Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 545

Thread: Burnout Paradise - PS3

1. #201 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Cred ca voi fi eu la noapte...

2. #202 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    are cineva bunavointa sa imi shareze jocul cu imprumut pana imi repar blocul optic ?

3. #203 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Saptamana asta o sa fiu de serviciu de noapte poate ne intalnim online. Eu abia am inceput jocul azi.

4. #204 SP
    Nu se ofera nimeni ? predau slotul inapoi cand ii pun alt bloc optic,va rog !

5. #205 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu se ofera nimeni Mask pentru ca nu esti de incredere , m-ai ales ca m-ai pacalit pe mine ca dai jocuri la schimb .

6. #206 SP
    Am spus ca imi alimentez wallet-ul in vara Studentul,nu ti-am tras nicio teapa,ti-am dat slotul inapoi.
    Daca eram neserios...nu iti mai vedeai slotul.Cand mi l-ai cerut,ti l-am dat imediat.

7. #207 SP
    Cum adica nu-mi mai vedeam slotul ? Crede-ma ca mi-l vedeam inapoi instant

8. #208 SP
    Am spus-o sub forma de metafora..

9. #209 SP
    Ia nu va mai certati, fiti fericiti, calmi si incercati sa faceti Platina la jocul acesta cum am facut eu .

10. #210 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    gg mai Raul....dar tot nu te cred..nu pot intra pe PSN deci vreau pozee

11. #211 SP
    De ce imi aduci aminte de culoarea aia si Calin a fost cu ea... si poze fac io cumva si tot va arat...

12. #212 SP
    confirm ...muthu are platina

13. #213 SP
    Nu jucati la noapte ?

14. #214 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Adica in noaptea asta? Sau noaptea urmatoare? ID-ul meu este cristi-dinu. Acum ma joc wipeout. Dar ma pot muta pe Burnout.

15. #215 SP
    Muta-te cam in 15 min Hai cine mai intra ???

16. #216 SP
    Member reikkoo's Avatar
    Am si eu o problema: Am burnout paradise (PS3) cand sa dau sa joc online merge 1-2 minute si apoi se deconecteaza si nu mai merge netu . precizez ca e singuru joc care imi face asa online. Acest joc am mai dat la cineva care ii merge fara probleme sa joace online ..Ce sa fac?

17. #217 SP
    Member drati71's Avatar
    Ai incercat sa reinstalezi jocul?

18. #218 SP
    Member reikkoo's Avatar
    cum fac asta? am sters toate data utily care era si am copiat si instalat din nou .. (asta e?)

19. #219 SP
    Member drati71's Avatar
    Da. Eventual in timp ce joci vezi sa nu downloadezi si mai ales sa uploadezi ceva cu PC sau laptop. intru acum si-ti dau add.

20. #220 SP
    Member reikkoo's Avatar
    cand bag sa joc online imediat imi apare ca routeru nu mai merge.. poate tb sa fac niste setari .. mentionez ca la alte jocuri nu am probleme de felu acesta.Ca router am un d-link 524.. http://www.gamespot.com/pages/forums...ic_id=26630323 vad ca mai sunt si altii cu problema asta dar nici o solutie...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 28 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks