Hai sa-ti explic de ce am gandit asta: de vina este Ionutz83 (no offence man) ca a raspuns aici la postul lui "pheidippides" care de fapt a postat la sectiunea de XBox. Eu mi-am cautat postul mai sus si nu l-am gasit. De aceea m-am grabit sa afirm ca l-ati sters, avand in vedere ca de fapt era o discutie despre un joc pirat. Mai tarziu cand intr-adevar mi-am gasit postul, era prea tarziu ca sa mai fac ceva.
La intalnire pe cuvant ca am vrut sa vin prima oara dar ati amanat-o, sau nu stiu ce s-a intamplat si n-am mai putut eu dup'aia. Dar va urmaresc si o sa va treziti odata cu mine pe acolo. Fara rezervare. Nu prea am avut timp pana acum. Si nu-mi plac localurile cu muzica tare. De ce nu gasiti ceva mai in surdina? Doar vin sa vorbesc cu voi nu sa ascult muzica. Scuze pentru off topic.
Am reusit si eu aseara sa joc mai in profunzime Fifa09 (demo). Nu sunt un impatimit al seriei Fifa dar asta pot sa spun chiar mi-a placut mult. Abia astept sa aduca Webpredator versiunea full sa pierd cateva ore cu niste meciuri.
Monky, salutare ! Tu joci Fifa ?
Am primit si eu FIFA09 aseara. Ce sa zic, misto, m-a tinut prins cateva ore. Nu am apucat sa ma uit chiar pe toate chestiile lui si n-am jucat decat cu Romania asa de antrenament.Aici mare mi-a fost uimirea cand am vazut numele jucatorilor romani. Toate numele foarte corecte in afara de unul singur. Adrian Mutu , care in aceasta versiune Electronic Arts l-au botezat ANDREI MURGU . Sincer, mi se pare jenant . Ar trebui trimis un mail sau macar o atentionare ceva developerilor. Meritam si noi macar echipa Romaniei sa fie corect scrisa, daca alte echipe romanesti nu s-au deranjat sa bage. Parerea mea.
![]()
E primul FIFA pe care il joci?
Adrian Mutu este Andrei Murgu in FIFA de cand a avut problema cu drogurile, si anul trecut se numea tot Murgu, nu e nici o greseala din partea EA, exact asa au vrut sa il faca, probabil nu vor sa bage in joc pe cineva care a avut probleme cu drogurile, e o chestie de imagine probabil.
Aaaa ... OK atunci ! Greseala mea . N-am stiut . Da dupa cum se vede e primul FIFA pe ps3 .Cred ca am mai jucat FIFA 99 pe PC, atunci parca era cu Gicutzu Hagi .
Imi cer scuze pentru post . Gata m-am lamurit .
Dar de la ce e ? Sa fie doar o coincidenta ca anul urmator dupa scandalul cu drogurile nu mai aparea mutu in FIFA ?
Nu are nici o legatura cu faptul ca s-a drogat. Astea sunt zvonuri la fel ca si cele cu Liga I in Fifa 09.![]()
cred ca nu a vrut sa semneze contract cu ei. nici steaua in ucl nu a avut jucatorii cu numele corecte. doar nu s-au drogat si aia?
Dar acuma Steaua si CFR de ce apare numai in Pes ? De ce si nu in Fifa ? Nu-mi pot explica
E vorba de licente. Cine nu este FifPro nu apare cu numele real in joc. Cu droguri au mai avut si altii probleme. Ferdinand de la Manchester United de exemplu.
Salutare
As vrea sa stiu daca in fifa 09 in multiplayer pe ps3 daca jucam mai multi in multiplayer fiecare player are un jucator sau este tot ca pe computer cand se joaca 1 vs. 1 fiecare tine toata echipa
Scuzati intrebarea dar nu sunt fan fotball si nu prea le am cu fifa
Multumesc Anticipat
Ceva tips in legatura cu apararea ? Ca nu ma prea descurc in aparare, mereu am impresia ca adversarul imi ia mingea mult mai repede decat i-o iau eu.
Bookmarks