cat costa ultimate team, si cum pot sa-l cumpar?
Copiezi patchul de pe psn, apoi ai optiunea de al cumpara in game. Free ai dreptul la 5 meciuri mi se pare, sau 5 zile, nu mai stiu exact.
Da am vazut, partea proasta e ca Fifa 09 al meu e Zone 2 si deci trebuie sa cumpar cu card de UK si nu amdoar de US!
Vorbeste cu RobertDinu sa iti alimenteze contul uk.
Vezi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f41...z-cont-psn-uk/
un review la Fifa Ultimate Team.
"FIFA Ultimate team is a wonderful addition to an already feature packed game, anyone who has ever collected trading cards will love it as will anyone who is already a big fan of FIFA 09."
Am o intrebare (nu am stat sa rasfoiesc paginile topicului): cum vi se pare grafica din FIFA 09 comparativ cu cea din FIFA 08?
Pe mine ma seaca faza cu transferurile imposibile are jucatorilor care joaca la cluburi care nu sunt in fifa 09...de exemplu Tymoschuk este in joc in cadrul echipei nationale a Ukrainei dar nu-l pot cumpara pentru echipa de club cu care joc manager mode...la PES se poate...
deci...sa zicem ca-l vreau pe Tymoschuk la mine in echipa...el joaca la un club care nu figureaza in lista de cluburi FIFA 09...jucatorul apare insa in echipa nationala a Ucrainei deci apare in joc...faza de kko e ca nu pot sa-l achizitionez pentru a-l folosi la echipa de club cu care joc in manager mode...lucru care este posibil de exemplu la PES unde-l gasesti in 2 timpi si 3 miscari la Rest of the World players...
Dar de faptul ca Polish League e si Romanian League nu e , ce zici ?Cand va fac un meci ?
Io dupa ultima faza de rahat a-la EA games am abandonat acest gunoi de joc numit FIFA 09...jucam in manager mode iar in momentul in care trebuia sa joc semifinala de cupa a ligii imi spune ca echipa adversa n-are destui jucatori in lot deci tre sa fac EU meciul forfeit si sa ies din cupa ...cat de idioata e situatia...a mai patit careva asa ceva...stupid EA games, am jurat doar ca nu mai pun mana pe vreo creatie a acestor retardati...
nu stiu daca s-a mai incercat asa ceva pe consolegames.ro, dar ma gandeam sa facem si noi un campionat de fifa, in genul Gears of War 2 si Killzone 2. din cate am vazut sunt multi useri care au jocul. daca reusim sa ne inscriem 6-7-8 oameni ar fi mai mult ca suficent pentru un campionat tur-retur. nu trebuie neaparat sa fie cu premii, il facem pentru fun si sa vedem cine e cel mai bun la fifa. campionatul va fi doar pentru userii consolegame.ro si atat. daca sunt doritori vom face un thread special unde voi posta si regulile. cine ar vrea sa joace intr-un astfel de campionat sa posteze aici ca sa vad cati oameni ne-am strange. let's fifa09
p.s. eu de mult am asteptat ca cineva sa faca un campionat pe site, dar daca nu s-a oferit nimeni ma ocup eu.
S-a facut campionat de la lansarea jocului. Inca se mai desfasoara si acum. S-a incercat si aici dar cei mai multi sunt la "vecinii" CG.
am auzit ca s-a mai incercat, dar cred ca daca avem un pic de rabdare am putea face si aici un campionat pe bune. cu reguli si toate alea, cum sunt la Gow 2 si Killzone 2. doar ca oamenii inscrisi sa fie seriosi. eu zic ca daca suntem vreo 5 ajunge si poate mai tarziu vom face ceva mai mare.
da stiu ca pe CompG sunt campionate, am jucat si eu intr-unul, dar vroiam sa fac doar cu oameni de pe console games. o sa incerc sa vad daca iese ceva.
Voua va merge sa intrati la FIWC?
Mie, de ieri, imi apare cu gri mai inchis si nu pot sa-l selectez.
De ce ?![]()
cum pot sa fac sa schimb din lbs sau ft in kg si metri? Am fifa 09 zona 2 si am ramas prost cand am vazut ca se folosesc unitati de masura imperiale (si nu sistemul metric, precum in varianta ps2). Ma uit la inaltime si greutate si nu mai inteleg nimic...
Bookmarks