Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 121 to 140 of 142

Thread: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)

  1. #121 SP
    Member szabi90's Avatar
    My console

    La mine totul a inceput undeva prin " 1995 " cand eram la gradinita " aveam vreo 4-5 anisori " am primit o consola Terminator " Sega Megadrive 2 " din Ungaria , cu 2 manete si jocuri. Erau cele mai frumoase vremuri , inca nu vazusem sau auzisem de console , era ceva nou pt. mine. Cel mai mult ma jucam Super Mario cu fratemio , sau Duck Hunt , ExciteBike , insa cu timpul am mai cumparat casete " Captain America , Adventure Island , Spiderman , Jungle Book , Contra , Double Dragon 2 , Street Fighter etc.. , dupa cum imi amintesc , anul 2003 a fost ultima oara cand m-am mai jucat pe consola.

    In anul 2002 am primit in imprumut de la un prieten o consola Super Nintendo , cu 2 manete si 3 jocuri " NBA 98 , TERMINATOR 2 si Judge Dredd. Cel mai mult mi-a placut dintre cele 3 jocuri , Judge Dredd. Imi amintesc , ca nu puteam salva jocul , astfel o zi intreaga m-am jucat ca sa termin jocul.

    Tot in 2002 , un coleg de clasa a primit de la tatal lui un Gameboy Color Pokemon , din Germania , cu 2 jocuri " Super Mario si Ottos Ottifanten " , iar dupa cateva luni am facut schimb cu el " cred ca undeva prin sfarsitul lui 2002 , inceputul lui 2003 "

    In 2011 Ianuarie , mi-am cumparat un Gameboy Andvance SO , si mi-am comandat jocul The Lost Vikings de pe ebay , iar in Septembrie mi-am cumparat un PSP GO , pe care l-am vandut in 2012 Ianuarie , ca sa imi cumpar un PS Vita.

    Ps Vita si GBA SP sunt consolele pe care le detin momentan


    Firts meeting with PC

    Prima intalnire cu PC -ul a fost undeva prin 2000 , iar prin anul 2001-2002 , varumio a primit un PC " 4.86 " , hard "500 mb , 16 mb ram , placa video de 4 ...ceva de genul. In fiecare week-end eram la el , si ma jucam GTA 1 , The Lost Vikings , Jeep , Jazz Jackrabbit , Blues Brothers , Prehistoric , Prince of Persia ... iar in Vara anului 2003 mi-a oferit mie PC-ul , care nu a rezistat nici macar 2 luni , s-a virusat si sa stricat.

    In 2004 Septembrie , am primit al doilea PC , care a rezistat 10 luni , pana in 2005 Junie / Julie , iar dupa doar 1 luna , am primit un alt PC , AMD Sempron 2600 , placa video 128 , 256 mb ram , 80gb hdd , care a trait vreo 6 / 7 ani. Al patrulea PC pe care l-am primit in 2009 , a fost un INTEL Pentium , Dual Core , 4 gb ram , 512 video , 320 gb hdd , care nu a rezistat mai mult de 3 ani. Momentan detin un PC , Intel Pentium , Core 2 Duo , 6 gb ram , placa video 512 , Hdd 320 gb.


    THE END

  2. #122 SP
    Junior Member Mhvsl91's Avatar
    Scurt si eficient. In 1998, un baiat din germania s-a mutat la mine in clasa. Ulterior am devenit prieteni si mi-a aratat ca are un '' PLAYSTATION '' (wtf is that?) . Cand m-a luat prima data la el si am inceput sa ma joc, deja stiam ca o sa fiu zilnic la el. Primul joc pe care l-am jucat a fost Street Fighter EX Plus @ (now, my favourite game of all time), urmat de Formula 1 si Mortal Kombat Trilogy. Atunci am stiut ca imi trebuie si mie unul. Spre fericirea mea am primit unul deja modat si un teanc de jocuri cum ar fii: Soviet Strike, Silent Hunter, Crash Bandicoot, Ridge Racer 4, Dead Or Alive, Driver 2 , Toca Race Driver , Tony Hawk etc etc.

    So...Gamer Since 1998 On All Playstation Consoles (mai putin Vita).

  3. #123 SP
    Junior Member shaoboy123's Avatar
    Prima mea consola chiar nu stiu cum se numea (avea doar tetris si era destul de populara) dar am petrecut nopti sub patura ca sa nu ma vada mama ca ma joc pana tarziu.

    A doua consola a fost un terminator , aveam casa plina de casete si faceam schimb de jocuri cu prietenii (nu pot sa uit cum am dat 2 casete pentru testoasele ninja care a fost bestial ) . Ma jucam destul de des pe ea pana a crapat .

    O perioada lunga am avut doar console portabile care le gaseam la magazinul din coltul blocului. Jucam decat jocuri cu sonic pentru ca la perioada aia eram un fan . Mereu spuneam ca imi iau si eu un ps2 care il vazusem pe la un prieten ,insa nu prea o duceam bine pe atunci .

    Prima mea consola serioasa a fost un psp ( GoW , Star Wars ,Naruto toata ziua ) ,care o luam la scoala ca sa mai treaca timpu.N-am mai luat-o la scoala pentru ca un coleg mi-a sters niste salvari din greseala (sau asa spune el) .

    Acum rup un ps3 toata ziua si emulez jocuri de console vechi pe pc (legend of zelda , pokemon ,etc)

    Am uitat ceva ? A da,pc-ul!Prin 2000 am cumparat de la un vecin cu 300 mii (banii de atunci) un pentium 1 (nu prea ma jucam pe el decat gta vice city ,gta 2 ) care au venit preinstalate .Mai tarziu am luat un pentium 4 512 rami 256 video care mai functioneaza si un ziua de azi .La vreamea care l-am luat era un monstru , jucam orice joc pana la ora aia .Cand ma gandesc ca am dat 30 milioane la timpu ala pe el acuma imi luam ceva de 10 ori mai bun .Internet am vazut prima data prin 2008 pentru ca nu era cablu in zona mea si mi-am bagat internet prin satelit de la zapp.Descarcam un joc de pe yahoo games in 3-4 ore .Pana mi-am facut toate updateurile la WoW a durat 3 zile .

  4. #124 SP
    Junior Member adriano_tm's Avatar
    Bună, numele meu este Adrian, am 17 ani, si am sa vă povestesc și eu cum am devenit pasionat de gaming.
    Prin anul 2001 am avut primul contact cu lumea jocurilor, mătușa mea din Italia mi-a oferit de ziua mea o consola Terminator, imi aduc aminte ca în fiecare duminică eram la piață cu tatăl meu care imi cumpăra tot felul de casete cu jocuri, acele casete galbene care probabil nu le voi uita cât trăiesc.Jocul meu preferat era fotbalul dar mă jucam și titluri precum: Street Fighter, Tarzan, Mario.În plus nu pot să ouit pe bunica , ea care juca tetris, sau cărămizi cu le zicea ea, cu ochelarii pe ochi si așezată pe un scăunel la 1 metru în fața televizorului
    In acel an, unchiul meu care tocmai venise din Germania mi-a adus un Gameboy împreună cu jocul Mario, care țin minte ca tatălui meu îi placea extrem de mult, în timp mi-am mai cumpărat niște jocuri, iar dupa vreo 3 ani unchiul meu mi-a adus un Gameboy Advance, cu jocuri precum:Super Mario (de data asta color ) Bruce Lee si ceva cu bătaie.
    Crăciunul anului 2003 a fost unul pe care nu îl voi uita niciodată.Mătuşa mea din Italia împreună cu unchiul meu, care era Italian, Mi-au făcut cadou mie și fratelui meu un Play Station 1, care era al unchiului meu, care își luase PS2.La vremea aceea nu știam eu de Play Station, vedeam pentru prima oara jocuri pe CD, titluri precum:Ronaldo
    v-football, Gran Turismo,Driver, si multe altele, dar astea trei mi-au placut cel mai mult, jocuri mi-am mai luat din piață sau îmi trimitea mătușa din Italia.
    Din păcate consola s-a stricat in 2006 și nu a mai putut fi reparată.
    Am primit prin 2009 si un ps2, care este la bunici, si când ma duc la ei să mă pot juca

    In 2007 am avut pentru prima oară un Pc,care rula jocurile de atunci foarte bine.Pană atunci mă jucam la vecinul meu care mi-e și cel mai bun prieten.El avea in 2004 jocuri faine:Carmagedon, fifa, gta 3 etc.

    In 2011 dupa ce părinții mei au strâns niște bani (noi nu prea având situații foarte bune în acea vreme) ne-au cumpărat un Xbox 360 elite 120GB, in ziua în care l-au adus acasă, cam in 26 decembrie, eu eram la ziua bunului prieten, mai sus menționat. Ajuns acasă dupa o noapte grea, credeam ca e de la băutură , vedeam pe mobilă un xbox, si sub brad cutia de la el, semn ca Moș Crăciun nu m-a uitat.

    Sper ca și crăciunul acesta sa fie ok din acest punct de vedere
    Până atunci imi amintesc aproape in fiecare zi, cum ma jucam cand eram mai mic si sunt fericit că am descoperit această lume minunată a jocurilor.
    Și vreau sa le mulțumesc părinților mei ca mi-au făcut un frate căruia îi plac jocurile la fel de mult ca și mie.

  5. #125 SP
    Ω Pira's Avatar
    N-am istorie dar o pot scrie. Bineinteles, pe langa faptul ca de Mos Nicolae, in '96 (10 ani) am primit un Terminator 2 de la ai mei si o disketa cu 9999999 in 1 cu Mario, tancuri, impusca-rata & others, urmate de alte zeci de diskete, abia in 2007 s-a intamplat cu adevarat magia. Anul care mi-a marcat intr-un oarecare fel tineretea, fiind si anul cand am cunoscut-o pe gagica-mea (viitoarea sotie). Aveau sa fie sarbatorile de iarna, cu 1 zi inainte de ajunul Craciunului, mama pregatind in bucatarie inca de dimineata, "d-ale gurii" cum s-ar spune la noi, acaparand casa cu mirosuri de mancaruri traditionale, care mai decare. Era si ziua cand un verisor de-al meu cu mult mai in varsta decat mine, din Austria, a venit in concediu acasa, dupa cativa ani plecat din tara, aducandu-si si PS2-ul phat cu el (fiind un fanatic cu jocurile). Era pt prima oara cand ma jucam pe PS2 (rusinos, veti spune, insa copilaria mea a fost una zbuciumata, axata mai mult pe anturaje, riscuri, muzica, droguri si alte tampenii infantile), nu aveam nici o "gara" cu jocurile pe calculator pe vremea aia. Venise la mine cu un entuziasm maxim, ca un copil fericit, dornic sa-mi prezinte mandru ce joc a reusit el sa termine, sa-l dea "peste cap". Atunci a fost momentul cand a scos din carcasa unui PS2 game, asa-numitul "God of War". Si atunci s-a declansat nebunia din capul meu! Discul acela mi-a schimbat viata, m-a deconectat total din imprejurime, cu fiecare minut si locatie pe care le parcurgeam in joc. Dupa primele 10-15 minute de acomodare cu maneta PS2 si dupa ce vazusem ce era in jocul ala, i-am cerut parca umil, sa-mi lase consola in noaptea aia, ca vreau sa-l termin neaparat. Eram plutifer, eram ravasit psihic, eram curios ce urma, care avea sa fie povestea completa, desi el imi spusese "in mare" despre ce era vorba. Implinindu-mi-se dorinta, lasandu-mi consola si jocul pt noaptea aia, aveam sa termin jocul pana a doua zi spre pranz (Easy Mode), nedormind, nemancand, decat cu tuica de pruna langa mine, stingandu-mi uscaciunea gatului de la intensitatea trairii momentului. Moment ce mi-a ramas intiparit in minte foarte clar si-n ziua de astazi, amintindu-mi cu nostalgie ce trairi am avut, ce clipe, ce senzatii, ce emotie... cum rareori mi se mai intampla. Era un simplu joc veti spune, aveam langa mine o fata ce mi-a sucit mintile, eram fericit si de faptul ca avea sa fie Craciunul, cea mai indragita perioada a anului de mine, aveam sa-l vad dupa 2-3 ani pe verisorul meu, care am o foarte buna relatie cu el, totul era magic, de vis, plus experienta noua si frumoasa. Trecand peste blackout-ul psihic de la experienta oferita de verisorul meu, aveam sa-mi iau dupa sarbatori, la inceput de 2008 si prima consola PS2, evident cu "God of War" inclus la pachet. Joc pe care l-am explorat in toate modurile posibile, jucandu-l cel putin de 10 ori, hard, very hard, no upgrade, no magic, nu mai stiam ce sa aduc nou in experienta asta. Asta se intampla in decurs de 1 luna, urmand sa-mi iau si partea a doua a jocului, "God of War 2", trecand la fel prin alta experienta unica si reluand iar si iar jocul dupa fiecare terminare a lui. Venise iar o perioada incarcata pt mine la un moment dat, incat am fost nevoit din lipsa de timp si atractie sa vand consola, ca sa aflu apoi ca se lucreaza la un alt joc din serie si anume "God of War 3". Nu mai trebuie sa pomenesc faptul ca mi-am luat actualul PS3 special pt partea a 3-a din serie.
    Aceasta este mini-povestioara mea, experienta mea frumoasa din viata care mi-a adus un dram de fericire, acum si nostalgie.

  6. #126 SP
    Junior Member Prowld's Avatar
    Pai sa incepem...
    Pe la 4 ani - Prin anul 2000 , am primit de la matusa mea un PC Pentium 4 nu mai stiu sigur configuratia de care nu eram asa pasionat. Ma mai jucam eu ce ma mai jucam DOOM , Wolfenstein ...dar la vremea aia nu prea stiam cu ce se mananca si eram cu Terminatorul.Imi rugam bunica zi de zi sa-mi cumpere cate o caseta pentru ca am invatat cate o poezie sau mai stiu eu ce faceam si sa spunem ca o "prosteam" . Ma jucam Fotbal , Mario si Pacman. Terminatorul a durat undeva pana in 2002-2003 cand Mama mi-a luat in sfarsit un PC . Eram in culmea fericirii atunci ca toti prietenii mei aveau un PC mai de "Doamne-Ajuta" . Am inceput sa reiau DOOM , Wolfenstein dar eram cuprins de Harry Potter atunci. Era ceva nou pentru mine. M-am jucat eu ce m-am jucat Harry Potter 1 , 2 , 3 si MK4 pana in 2004 am primit cadou un PS1 din Italia de la o vecina. Ei acolo a inceput magia adevarata, fara asi in maneca. Pe langa consola mi-a trimis si TombRaider si inca unul care nu mai tin minte cum se numea. Eram fascinat de cum poti impusca lupii , sa te urci peste tot , sa ai grija sa nu mori.Un an mai tarziu tatal meu a inceput sa-mi cumpere jocuri...vazandu-ma ca eram asa interesat de consola. Au urmat 3 titluri ce m-au marcat care si acum le-as juca cu placere zile intregi: Crash Bandicoot (1 , 2 , Warped , Bash) , inca un joc cu Bomboanele de la M&M's nu mai stiu cum se numea dar si Disney's Hercule. Cand jucam unul dintre astea timpul , realitatea , foamea , nimic nu mai conta pentru mine. In 2007 am primit un PC intre timp am dat PS1 inapoi pentru ca nascuse vecina si eu nu prea mai aveam ce face cu el. Pe "jucaria" mea noua am inceput sa joc GTA: SA , GTA Vice City , Fifa , Quake , Counter Strike 1.5,1.6 deoarece atunci am avut si eu prima data internet.O chestie noua foarte utila care ma fascina. Chiar daca aveam astea gandul meu era tot la consola...am avut o tentativa sa-mi iau PS2 dar... nu imi puteam permite la vremea aceea si eram fascinat de Naruto la vremea aceea. Un concept nou de GAMING. Voiam sa-l joc...dar nu puteam... pana la urma am dat uitarii consolele si am continuat pe PC. In 2008, am primit un PSP cadou de la mama pe care-l "rupeam in 15" toata ziua . Jocuri precum TEKKEN , Naruto , Bleach , DBZ , Eragon , MK . M-am jucat pe el pana prin 2010 cand febra a disparut...voiam altceva.In 2010 mi-am schimbat din nou PC-ul cu unul mult mai performant. Aveam si eu un AMD Phenom 2 6 Core 1055T Proc , 6GB Ram , Nvidia GeForce 250GTS, ce mai era de vis. Jucam jocurile la FULL VISUAL si nu orice jocuri...Alien Vs Predator , Spider-man Shattered dimensions , Mirror's edge . Era un vis devenit realitate... Pc-ul se ducea odata cu anii. Pana cand de ziua mea in 2012 am vrut o consola. DA! nu mi-am uitat pasiunea. Era visul meu de 6-7 ani de cand nu mai aveam PS1. Am convins-o pe mama sa-mi ia un PS3 Slim 320GB. Consola a venit cheala , decat cu controller . Am decis sa-mi iau putine jocuri sa nu ma "calicesc" . Am ales Naruto: ultimate ninja storm generations , hitman absolution si fifa13 . Am fost foarte multumit , naruto terminandu-l in prima seara iar in urmatoarele 2 zile Hitman. Fifa imi placea online nu imi bateam capul cu trofeele. Am inceput sa-mi iau jocuri ( asta este hobby-ul meu sa am o biblioteca plina sa am de unde sa aleg ce sa ma joc ) . Am o colectie destul de impresionanta pot spune pentru 9 luni de cand am PS3-ul titluri precum: Uncharted 1-2-3 , inFamous 2 , God of War Chains Of Olympus-Ghost of sparta-3-Ascension , Naruto UNS Generations , Hitman Absolution , Killzone 3 , Bleach: Soul Ressureccion , NFS Most Wanted , Assassin's Creed 1-2-3-Brotherhood-Revelations , Soul calibur 4 , Mortal Kombat vs Dc universe , Mortal Kombat Komplete, MMA , Sniper ghost warrior , Ps battle royale , DMC 1-2-3-4 si nu in ultimul rand FIFA13. Visul meu devenise realitate...dar acum o luna de zile am avut o surpriza. Am cumparat o punga de Lay's(chipsuri) si am vazut promotia... Premii: TV , Xbox360 Slim , Ipad. In gandul meu a fost "Cand vreodata o sa castig eu ceva" . Bag codul pe net dupa vreo ora si ceva si fara a-mi veni a crede ....am castigat un xbox360 slim. In fine acum sunt posesorul unui Laptop...Pc-ul l-am vandut pentru ca devenise un harb . Am o consola PS3 320GB , o consola XBOX360Slim 4GB cu kinect pentru ca asa a venit, un PSP2004 si un Laptop de care pot spune ca sunt multumit HP Pavillion G6 - 2305sq.

    Ehe si v-am spus povestea-sa si-am incalecat pe-o sa.

  7. #127 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Just 4 fun
    Attached Images Attached Images wallpaper-3000339.jpg

  8. #128 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    That fateful day..

    Am urcat scarile, am sunat la usa. Bloc U1, scara 3.

    "Sarut-mana, Razvan este acasa?"
    "Intra Codrin,e cu Alex..."

    Am intrat.In hol, m-am descaltat, mi am lasat geaca in cuier si am intrat in sufragerie.

    Alex era un tip care pe vremea aia facea drumuri la turci.Si aducea de acolo toate *****urile. La el am vazut primul MegaDrive, el a adus primul SNES..si jocurile de PlayStation. De la el au venit.

    Am batut la usa sufrageriei si am intrat. Alex si Razvan erau fermecati. Nici nu au bagat de seama ca am intrat in camera. Pe CRT-ul lui Razvan se desfasura un intro:


  9. #129 SP
    Member colossus's Avatar
    Eu am devenit gamer consolist de la 7 ani..Pai povestea e destul de simpla.Matusa si unchiul vecinilor mei pe vremea aceea erau plecati in strainatate(Italia)si veneau in Romania doar in vacanta de vara .Intr-o vara au venit din Italia ,dar nu cu mana goala ,ci cu un PSone FAT autentic
    (made in japan)+ au adus si un televizor micut SONY ,care spuneau ei ca e special pt asa ceva.Vecinii mei :Ati(porecla) si Andrei m-au chemat intr-o zi la ei sa-mi arate minunatia.Ce pot sa spun e ca am ramas la ei acasa toata ziua jucandu-ma tekken 3 ,KULA world,medievil, apocalipse (cu bruce willis)
    Hercules,ridge racer,driver, alone in the dark:the new nightmare,ABE's Exodus,ace combat.In fine la varsta aia apucam sa joc si eu vreo 10 min..ca mai mult nu ma lasau ..Si-mi aduc aminte ca PSone'ul suporta si cd-uri audio parca mi-aduc aminte melodia ..I;m the scatman....
    Vestea proasta era ca atunci cand rudele lor plecau inapoi in Italia luau si Playstation'ul cu ei...pana intr-o vara cand i l-au lasat definitiv baietilor..
    In anul 2005 consola a ajuns la mine..dupa care mi-au cerut-o si au vandut-o pe 50 lei....
    Adevarul e ca am mai avut si o consola ATARI Flasback3 (am vazut-o recent pe un site si imediat creerul mi-a redat imaginile copilariei)
    +un Nintendo pe care ma jucam jocul cu impuscatul ratelor,INSA PSone m-a ''miscat'' cel ai tare.

  10. #130 SP
    Member dtancu's Avatar
    O luam tiptil:


    Sega Mega Drive
    N64
    Gamecube
    PS2
    Xbox
    Dreamcast
    Wii
    PS3
    Xbox360 (3 buc)
    Wii U


    Portabile:


    Gameboy Color
    Gameboy Advance
    DS
    DSi
    3DS
    3DS XL
    PSP
    Vita


    Cam asta e istoria.

  11. #131 SP
    Member b615dub's Avatar
    Totul a inceput aproximativ acum 2 ani cand un prieten m-a sunat sa merg cu el sa-si cumpere un PS3 ca era la oferta, in functie de varsta (maxim 25 ani) ti se facea discount. Pentru o perioada l-a lasat la mine, eu am prins drag de el si i l-am cumparat

    Happy ending.

  12. #132 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    La varsta de aproximativ 5 ani aveam in casa o consola Atari 2600 si imi amintesc sa fi jucat doua jocuri speciale, Keystone Kapers si River Raid dar erau foarte grele pentru mine. Trecuse vremea si o data cu venirea frumoasei varste de 10 ani a sosit si consola Terminator, reusind pana la urma sa adun peste 50 de casete petntru el. Erau jocuri foarte tari, de multe ori veneau prietenii sa incercam un coop Chip & Dale, Battle Toads, Double Dragon. Singur ma jucam cu Ninja si Batman dar cu greu reuseam sa mentin gamepadul in stare functionabila .

    Dupa Terminator a venit si o perioada mai lunga de schimbare a platformei cand au inceput sa predea informatica la scoala generala si ne-au dat sa "programam" cu LOGO; doamne ce vremuri... Atunci m-am imprietenit cu MS Dos si toate jocurile din acea vreme; in cele doua ore pe saptamana eram vrajit de noile jocuri care erau mult mai colorate si mai ... "reale" decat cele experimentate pana atunci. In sfarsit jocul Battletoads care era preferatul meu pana atunci a fost detronat de Golden Axe si Prince of Persia, acestea din urma oferindu-mi zile placute si nopti nedormite chiar si acum! Alte titluri interesante erau Doom si Little Big Adventure, Hexen si multe altele.

    Cand am implinit varsta de 14 ani atunci in sfarsit am avut propriul computer personal Pentium 1 MMX cu Windows 95, initial nici nu stiam la ce sa-l folosesc pana un prienten mi-a adus un disc si a zis: "O sa-mi multumesti mai tarziu"... Era Diablo care urma sa ajunga jocul cu cea mai buna atmosfera ever, din punctul meu de vedere. Eram obsedat de acel joc invatand fiecare dialog si cunoscand fiecare coltisor. Au urmat Septerra Core, Gorky17, Crusader No remorse, prea multe sa le pot include complet.

    Am uitat tot ceeace inseamna o consola, nu credeam ca acele jocuri care m-au distrat in copilarie o sa-mi placa la fel ca jocurile de PC pana in ziua aceea... O zi frumoasa de toamna al anului 2006, o zi in care nu am avut absolut nimic de facut si am cutreierat cu un prieten un hypermarket, negasind alta ocupatie. Pe rafturile unui magazin de electronice era expus un televizor conectat la o consola PS2 Slim si era pornit un joc... ciudat...familiar parca. Trebuia sa-l incerc! Dupa ce m-au dat afara din magazin o jumatate de ora mai incolo fiindca scoteam sunete de extaz combinat cu strigate triumfatoare a doua zi "mi-am dedicat viata" sa-mi cumpar acel joc. Este vorba despre God of War, jocul jocurilor, rege asupra tinutului numit divertisment, o experienta de neuitat si o iluminare a cailor demult pierdute pentru mine; a fost mai mult decat atat, era scopul si motivatia mea intr-una. Desi o investitie precum a cumpara o consola noua era prea coplesitoare pentru un baiat care isi termina liceul si nu avea un ban in buzunar, mulgeam si piatra sa am un PS2 dar numai si numai cu acel joc care m-a varjit; dar totodata am descoperit un nou univers de jocuri necunoscute cum ar fi: Final Fantasy 10, Rachet & Clanck, Devil May Cry sau Shadow of the Colossus.

    Nu a fost altfel nici cu PS3, initial nu m-a interesat deloc dar cand a aparut jocul God of War 3... endingul partii al doilea nu facea decat sa puna paie pe foc, era un must have. Astfel sunt detinator de PS3 din 2010 si m-am imprietenit cu produsele Sony, cu jocurile exclusive care imi ofera experiente placute, de neegalat si m-am hotarat sa raman console gamer din motive care sunt cunoscute oricarui consolist dintre voi, incercand sa-mi largesc orizonturile spre alte experiente si alte console dupa limitarile timpului si a bugetului.

  13. #133 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Istoria mea:
    Attached Images Attached Images ab5vzyr_460s_v3.jpg

  14. #134 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Salutare tuturor.
    Doresc sa prezint putin si din istoria mea in materie de console:
    Inceputul anilor 90 au fost printre cei mai frumosi in materie de console, am avut un CIP (clona de z80) cel mai fain joc pentru el din pctu meu de vedere a fost "in to the eagles nest" un fel de precursor al wolfenstein, mai apoi am avut intamplator si un rambo (clona de atari 2600 parca). Prin 92-93 am pus mana pe un gameboy cu seria marioland si a fost ceva de vis pentru mine si copii din fata blocului cand stateam toata ziua sa ne jucam mario.
    Prin 96 rupeam terminatorul intro veselie ca si toti colegii de clasa, dar ma si jucam ocazional pe un sega original al unui prieten, eram dependent de sonic.
    Pe la inceputul anilor 2000 am primit un PS1, era nebunie, deoarece toata vara ma jucam la un club de console la noi in cartier unde erau numai ps1 si ne jucam Crashbandicoot racing, era echivalentul mariokartului din pct-ul meu de vedere.
    Prin 2004 am luat primul meu smartfone un nokia N-gage, cand colegii de clasa se jucau snake pe 3310 eu ma jucam redfaction si sonic, faina consola la vremea ei.
    Prin 2007-2008 am luat un PS2 si un psp, frumoase amintiri am cu aceste 2 console, mai ales vice city stories etc..
    Anul Trecut am luat un ps3 super slim si toata seria uncharted si toata seria resistance, care dupa parerea mea sunt niste capodopere.
    Tot anul trecut am luat si un ps vita care dupa parerea mea e cea mai tare consola de gaming mobil de pana acum.

    Ps. sper ca nu vam plictisit prea tare

  15. #135 SP
    Junior Member Danny35004R's Avatar
    M-am uitat prin tot threadul,si am zis sa-mi pun si eu povestea mea.

    Pre-warning inainte de a incepe:Am 14 ani,dar iubesc gaming-ul la nebunie.Sper sa nu creez vreo problema din aceasta cauza.

    STORY:

    Istoria jocurilor mele pe PC incepe undeva in 2002.Aveam un PC cam slab(Pentium 3,~64MB RAM,HDD necunoscut dar spatios)si cautam disperat jocuri ca sa nu ma mai plictisesc.Vine tata acasa cu niste jocuri,din care unele pirate.(erau pe CD-R,dar pe atunci nu stiam de asa ceva)Initial,eram bucuros nevoie mare:Total Immersion Racing,Ford Racing 2,Crazy Taxi si altele,dar apoi m-am pleostit,pentru ca FR2 si Total Immersion Racing mergeau sacadat,Crazy Taxi se bloca la pornire.Din cauza asta,ma limitam la Mario Forever si jocuri 16-bit (o "corcitura"de joc intre Mario si Spiderman)si un joc numit "Cool Pool",care ma amuza la culme,din cauza SFX-urilor pe care-l avea.
    Onwards to 2004-2005,tata mai aduce un joc in italiana numit Super TAXIdriver (asa scrie pe CD)care era o alternativa la Crazy Taxi.Nu prea m-a captivat jocul,asa ca m-am uitat pe disc si am gasit un joc mai interesant:Solaris 1.0.4 (un joc arcade si SF pe deasupra).
    Apoi,>> in 2007,primesc PC nou cu monitor nou(monitorul vechi era un CRT de 17",mare cat un televizor Blaupunkt vechi) ,impreuna cu un DVD-R cu Vista Ultimate. (again,inca nu stiam ca-i pirate)Eram bucuros la culme de el,iar tata se chinuia sa afle cum se instaleaza Vista,ca pe atunci Vista pentru noi era ca un sistem al OZN-urilor.Intr-o zi,aflu cum se instaleaza si da-i inainte.Apoi,incep sa caut jocuri noi,acum ca aveam PC mai performant.(128MB video integrat era pe atunci).
    Am tot jucat pe el de toate:GTA San Andreas,NFS Most Wanted si jocuri 2D.Tot pe el am aflat de torrents.
    In vara anului 2009,am avut ocazia (destul de scumpa,50 RON)sa am primul PS1.Tata il luase de la "Rusi" cu toata mataraia.Primul joc pe care l-am jucat pe el,facut de tata pe CD-R (din nou,nu am stiut de pirate pana prin 2013-2014),a fost Army Men:Air Attack in germana (era test CD,deoarece acel PS1 avea modchip in el).Apoi au urmat doua jocuri ce indrageam mult:Abe's Exoddus si Abe's Oddysee.Insa,prin 2010 acel PS1 s-a stricat.De atunci si pana acum,imi amintesc ca am stricat cam 16 console PS1.In acel timp insa,ma rugam de tata de naucea de cap sa-mi ia si mie un PS2.In final,am primit un PS2 slim.Pe atunci neavand decat doua jocuri originale de PS1,ma uitam pe net sa vad cum sa joc jocurile mele vechi pe CD-R.In final,dupa ceva mesterit la el,a inceput sa joace jocuri pe CD-R,cu renumitul "Swap Trick".Pana acum,am stricat mai multe PS1 decat PS2-uri (16 PS1 defecte vs. 9 PS2-uri defecte )
    Si tot asa pana in Dec. 2013-Martie 2014-prezent,acum am 4 console: 1 Wii,1 PS2 si 2 PS1(care fiecare au costat 10 lei ) cu chip.Oricum,deoarece nu-mi permit bani pentru jocuri originale (strang bani pentru o placa video noua pentru PC)cam toate sunt pe CD-uri si DVD-uri normale,insa in general sunt jocuri vechi toate.
    Amuzant este ca mai multe jocuri am pentru PC decat pentru PS2,PS1 si Wii.

    Scuze daca v-am plictisit,iar sper sa nu se supere nimeni ca aduc vorba de jocuri facute pe CD-R/DVD-R,dar chiar nu-mi permit sa iau originale,pentru ca sunt scumpe.(mai ales in mall la Altex)

  16. #136 SP
    Junior Member shinorbi's Avatar
    Behold! Preturi de '97-'98.
    Attached Images Attached Images nintendoflyer.jpg

  17. #137 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny35004R View Post
    Pre-warning inainte de a incepe:Am 14 ani,dar iubesc gaming-ul la nebunie.Sper sa nu creez vreo problema din aceasta cauza.

    STORY:

    Istoria jocurilor mele pe PC incepe undeva in 2002.Aveam un PC cam slab(Pentium 3,~64MB RAM,HDD necunoscut dar spatios)si cautam disperat jocuri ca sa nu ma mai plictisesc.
    Daca acum ai 14 ani, din calculele mele rezulta ca in 2002 aveai fix un an. Si cautai disperat jocuri ca sa nu te plictisesti. Seems legit.

    Edit: Vad ca in profile ai trecut ca ai 30 ani, noi ce sa mai intelegem?

  18. #138 SP
    Junior Member Danny35004R's Avatar
    Am pus data la intamplare fiind obisnuit cu acest lucru de pe PSX-Planet.ru si alte cateva (TheIsoZone si orice legat de gaming). Singura data care am folosit data adevarata de nastere (11.03.2000) a fost pe un forum de Windows,pe care l-am abandonat cand am gasit ca tot ce era acolo era luat de pe alt site. (la propriu) Sfarsesc aceasta postare printr-un mare SORRY pentru acest lucru. E un defect al meu de care nu pot scapa. (imbinat si cu faptul ca sunt putin paranoic in privinta anumitor site-uri de jocuri precum TiZ,XBOX-Scene si

    A, si un an aveam in 2001 un an. In 2002 am jucat primele jocuri de PC,abia atunci am avut un PC. (care a fost si singurul facut intr-o carcasa pana prin 2005,fiindca am mai avut o ciudatenie de PC facut dintr-un server PII Xeon intr-o cutie Dero, facut in stil AT/XT)

  19. #139 SP
    Junior Member Sebastian_nds's Avatar
    Eu,spre deosebire de majoritatea de aici am prins mania retro cam acum 1-2 ani,cand am descoperite emulatorul My Boy pentru GBA pe Android,si dai,aveam un orange zali,si bateria nu tine mult asa ca eram cu el mai tot timpul in priza,am cautat pe net istoria GBA si astia,asa ma cuprins o dragoste fata de jocurile retro,jucam mai ales Pokemon Ruby,apoi anul trecut am ales sa imi cumpar un NDS,nici acum nu stiu ce editie e,e cu un fel de verde si roz,tot atunci am mai comandat 2 pentru prieteni doar pe unul dintre ei l-a fascinat,am reusit sa termin Pokemon Black,a fost extrem de fain,apoi cum am fost pe a 8-a anul asta nu am prea jucat dar acum ma apuc din nou,vreau sa incerc majoritatea jocurilor,din pacate pe emulatoare,am doar 15 ani si nu imi permit sa imi cumpar console,posibil cand voi fi pe salariu meu sa imi fac o colectie.NDS e totusi cam nou asa ca joc mai mult GBA,SNES.

  20. #140 SP
    Junior Member guvidulsimpatic's Avatar
    N-as zice ca am fost vreodata jucator de consola sau de PC. Am jucat pe ce am apucat, cand am apucat. Prima oara cand am butonat ceva, a fost prin '85, era o jucarie de la Mattel Electronics, adusa de batranul meu de la munca. Imprumutata de la un coleg dupa multe rugaminti fierbinti. Cand am pus ochii pe ea, m-am aprins mai ceva ca focul lu' Ardei. Era ceva cu submarine si crucisatoare. Tare de tot, dar a trebuit sa o returnez. Dupa aceea (dupa '90) am capatat un Cobra (de productie romaneasca) daca si-l mai aminteste cineva. Mai vedeam prin revistele straine (Quelle) , aduse pe sub mana, ce jocuri sau ce aparate bucurau ochii celor de pe-afara. Abia cand m-am angajat am reusit sa-mi iau un PC corespunzator. Iar de console nici nu s-a pus problema decat abia prin 2007 cand piata de console SH era destul de bogata, abia atunci am reusit sa imi achizitionez ce vazusem cand eram copil. Ce se gasea prin 1996-2002, se gasea la magazinul Unirea, erau mai multe magazine cu jocuri si console noi si SH (3 parca, daca memoria nu ma inseala) cu preturi nu tocmai accesibile. In perioada aia ma jucam pe PC, unde pirateria pe diskete era in floare. Mai tin minte si acum drumurile facute in miez de noapte cu o sacosa de rafie plina ochi cu floape pe care incapeau maxim...2 jocuri. Si da era nebunie sa pui un joc de dimensiuni mai mari strict pe floape, dar cine avea bani de unitate optica in 96-97?!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 03-02-2020, 17:09
  2. Replies: 23 Last Post: 03-08-2019, 08:32
  3. Replies: 29 Last Post: 18-01-2016, 20:28
  4. Replies: 24 Last Post: 12-01-2015, 12:21
  5. Replies: 36 Last Post: 27-03-2013, 22:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts