Attached Images 399970_full.jpg 920890_20050520_790screen002.jpg 920890_20050906_790screen003.jpg 920901_20051101_790screen005.jpg

9. #509 SP
    Member justamodel's Avatar
    Eu a`si juca oricand un joc din cu grafica de anul `95 dar cu gamplay super decat unu cu grafica de Crysis 5 si gameplay de ***.

10. #510 SP
    Member muski's Avatar
    Am depasit recordul de 1544 XP ... , pe asta nu cred ca il mai depasesc... , desi sper din tot sufletul
    Attached Images Attached Images dsc06280.jpg dsc06281.jpg dsc06282.jpg

11. #511 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Eu a`si juca oricand un joc din cu grafica de anul `95 dar cu gamplay super decat unu cu grafica de Crysis 5 si gameplay de ***.
    Sunt de acord cu tine, dar cat am jucat MAG nu am vazut in nici o secunda cum ca asta ar fi grafica (vezi poza 1)...

12. #512 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Poza 1 MAG lol...fain

Pozele 2, 3 si 4 un joc de PS2 din Feb 2006 ...nu va spun care...dar cred ca stiti deja despre ce joc e vb. 4 ani diferenta, o generatie de consola mai noua, si aproape ca cel dp PS2 arata mai bine
    penibila comparatia ta.
    probabil ca nu ai intrat in joc.

pot sa iti arat si eu astfel o poza cu COD 6 si COD 4 pentru ca stim ca esti fanboy.

13. #513 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Poza 1 MAG lol...fain

Sincer faci tuturor celor de aici o mare favoare daca te duci si canti la alta masa, hai ca esti obisnuit

14. #514 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Sincer faci tuturor celor de aici o mare favoare daca te duci si canti la alta masa, hai ca esti obisnuit
    chiar daca pozele lui Tibi nu releva in realitate nu cred ca ai dreptul sa vorbesti asa. Astfel de adresari le vezi, eventual, pe un alt cg asa ca revizuieste-ti putin bunul simt.
    @Tibi dude iti garantez ca nu e asa ingame si totodata pot sa-ti afirm ca n-o sa vezi tu prea repede un MMOFPS care sa intreaca MAG-ul din aceste puncte de vedere. Graphics-wise e comparabil cu primul Modern Warfare doar cu efecte (de la mapping pana la lighting effects) mult mai bune si cu animatii mult mai proaste. Eu sunt uimit de ce a reusit sa faca Zipper si sincer sunt socat de netezimea jocului cu 128 de oameni pe harta proiectati pe un singur obiectiv (sabotage). Mai mult, implica mai multa strategie decat orice alt shooter pe care l-am jucat (n-am jucat Ghost Recon si nici Brothers in Arms asa ca pe acestea le exclud). Daca m-ati ruga sa fac o comparatie mi-ar fi imposibil din moment ce e unic in categoria sa dar asa ca idee daca mi-ar fi oferit cineva mag-ul la schimb pe modern warfare 2, l-as fi dat.

15. #515 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    G, sincer, te obosesti degeaba. Am inteles ca nu ii place MAG, nu il sufera, whatever the **** este parerea lui, dar vad ca tot insista. Pe principiul, vii la mine in casa si nu-ti place, e ok, dar daca te apuci si imi tot repeti ca am ales un tapet prost, posibil sa primesti un sut in fund. Tekken are dreptate, chiar daca e fanboy.

Repet, Tibikimi AM INTELES ca nu iti place MAG.

16. #516 SP
    Member muski's Avatar
    Poza 1 MAG lol...fain

LOL cel de PS2 cica arata mai bine (nu ca ar conta f mult grafica la un joc) ..... glumesti sau nu vezi bine?

17. #517 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar

18. #518 SP
    Member ramusg's Avatar
    Jocul este f.f. bun, am mai avut si eu o disputa cu cineva pe pagina de BF.BC2, cel care nu dadea la notare nici nota 6 si el nici nu cred ca a jucat cum trebuie acest joc.Grafica este f buna, nu e extraordinara dar tinand cont de multimea de jucatori pe m2 imi pare ca e chiar de apreciat ce a realizat Ziper, jocul acesta trebuie jucat si inteles pt a fi apreciat, eu unul sunt f "prins" de el. Cand incepi sa te simti bine ajutand "coechipierii" pt a realiza obiectivele trasate jucand ca medic sau inginer si nu-ti mai pasa atat de mult de K/D realizezi ca ai o mai mare satisfactie cand castigi o batalie. Am observat ca jucatorii au cam invatat ce inseamna lucrul in echipa si e mult mai bine decat la inceput. Super joc, ai posibilitatea sa-ti testezi capacitatile de lider in squad, pluton si "comandant suprem" si in functie de randamentul tau poti sa inclini balanta in mod pozitiv dar si negativ, rezultatul final este f mult influientat de capacitatea si vointa fiecarui jucator. Sper sa ne strangem toti romanii la olalta in o singura factiune si clan si sa facem jocuri frumoase.

19. #519 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Da care e pb ta omule?...acum ne luam de ceea ce face fiecare...de deranjeaza cumva meseria mea? Cred ca si tu ai putea merge sa vinzi seminte pe alt peron...hai ca esti obisnuit

20. #520 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Poza 1 MAG lol...fain

In jocul asta pe domination sunt 256 repet 256 de jucatori deodata intr-un joc, nu cred ca iti poti imagina ce cantitate imensa de randari si calcule trebuie sa faca procesorul ps3-ului.Si sa fim seriosi ps3-u nu ii ceva server de la nasa...asa ca trebuie apreciat ce a realizat zipper si sony ent. Cu siguranta nu ii cel mai bun joc d.p.d.v. a graficii, dar la gameplay bate tot ce a existat vreodata pe console (in general, nu doar ps3) legat de FPS online.Si nu arata asa rau MAG-u, cum ii in poza aia.
    Si nu o dati cu bf bc2 ca nu are rost ala ii 90% identic cu BC1 doar ca are harti noi si cateva abilitati in plus, nu aduce nimic nou pe scena online, din pacate, iar MW2 ii un joc grozav dar cu multe probleme, gen spawn points, commando perk etc.
    Si nu mai pot de bucurie cand ma gandesc ca MAG ii titlu exclusiv ps3, sa moara fanii xbox de ciuda

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 37 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast