Cred ca voi fi eu la noapte...
Saptamana asta o sa fiu de serviciu de noapte poate ne intalnim online. Eu abia am inceput jocul azi.
Nu se ofera nimeni Mask pentru ca nu esti de incredere , m-ai ales ca m-ai pacalit pe mine ca dai jocuri la schimb .
Am spus ca imi alimentez wallet-ul in vara Studentul,nu ti-am tras nicio teapa,ti-am dat slotul inapoi.
Daca eram neserios...nu iti mai vedeai slotul.Cand mi l-ai cerut,ti l-am dat imediat.
Ia nu va mai certati, fiti fericiti, calmi si incercati sa faceti Platina la jocul acesta cum am facut eu.
De ce imi aduci aminte de culoarea aiasi Calin a fost cu ea... si poze fac io cumva si tot va arat...
Adica in noaptea asta? Sau noaptea urmatoare? ID-ul meu este cristi-dinu. Acum ma joc wipeout. Dar ma pot muta pe Burnout.
Am si eu o problema: Am burnout paradise (PS3) cand sa dau sa joc online merge 1-2 minute si apoi se deconecteaza si nu mai merge netu . precizez ca e singuru joc care imi face asa online. Acest joc am mai dat la cineva care ii merge fara probleme sa joace online ..Ce sa fac?
cand bag sa joc online imediat imi apare ca routeru nu mai merge.. poate tb sa fac niste setari .. mentionez ca la alte jocuri nu am probleme de felu acesta.Ca router am un d-link 524.. http://www.gamespot.com/pages/forums...ic_id=26630323 vad ca mai sunt si altii cu problema asta dar nici o solutie...
Bookmarks