Si mie mi-a placut demo-ul. Chiar e ok, ma asteaptam la mai rau. De abia astept versiunea full.
Si mie mi-a placut demo-ul. Chiar e ok, ma asteaptam la mai rau. De abia astept versiunea full.
Exact cum e glitch-ul ala, asa i-am dat eu gol lui MikaNumai ca portarul era lipit de poarta si se uita la minge cum ii mangaie freza.
Super glitchu'.
Mie chiar imi plac treburile astea din cand in cand, te fac sa fii mai atent pe parcursul jocului.
sincer, m-a impresionat placut demo-ul, dar nu incat sa il iau de nou. poate baietii de la EA il aduc.
Salut la toata lumea !! sunt nou venit pe acest forum,as vrea sa va intreb daca stiti pe ce site-uri se vor organiza campionate de fifa09,aici se organizeaza? daca nu, ce ziceti sa facem unueu locuiesc in Italia si am jucat cu fifa08 o gramada de campionate online dar numai cu italieni si as vrea sa joc si cu voi daca va place ideea
![]()
Conteaza si timpul de livrare.Si pe mine ma intereseaza o precomanda la Fifa dar stiu ca shopto is neseriosi cu precomenzile.
Btw, pe thehut e 45lire jocul.
e vreun site care sa livreze repede dupa ce apare fifa 09? gen 2, 3 zile? caci la pret din ce am inteles o sa fie 190 ron de pe site-uri de afara ,si asa prefer sa il iau de la gameshop.ro unde am facut precomanda si sper sa il am pe 3 ....acum sa vedem
Eu am facut precomanda la gameshop.ro, ma costa 198 RON cu transport inclus, si sper ca cel tarziu pe 4 sa il am.
EURO 2008 tot de la ei l-am luat, si l-am primit chiar a 2-a zi dupa lansare, a venit cu fan curier, banuiesc ca si la FIFA 09 o sa fie la fel, cel putin sper sa nu fie incurcaturile care au fost cu GTA 4.![]()
Si eu tot la gameshop.ro am facut. Afara este peste tot 38 lire si nu imi ajunge chiar cand vreau eu (max 4 oct). Asadar pentru 20 ron in plus am ales gameshop.ro
am vazut oe un site fifa 2009 asian version,si este un pret bunicel
dar in ce limba o fi ????
Bookmarks