Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 114

Thread: PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?

1. #1 SP
    VIP Member Donely's Avatar

PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?

Iata ca apar si primele stiri pe forumurile din afara, despre aparitia primului modchip pentru Playstation 3. Sa fie oare adevarat sau numai un zvon si atat ????

"Belzar PS3 Modchip – Fact or Fiction?
    Posted by greg on August 20, 2009

Xavier just posted an interesting tidbit in the comment section here… This is my first time hearing about Belzar, which is supposedly a full-fledged direct boot modchip with quite the feature set:

* Works on all PS3 models
    * Works on all PS3 regions (USA, JAP, PAL)
    * Direct Boot of PS3 original, import, and backup
    * Direct Boot of PS2 original, import, and backup
    * Supports multi-region Blu-ray Movie Playback
    * Supports multi-region DVD Movie Playback
    * No config disc needed – it just works!
    * Transparent stealth operation
    * Integrates proven belzar Intelligent Code Modifying System
    * No awkward USB interface – just insert DVD and play!
    * Supports all up to date titles
    * Ultra-low power consumption; does not interfere with normal PS3 operation
    * Only 12 wires to solder
    * No external PC/laptop needed
    * Completely upgradeable firmware, via Belzars USB 2.0 interface

The lowdown… On July 1st the public release was apparently delayed due to a nasty bug that crashed the console using the latest firmware update. Furthermore, a couple days back it’s said the modchip was sent to 50 beta testers for final bug testing. No price or release date has been mentioned/confirmed.

Now, as far as I’m concerned, this is absolute pure speculation for the time being. That is until some concrete evidence surfaces proving otherwise. Anyone, beta testers, hello?!"

2. #2 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    parerea mea e ca duce la fictiune...
    nimic nu e imposibil...insa ma indoiesc ca o sa apara la ps3 modarea in cele din urma si nici nu o doresc

3. #3 SP
    Nici eu nu prea cred, dar orice este posibil. Nu vreau discutii daca este sau nu moral sa se modeze PS3. Vreau discutii din punct de vedere tehnic, daca ar fi posibil aparitia unui modchip, stiind ca Sony a investit mult in protectia consolei contra acelor hackeri care vor sa sparga PS3-ul.

4. #4 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    au mai fost zvonuri si pana acum..si nimic real nu a iesit la iveala..dar nimic nu este imposibil

5. #5 SP
    Member slabunator's Avatar
    nu am prea inteles exact, chipul presupune rularea jocurilor de pe disc-uri blu ray sau hdd?

6. #6 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Totul a fost un zvon si cu PSP GO si PS3 slim..si uitati la ce s-a ajuns,deobicei zvonurile se adeveresc.

7. #7 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Totul a fost un zvon si cu PSP GO si PS3 slim..si uitati la ce s-a ajuns,deobicei zvonurile se adeveresc.
    se adeveresc ..important e ..cand

8. #8 SP
    Member slabunator's Avatar
    nu au precizat ca * Direct Boot of PS2 original, import, and backup se aplica doar la modelele de 60 gb, asta plus * Works on all PS3 models ma duce cu gandul la backward compatibility prin modare pt toate modele. se poate asa ceva?

9. #9 SP
    Banned running's Avatar
    donely tu te ai bucura ca sa apara acest chip pentru ca sa mai faci niste bani.nu ti ajunge cat faci de pe urma pspului,ps2ului si xbox360 ului si mai vrei si ps3?cine naibi a fost asa de incompetent incat sa il puna pe donely admin pe un forum unde scrie ca sa nu vorbim despre pirateriei iar el face piraterie si modeaza la lume consolele.

10. #10 SP
    Ma da esti tu destept tare,el nu obliga pe nimeni sa si modeze consola,el doar ajuta pe cei incompetenti(incapabili) ca tine si plus ca el si repara console,nu numai le modeaza

11. #11 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Cred ca Sony o sa bage inca ceva protectii prin firmwareul 3.0 care vine.
    Asa am inteles ca au facut prin fiecare firmware, mai inchideau cate o portita. Deci 3.0 o sa le mai dea de cap putin.
    O sa vedem ce si cum in timp.

12. #12 SP
    @running
    Discutam aici despre altceva, nu despre ce fac eu si cine mi-a dat dreptul sa fiu moderator si nu admin cum spui tu. Ia o pauza si mai treci un pic pe la scoala.

13. #13 SP
    A aparut pe mai multe forumuri din ce observ stirea..oare chiar o fi adevarat?l-au biruit?

14. #14 SP
    Member dogdan's Avatar
    faza cum ca poate rula jocurile de ps2 mi se pare cam fictiune.dar daca le face oh boy ar fi o palma mare aplicata celor de la sony.

15. #15 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    faza cum ca poate rula jocurile de ps2 mi se pare cam fictiune.dar daca le face oh boy ar fi o palma mare aplicata celor de la sony.
    Aici,dau dreptate.Cum ar putea acest chip sa ruleze backup-uri de PS2,cand PS3 (exceptie cel de 60 de GB) nu poate rula nici macar jocuri originale de PS2.Anyway,parerea mea e ca numai un chip ar fi prea putin.Insa,orice este posibil.Timpul ne va raspunde daca imposibilul a devenit posibil...
    LE30 second after )e jocurile de PS1,ceva?

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by braingrinder View Post
    Aici,dau dreptate.Cum ar putea acest chip sa ruleze backup-uri de PS2,cand PS3 (exceptie cel de 60 de GB) nu poate rula nici macar jocuri originale de PS2.Anyway,parerea mea e ca numai un chip ar fi prea putin.Insa,orice este posibil.Timpul ne va raspunde daca imposibilul a devenit posibil...
    Posibil sa fie vorba de un bios alternativ cu un FW hack, care face posibil si rularea jocurilor de PS2.

17. #17 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by braingrinder View Post
    PS3 nu poate rula jocuri de PS2 pt ca nu vrea SONY, inca. Cand va trebui (poate in noul firmware 3.0) vor implementa treaba asta prin soft.

18. #18 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Posibil sa fie vorba de un bios alternativ cu un FW hack, care face posibil si rularea jocurilor de PS2.
    E posibil.totusi,crezi ca SONY ar accepta asa ceva?Cum au facut si in cazul PS2-ului?Si totusi how about the PS1 games?

19. #19 SP
    Cred ca ps3 este echipat(toate modelele) pentru a rula jocuri de ps2 dar sony vrea sa dea drunul la acest feature printr un update de firmware doar cand va iesi din productie ps2.

20. #20 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Deja a devenit o chestie de ambitie, mai mult, sa reuseasca sa modifice PS3-ul. Personal, nu vad niciun avantaj, iar Sony, in eventualitatea unei reusite, sigur va adauga noi protectii. Cred ca este si putina abureala...deja am vazut multe posturi, cum ca asta era motivul din cauza caruia, respectivul nu si-a achizitionat un PS3....please...

Anyway, va imaginati un PS3 fara Playstation Network? Eu unul, nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast