usor, usor deveniti grupul meu preferatla cat mai multe seri ca cea de azi. 500 challenges, cu voi le fac!
usor, usor deveniti grupul meu preferatla cat mai multe seri ca cea de azi. 500 challenges, cu voi le fac!
Eeeee... te asigur ca o sa mai fie nopti (in care o sa stau pana la final) si o sa reusim pana la urma sa facem challengeurile![]()
Si inca o poza din seara aceasta . Cam slaba poza dpdv calitativ , dar jocul credeti-ma pe cuvant ca a fost Calitatea I !La mai multe seri de-astea
Si cu ceva mai mult spirit de echipa !
Hmm , am vorbit cu Renegade124 si ne-am gandit la un Campionat de Burnout Paradise . Ce parere aveti ?
A fost misto. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu o casca si/sau o camera. A fost destul de aiurea din punctul asta de vedere. Voi vorbeati si comentati acolo, iar eu vorbeam singur pe la munca.
Desigur , te asteptam cu mare placereCred ca o sa ne impartim in doua servere , ca suntem deja destul de multi jucatori
![]()
A iesit chiar foarte bine
La mai mare
P.S
Am totusi o reclamatie de facut.In inghesuiala aia cand am facut poza mi-a disparut ceasul de la mana.![]()
vai , criminal ai fost
Cred ca ti-a cazut cand am facut challenge-ul cu Barrell Roll
Sau cum zice Geo . Raulica e cam zgarcit .
wow.super fain..din pacate saptamana asta seara eu nu pot juca,insa ziua sunt disponibil..abea astept sa ii dau takedown lu' focuslol
AdiCA CALIN ?Ma faci hotz ? Vezi ca din cate stiu , ai o datorie la mine . Cu tachedaunurile
![]()
cat de prost am fost sa resping jocul asta.
intrebare: se poate pune pe harta o destinatie, care sa apara pe radar?
Bookmarks