Cum scap de porcaria aia 1/2 2/2 la reluari???????? Moor
La faza cu Mutu treaba e simpla, domnul Adrian Mutu nu a dorit sa-si dea acordul (acuma luati-o voi cum vreti ca n-a semnat cu nu stiu cine ca n-a facut nu stiu ce, tot aia ii) ca numele lui sa figureze in jocurile fifa, euro... (apropo in euro2008 e la fel). De ce? Intrebati-l pe el!
Mutu nu mai apare in jocurile FIFA din cauza scandalului acela ia fost retrasa licenta FifPro pentru jocuri si acuma nu cred ca mai are chef sa si-o faca din nou . asta din cate am auzit eu
Ok, baieti am si eu Fifa 2009 de PS3 dar varianta in italiana. Mai are si alte limbi dar nu engleza. Am copiat de pe PSN english commentary pack, l-am instalat si am intrat la setari avansate in joc, la audio si la comentarii dar printre limbile aratate nu-mi apare si english care tocmai l-am downlodat. DE CE?
Din cate stiu, Live Season-ul trebuie platit si download-at de pe PS Store saptamanal.
da. dar ei iti dau pentru un campionat gratis din cate stiu eu. si ai nevoie de un cod. care se afla in carcaas pe undeva parca. daca nu ma insel.
Gata, l-am gasit.
dc vreti liga vedeti aici
Am jucat ieri pentru prima oara un meci multi pe net si am pierdut cu 5-0.Sa mor eu parca jucatorii adversi alearga de 10 ori mai repede decat ai mei. Chiar, cum driblez? X, cerc, patrat, cum? Si cum interceptez mingea cand trece pe langa un juc propriu. Adversarul imi lua mingea fara probleme cand pasam. Cum fac si eu asta?
Is noob stiu.
si eu am avut aceasi reactie cand am jucat pentru prima data fifa online. eu am luat decat 4-1. Am pierdut foarte multe meciuri vreo 8-9 pana sa-mi dau seama cum se joaca online.
in primul rand trebuie sa folosesti custom tactics, te ajuta ENORM. cand esti in aparare nu fugi cu un jucator dupa omul care are mingea (te descoperi in aparare) . il astepti, il tachinezi (tinand apasat r2) stai pe langa el si la momentul oportun apesi cerc. daca tii apasat pe cerc mai chemi un jucator langa tine sa te ajute.
intra la settings la online, nu mai stiu sigur unde, sa selectezi optiunea de a juca cu jucatorii care au acelasi level ca si tine.
sper sa te ajute cu ceva.
din cate sti trebuie sa tii si L2 cand faci driblurile ca altfel invarti degeaba de L3.. doar prelungeste mingea
cateva intrebari:
1 de ce merge asa aiurea mingea cand dau loviturile libere? la fifa 08 aproape tot timpul dadeam gol din lovitura libera aici, niciodata.
cum trebuie mai exact sa procedez?
2 cum se foloseste acel shot finesse
3 parca am vazut ceva functie" run modifier" sau ceva de genul, ai posibilitatea sa "franezi", sau ceva de genul?
Bookmarks