Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 545

Thread: Burnout Paradise - PS3

1. #241 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    usor, usor deveniti grupul meu preferat la cat mai multe seri ca cea de azi. 500 challenges, cu voi le fac!

2. #242 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eeeee... te asigur ca o sa mai fie nopti (in care o sa stau pana la final) si o sa reusim pana la urma sa facem challengeurile

3. #243 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Si inca o poza din seara aceasta . Cam slaba poza dpdv calitativ , dar jocul credeti-ma pe cuvant ca a fost Calitatea I ! La mai multe seri de-astea Si cu ceva mai mult spirit de echipa !
    Attached Images Attached Images 24062009.jpg

4. #244 SP
    Hmm , am vorbit cu Renegade124 si ne-am gandit la un Campionat de Burnout Paradise . Ce parere aveti ?

5. #245 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    A fost misto. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu o casca si/sau o camera. A fost destul de aiurea din punctul asta de vedere. Voi vorbeati si comentati acolo, iar eu vorbeam singur pe la munca.

6. #246 SP
    Vezi ca are casca Jabra la Media Galaxy la 90 de ron parca . Vb cu Walkman.

7. #247 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    BURNOUT PARADISE TEAM
    Attached Images Attached Images dscf7594.jpg dscf7596.jpg

8. #248 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    distractie la maxim! GG guys

9. #249 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Hmm , am vorbit cu Renegade124 si ne-am gandit la un Campionat de Burnout Paradise . Ce parere aveti ?
    I'm in, man. Dar daca se intampla ca la Killzone o sa iasa nasol. O ora fixa pe saptamana cu o singura cursa ar fi cel mai OK. Dupa ce fac Platinum la inFamous ma alatur si eu.

10. #250 SP
    Desigur , te asteptam cu mare placere Cred ca o sa ne impartim in doua servere , ca suntem deja destul de multi jucatori

11. #251 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    A iesit chiar foarte bine
    La mai mare

P.S

Am totusi o reclamatie de facut.In inghesuiala aia cand am facut poza mi-a disparut ceasul de la mana.

12. #252 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    A iesit chiar foarte bine
    La mai mare

P.S

Am totusi o reclamatie de facut.In inghesuiala aia cand am facut poza mi-a disparut ceasul de la mana.
    eu-s evreu deci m-am scos
    (hint avea pe masina flacari )

13. #253 SP
    vai , criminal ai fost Cred ca ti-a cazut cand am facut challenge-ul cu Barrell Roll
    Sau cum zice Geo . Raulica e cam zgarcit .

14. #254 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    wow.super fain..din pacate saptamana asta seara eu nu pot juca,insa ziua sunt disponibil..abea astept sa ii dau takedown lu' focuslol

15. #255 SP
    Vezi ca se tine bine . Nu-i dai usor tachedaun si iti da si el tie

16. #256 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    joaca cineva la 2?

17. #257 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    hint avea pe masina flacari
    Nu recunosc nimic. Sunt nevinovat! Am martori; se vede si din poze ca nu am stat langa chyna. Totusi, s-ar putea sa-i fi disparut ceva si lui ClaudiuZ.

18. #258 SP
    AdiCA CALIN ? Ma faci hotz ? Vezi ca din cate stiu , ai o datorie la mine . Cu tachedaunurile

19. #259 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    cat de prost am fost sa resping jocul asta.

intrebare: se poate pune pe harta o destinatie, care sa apara pe radar?

20. #260 SP
    nu cred , parca am incercat si eu si nu merge . Ce vrei sa pui ? Airfield ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 28 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks