nu vrei sa spun despre exlusivitatile de pe pc? care or fi si alea.normal ca spun niciodata nu m-a dezamagit Sony,iar Heavy Rain si cu LA Noire par foarte promitatoare
nu vrei sa spun despre exlusivitatile de pe pc? care or fi si alea.normal ca spun niciodata nu m-a dezamagit Sony,iar Heavy Rain si cu LA Noire par foarte promitatoare
Tu fiecare joc pe care il joci il pui ca un joc preferat,pt. inca un post.Daca maine iti iei un alt joc vei spune ca ala e cel mai bun.Gandestete de ce tu ai decat un punct cu 500 de posturi si altiu au 2 la 180-200.Pt. ca facoi posturi multe si proaste.
resident evil 5 + gta 4.... sunt dumnezeu pe pamant... nu ma mai satur de ele si am 30 de ani!
Call of Duty Modern Warfare si World at War
Little Big Planet
Bioshock
Starcraft @ PC
Urmeaza sa vad Resistance 2, Motorstorm 2 si HAWX![]()
Nu prea exista un joc preferat pe PS3 ,sunt multe care imi plac
GranTurismo 5 Prologue
Uncharted(my fav)
MGS 4
jocurile preferate...nu poti sa zici ca ai un joc preferat sau mai multe..fiecare joc care iti place intr-un anumit interval de timp e preferatul tau
a fost bioshock...mi-a placut mult si ratchel and clank...ca sa nu mai zic si de star wars
acum e infamous si metal gear 4
sunt jocurile preferate ale lunii..ale momentului din teancul de jocuri
pe urma apare bioshock 2 e ala..si tot asa..nu poti numi jocul preferat
Little Big Planet , pe ps1 si 2 au fost Crash Bandicot Cart racing, pacat ca nu mai este si pe ps 3
Bookmarks