usor, usor deveniti grupul meu preferat >:D< la cat mai multe seri ca cea de azi. 500 challenges, cu voi le fac!
Printable View
usor, usor deveniti grupul meu preferat >:D< la cat mai multe seri ca cea de azi. 500 challenges, cu voi le fac!
Eeeee... te asigur ca o sa mai fie nopti (in care o sa stau pana la final) si o sa reusim pana la urma sa facem challengeurile :D
Si inca o poza din seara aceasta . Cam slaba poza dpdv calitativ , dar jocul credeti-ma pe cuvant ca a fost Calitatea I ! :) La mai multe seri de-astea :) Si cu ceva mai mult spirit de echipa !
Hmm , am vorbit cu Renegade124 si ne-am gandit la un Campionat de Burnout Paradise . Ce parere aveti ?
A fost misto. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu o casca si/sau o camera. A fost destul de aiurea din punctul asta de vedere. Voi vorbeati si comentati acolo, iar eu vorbeam singur pe la munca.
:)) Vezi ca are casca Jabra la Media Galaxy la 90 de ron parca . Vb cu Walkman.
:rulez: BURNOUT PARADISE TEAM :rulez:
distractie la maxim! GG guys:)
Desigur , te asteptam cu mare placere :) Cred ca o sa ne impartim in doua servere , ca suntem deja destul de multi jucatori ;))
A iesit chiar foarte bine
La mai mare
P.S
Am totusi o reclamatie de facut.In inghesuiala aia cand am facut poza mi-a disparut ceasul de la mana.:-w
:)):)):)) vai , criminal ai fost :)) Cred ca ti-a cazut cand am facut challenge-ul cu Barrell Roll ;)
Sau cum zice Geo . Raulica e cam zgarcit .
wow.super fain..din pacate saptamana asta seara eu nu pot juca,insa ziua sunt disponibil..abea astept sa ii dau takedown lu' focuslol
Vezi ca se tine bine . Nu-i dai usor tachedaun si iti da si el tie ;)
joaca cineva la 2?:D
AdiCA CALIN ? ;)) Ma faci hotz ? Vezi ca din cate stiu , ai o datorie la mine . Cu tachedaunurile :))
cat de prost am fost sa resping jocul asta.
intrebare: se poate pune pe harta o destinatie, care sa apara pe radar?
;)) nu cred , parca am incercat si eu si nu merge . Ce vrei sa pui ? Airfield ?