God of war ascension a venit impreuna cu consola
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Resistance 2, cumparat cu PS3 in 2010. Renuntasem la PC prin 2006 si ma jucam doar pe PS2, pana mi s-a pus pata in 2010 pe PS3 si urmatorea zi am fost sa cumpar. Dupa ce am terminat jocul, am ramas(reactie PS2 => PS3 + 4 beri). Pana sa cumpar consola, cand ma jucam pe PS2 ma gandeam cat de fain ar fi fost daca logo-ul din jumate era buton (fara sa vad poze cu DS3), ca pe urma sa raman uimit
dupa ce am desfacut cutia si am vazut DS3. Si din cauza PS3 + jocuri exclusive bune, am zis R.I.P. PC gaming.
That's all folks, nu va mai plictisesc.
Resistance Fall of Man, jocul de la aparitia consolei in Romania, in 2007. Un joc care m-a impresionat placut si il mai joc cu placere si acum, din cand in cand, pentru ca il pastrez in colectia mea de jocuri. M-a facut sa-mi dau seama de diferenta dintre PS2 si PS3, in special din punct de vedere al graficii.
Uncharted 3. Jocul a venit la pachet cu consola. Povestea, grafica, gameplay-ul, multiplayer-ul... ce sa mai! Prea tare.
Motorstorm a fost primul joc jucat pe PS3, si tot Motorstorm a fost primul joc jucat pe primul PS3 personal primit bundle FIFA 09.
Data din poza nu este corecta, aparatul nu era setat corect.
Primul meu joc de Playstation 3 a fost cel care a venit in bundle cu consola cumparata in Aprilie 2011, si anume Killzone 3. Am ramas surprins de grafica, in special de nivelurile cu zapada. Si inca imi aduc aminte ce senzatie ciudataaveam sa joc un shooter de pe un controller. PS3-ul fiind prima mea consola, insa m-am obisnuit in cateva zile si in cele din urma sa dovedit a fi ceva normal si destul de usor
. Cand ma gandesc parca ma ia melancolia la cat de repede au trecut 2 ani, azi maine 3, si cum am fugit eu de la scoala ca sa o ridic de la curier(am fost sunat in timpul pauzei dintre ora a doua si a treia), si cum am ramas eu acasa atat in pauza mare cat si in penultima pentru a instala consola si de a arunca o mica privire in ceea ce avea sa urmeze. Sper ca tot prin aprilie sa ajunga in familie si noul PS4. Toate cele bune!
![]()
Uncharted 3, a venit impreuna cu consola. A fost o zi lunga cu pauze de odihna de 1 ora la fiecare 4 ore. Nu pentru mine, pt PS3.![]()
![]()
Primul joc a fost Fifa 08 dupa care F1 Championship si World Snooker Championship 2007. Inca mai am Fifa si F1![]()
Final Fantasy XIII --> pt aceasta serie mi-am cumparat PS3 ( oscilam intre Xbox si ps3)
Bookmarks