mie imi merge bine, e de la tine :P
Printable View
Aseara am avut si eu niste lag insa am pus-o pe seama UPCului, azi a mers brici insa....sa vad dupa 23.00.
Am achizitionat si eu jocul si am testat putin cu Raven :) Excelent joc!
Your faction is S.V.E.R, because we are many >:)! And we have cookies!
Poza 1 MAG lol...fain :))
Pozele 2, 3 si 4 un joc de PS2 din Feb 2006 =D>...nu va spun care...dar cred ca stiti deja despre ce joc e vb. 4 ani diferenta, o generatie de consola mai noua, si aproape ca cel dp PS2 arata mai bine =D>
Eu a`si juca oricand un joc din cu grafica de anul `95 dar cu gamplay super decat unu cu grafica de Crysis 5 si gameplay de ***.
Am depasit recordul de 1544 XP ... , pe asta nu cred ca il mai depasesc... , desi sper din tot sufletul:p
chiar daca pozele lui Tibi nu releva in realitate nu cred ca ai dreptul sa vorbesti asa. Astfel de adresari le vezi, eventual, pe un alt cg asa ca revizuieste-ti putin bunul simt.
@Tibi dude iti garantez ca nu e asa ingame si totodata pot sa-ti afirm ca n-o sa vezi tu prea repede un MMOFPS care sa intreaca MAG-ul din aceste puncte de vedere. Graphics-wise e comparabil cu primul Modern Warfare doar cu efecte (de la mapping pana la lighting effects) mult mai bune si cu animatii mult mai proaste. Eu sunt uimit de ce a reusit sa faca Zipper si sincer sunt socat de netezimea jocului cu 128 de oameni pe harta proiectati pe un singur obiectiv (sabotage). Mai mult, implica mai multa strategie decat orice alt shooter pe care l-am jucat (n-am jucat Ghost Recon si nici Brothers in Arms asa ca pe acestea le exclud). Daca m-ati ruga sa fac o comparatie mi-ar fi imposibil din moment ce e unic in categoria sa dar asa ca idee daca mi-ar fi oferit cineva mag-ul la schimb pe modern warfare 2, l-as fi dat.
G, sincer, te obosesti degeaba. Am inteles ca nu ii place MAG, nu il sufera, whatever the **** este parerea lui, dar vad ca tot insista. Pe principiul, vii la mine in casa si nu-ti place, e ok, dar daca te apuci si imi tot repeti ca am ales un tapet prost, posibil sa primesti un sut in fund. Tekken are dreptate, chiar daca e fanboy. :))
Repet, Tibikimi AM INTELES ca nu iti place MAG.
Jocul este f.f. bun, am mai avut si eu o disputa cu cineva pe pagina de BF.BC2, cel care nu dadea la notare nici nota 6 si el nici nu cred ca a jucat cum trebuie acest joc.Grafica este f buna, nu e extraordinara dar tinand cont de multimea de jucatori pe m2 imi pare ca e chiar de apreciat ce a realizat Ziper, jocul acesta trebuie jucat si inteles pt a fi apreciat, eu unul sunt f "prins" de el. Cand incepi sa te simti bine ajutand "coechipierii" pt a realiza obiectivele trasate jucand ca medic sau inginer si nu-ti mai pasa atat de mult de K/D realizezi ca ai o mai mare satisfactie cand castigi o batalie. Am observat ca jucatorii au cam invatat ce inseamna lucrul in echipa si e mult mai bine decat la inceput. Super joc, ai posibilitatea sa-ti testezi capacitatile de lider in squad, pluton si "comandant suprem" si in functie de randamentul tau poti sa inclini balanta in mod pozitiv dar si negativ, rezultatul final este f mult influientat de capacitatea si vointa fiecarui jucator. Sper sa ne strangem toti romanii la olalta in o singura factiune si clan si sa facem jocuri frumoase.
In jocul asta pe domination sunt 256 repet 256 de jucatori deodata intr-un joc, nu cred ca iti poti imagina ce cantitate imensa de randari si calcule trebuie sa faca procesorul ps3-ului.Si sa fim seriosi ps3-u nu ii ceva server de la nasa...asa ca trebuie apreciat ce a realizat zipper si sony ent. Cu siguranta nu ii cel mai bun joc d.p.d.v. a graficii, dar la gameplay bate tot ce a existat vreodata pe console (in general, nu doar ps3) legat de FPS online.Si nu arata asa rau MAG-u, cum ii in poza aia.
Si nu o dati cu bf bc2 ca nu are rost ala ii 90% identic cu BC1 doar ca are harti noi si cateva abilitati in plus, nu aduce nimic nou pe scena online, din pacate, iar MW2 ii un joc grozav dar cu multe probleme, gen spawn points, commando perk etc.
Si nu mai pot de bucurie cand ma gandesc ca MAG ii titlu exclusiv ps3, sa moara fanii xbox de ciuda :)