Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 175

Thread: FIFA 2009

1. #121 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cum scap de porcaria aia 1/2 2/2 la reluari???????? Moor

2. #122 SP
    Senior Member mark's Avatar
    La faza cu Mutu treaba e simpla, domnul Adrian Mutu nu a dorit sa-si dea acordul (acuma luati-o voi cum vreti ca n-a semnat cu nu stiu cine ca n-a facut nu stiu ce, tot aia ii) ca numele lui sa figureze in jocurile fifa, euro... (apropo in euro2008 e la fel). De ce? Intrebati-l pe el!

3. #123 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Mutu nu mai apare in jocurile FIFA din cauza scandalului acela ia fost retrasa licenta FifPro pentru jocuri si acuma nu cred ca mai are chef sa si-o faca din nou . asta din cate am auzit eu

4. #124 SP
    Ceva de genu!

5. #125 SP
    Ok, baieti am si eu Fifa 2009 de PS3 dar varianta in italiana. Mai are si alte limbi dar nu engleza. Am copiat de pe PSN english commentary pack, l-am instalat si am intrat la setari avansate in joc, la audio si la comentarii dar printre limbile aratate nu-mi apare si english care tocmai l-am downlodat. DE CE?

6. #126 SP
    Junior Member capone0's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Ceva tips in legatura cu apararea ? Ca nu ma prea descurc in aparare, mereu am impresia ca adversarul imi ia mingea mult mai repede decat i-o iau eu.
    daca apesi cerculetul mai mult timp atunci mai vine un jucator sa te ajute
    Vezi ca scrie despre aparare in carticica.

7. #127 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Unde gasesc codul pentru adidas live season? am jocul nou, l-am luat la tipla.

8. #128 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Din cate stiu, Live Season-ul trebuie platit si download-at de pe PS Store saptamanal.

9. #129 SP
    da. dar ei iti dau pentru un campionat gratis din cate stiu eu. si ai nevoie de un cod. care se afla in carcaas pe undeva parca. daca nu ma insel.

Gata, l-am gasit .

10. #130 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Facem o liga console games sau nu ??

11. #131 SP
    Junior Member figo_jr's Avatar
    Daca e de liga ma bag si eu

12. #132 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    dc vreti liga vedeti aici

13. #133 SP
    Member andreips3's Avatar

Exclamation Little help please!

Am jucat ieri pentru prima oara un meci multi pe net si am pierdut cu 5-0. Sa mor eu parca jucatorii adversi alearga de 10 ori mai repede decat ai mei. Chiar, cum driblez? X, cerc, patrat, cum? Si cum interceptez mingea cand trece pe langa un juc propriu. Adversarul imi lua mingea fara probleme cand pasam. Cum fac si eu asta?
    Is noob stiu.

14. #134 SP
    Member reikkoo's Avatar
    driblurile se fac cu r3 si te astept sa facem un meci

15. #135 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Am jucat ieri pentru prima oara un meci multi pe net si am pierdut cu 5-0. Sa mor eu parca jucatorii adversi alearga de 10 ori mai repede decat ai mei. Chiar, cum driblez? X, cerc, patrat, cum? Si cum interceptez mingea cand trece pe langa un juc propriu. Adversarul imi lua mingea fara probleme cand pasam. Cum fac si eu asta?
    Is noob stiu.
    si eu am avut aceasi reactie cand am jucat pentru prima data fifa online. eu am luat decat 4-1 . Am pierdut foarte multe meciuri vreo 8-9 pana sa-mi dau seama cum se joaca online.

in primul rand trebuie sa folosesti custom tactics, te ajuta ENORM. cand esti in aparare nu fugi cu un jucator dupa omul care are mingea (te descoperi in aparare) . il astepti, il tachinezi (tinand apasat r2) stai pe langa el si la momentul oportun apesi cerc. daca tii apasat pe cerc mai chemi un jucator langa tine sa te ajute.

intra la settings la online, nu mai stiu sigur unde, sa selectezi optiunea de a juca cu jucatorii care au acelasi level ca si tine.

sper sa te ajute cu ceva .

16. #136 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    R2 e pt sprint, nu pt "tachinare".

17. #137 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    din cate sti trebuie sa tii si L2 cand faci driblurile ca altfel invarti degeaba de L3.. doar prelungeste mingea

18. #138 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    R2 e pt sprint, nu pt "tachinare".
    scuze L2.

19. #139 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Andrewqp View Post
    intra la settings la online, nu mai stiu sigur unde, sa selectezi optiunea de a juca cu jucatorii care au acelasi level ca si tine.
    Mersi o sa caut optiunea asta. Dupa ce ma mai obisnuiesc un pic ma bag si la un meci cu voi. Zic obisnuiesc pentru ca nu vreau sa iau bataie la zero.
    Multumesc pentru raspunsuri. Ne vedem online

20. #140 SP
    Member slabunator's Avatar
    cateva intrebari:
    1 de ce merge asa aiurea mingea cand dau loviturile libere? la fifa 08 aproape tot timpul dadeam gol din lovitura libera aici, niciodata.
    cum trebuie mai exact sa procedez?
    2 cum se foloseste acel shot finesse
    3 parca am vazut ceva functie" run modifier" sau ceva de genul, ai posibilitatea sa "franezi", sau ceva de genul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks