Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 120

Thread: MGS4 Online

1. #61 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    1. Intru in MGS4, dupa care mai dureaza 5 minute pana intru in MGO propriu-zis.
    2. Dau sa instalez patchul, si aleg peer 2 peer, recomandat de ei.
    3. Stau 5 min pana vad ca din 0% s-a facut abia 1% si dau cancel.
    4. Aleg HTML de data asta si mai stau 15 minute sa-l traga.
    5. Mai stau 2 min sa-l instaleze.
    6. Imi cere doua tipuri de conturi, mai stau 5 minute sa le fac direct de pe PS3.
    7. Trebuie acum sa verific mailul, sa confirm crearea conturilor: inca 5 minute.
    8. Ma loghez in joc, si mai stau 5 minute sa-mi fac personajul, ca nu erau predefinite.
    9. Alege skilluri, dar ce fac fiecare oare, mai stai 5 minute deci sa alegi ce-ti place.
    10. Dau automatching, si dupa 7-8 minute de searching for players imi bag picioarele si dau cancel.
    11. Dau sa joinez un lobby deja facut, mai stau 2-3 minute sa gasesc unul care nu-mi cere nush ce expansion.
    12. Dupa o ora de chin, in sfarsit sunt in joc.

Concluzia: Asa ceva fratilor nu ar trebui sa se practice, really. E way too long and way too complicated. Va zic eu, in calitate de game designer si gamer in acelasi timp.

Gameplayul propriu-zis e ok, desi putin dificil din cauza controalelor care nu sunt cele mai intuitive, valabil si pt single-player. Deci chestia cu L1 + triunghi + R1 ca sa tragi o data cu sniper rifle e ca si cum as face 2 pasi in spate si 3 in fata ca sa fac de fapt un pas in fata.

Nu stiu ce sa zic, imi trebuie o vointa mare si o plictiseala enorma ca sa intru din nou in MGO.

de acord cu tine man la tot ce ai zis mai sus insa si exagerezi putin. Da intr-adevar si eu am trecut prin toti acei pasi la inceput cand am intrat pt prima oara si mi-am facut cont & ****, dar eu am avut rabdare si chiar mi-a placut, probabil pentru ca imi doream sa vad cum e MGO si asteptam de mult chestia asta. Overall mie mi se pare super tare MGO, iar chestia cu controlul e iarasi doar ceva de obisnuinta. La inceput e mai aiurea, pana faci putin practice!

So ia zi, te prind la un MGO?

PS: istrategie esti ironic sau chiar ai vb serios?

2. #62 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Nu am exagerat deloc, cand zic 7-8 minute pai 7-8 minute a durat. Cand zic 15, pai 15. Jur!

Deocamdata sa termin single-player si pe urma mai vedem daca bagam online sau nu.

3. #63 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu a fost complicat, dar a durat o groaza sa downloadeze si sa fac conturile si personajul. Si jocul in sine e cam nasol. Pe mine, cel putin, nu m-a prins. Nu poti sa pui alte haine pe personaj dupa ce l-ai facut, spre exemplu.

4. #64 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Ba da poti, dar trebuie sa iti cumperi de pe site-ul lor care poate fi accesat direct din joc, prin niste puncte speciale .Acele puncte le castigi jucand online cat mai bine, faci si skill la arme, abilitati etc, asta daca le folosesti cat mai mult bineinteles

5. #65 SP
    O faza pe care nu am inteles-o, sau poate ca e bug: deci dupa ce ma omoara cineva, mai mor inca o data instant cand ma spawnez, si abia la a doua spawnare pot juca din nou. Care e faza?

6. #66 SP
    Nu am exagerat deloc, cand zic 7-8 minute pai 7-8 minute a durat. Cand zic 15, pai 15. Jur!

Deocamdata sa termin single-player si pe urma mai vedem daca bagam online sau nu.
    La mine a durat o ora sa downloadeze din P2P. Macar de puteam sa iau chestii noi direct din joc. S-au legat prea mult de site-ul ala doar ca sa zica lumea ca sunt mai grozavi. Daca lansau pack-urile ca DLC pe store si nu mai faceam atatea ID-uri inutile nu era acelasi lucru? MGS4 e un joc extraordinar, de aceea l-am jucat de 8 ori, dar partea online il trage in jos.

7. #67 SP
    O faza pe care nu am inteles-o, sau poate ca e bug: deci dupa ce ma omoara cineva, mai mor inca o data instant cand ma spawnez, si abia la a doua spawnare pot juca din nou. Care e faza?
    Si eu am patit asa odata pe un server dar era un lag de nedescris.Tragea 1 dupa mine cu sniper ma feream si zic : "huh, bine ca am scapat" si cand colo dupa 3-5 secunde ma trezec ca imi luam head-shot, iti dai seama ce delay era. Ce pot sa mai zic de faza cu spawn, ca ma inebunea.Apoi am intrat pe alt server cu rating mai mare si mergea totul ok. Deci banuiesc ca din cauza hostului se intampla chestia asta.

8. #68 SP
    8 ori? Eu imi fac probleme ca nici macar o data n-o sa-l termin, ca tot mi-e lene sa intru in el. Jocul e foarte ok in ansmablu, dar nu-mi dau seama ce aspect din el il face neatractiv pt mine. De fapt cred ca stiu, nu sunt un fan al jocurilor stealth. Eu termin nivelele ciuruind tot. Chiar ar fi pacat sa nu fac uz de arme cand exista nshpe mii.

9. #69 SP
    Sunt 69 de arme in joc si doua dintre ele le gasesti doar intr-un loc in actul 2. Am terminat jocul de 8 ori, dar, evident, cu un motiv.
    Attached Images Attached Images emblems.jpeg

10. #70 SP
    e vorba despre asa-numitul "spawn camping" care e foarte practicat de multi! Eu unul nu sunt adeptul, u gotta give ppl a chance, daca intelegi ce vreau sa spun!

11. #71 SP
    Aha! acu inteleg care era faza cu spawnul acela. Thx Junnkie

12. #72 SP
    MG Online anyone tonight?

13. #73 SP
    Poate eu, dar sper sa se mai bage cineva . Ma doare capatanosu de nu mai pot nush ce am dar s-ar putea sa intru

14. #74 SP
    Postez aici ca sa nu fac topic nou pt MGS4 single-player:

L-am terminat si eu weekendul asta. Ce pot sa zic, o capodopera de joc dpdv artistic, insa gameplay decent si cutscenes prea multe, prea dese, prea lungi.
    Daca vreau sa vad un film, pun un film, daca vreau sa ma joc, pai lasa-ma sa ma joc.

Anyway cutscene-urile ajuta mult la atmosfera, face jocul si mai cool, dar sunt exagerate. Dupa ultimul boss, nu mai voia jocul sa se termine odata. Film, film, film, film, credits, film, film, more credits, film, mission results, save game.

15. #75 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Postez aici ca sa nu fac topic nou pt MGS4 single-player:

L-am terminat si eu weekendul asta. Ce pot sa zic, o capodopera de joc dpdv artistic, insa gameplay decent si cutscenes prea multe, prea dese, prea lungi.
    Daca vreau sa vad un film, pun un film, daca vreau sa ma joc, pai lasa-ma sa ma joc.

Anyway cutscene-urile ajuta mult la atmosfera, face jocul si mai cool, dar sunt exagerate. Dupa ultimul boss, nu mai voia jocul sa se termine odata. Film, film, film, film, credits, film, film, more credits, film, mission results, save game.
    Vorbim totusi despre MGS. La ce te asteptai? Jocul este o capodopera din toate punctele de vedere!!!

16. #76 SP
    Nu vorbim despre MGS, ci despre un video game. Din punctul asta de vedere am apreciat jocul.

17. #77 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Yeee. Azi mi-a venit si mie MGS4. Cand ne bagam la un MGO ?

18. #78 SP
    mane eu sunt de parere ca inainte de a te baga in online sa joci sau sa te antrenezi cateva zile in el pentru ca daca intri direct in MGO o sa ti-o iei rau si s-ar putea sa te oftici! E doar un sfat. Daca vrei intram diseara creez eu un joc nou si ne antrenam putin. Cheers!

19. #79 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am jucat si in Beta.

20. #80 SP
    Member slabunator's Avatar
    am terminat si eu campania, dp care l-am restituit de la cine l-am imprumutat ( apropos, mersi mult) ...are rost sa il cumpar doar pt a ma juca online? cum e modul online si cat de des jucati?existaceva sistem ca la rainbow six vegas 2 in caretot avansezi in rank si primesti arme, costume etc?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks