Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 58

Thread: V-ati cumpara un joc de NES in ziua de azi ?

1. #21 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Mi le-a cumparat un amic care sta in US, le-am luat pe amindoua pentru ca era mica valoarea.
    Intr-adevar Bioforge este un super joc, a ramas undeva foarte sus in topul jocurilor mele preferate (poate chiar pe primul loc la action/adventure), este singurul joc care m-a facut sa instalez dosbox pe Vista ca sa-l mai joc si acum, si ce placere darky, nu se mai fac jocuri ca pe vremuri.

PS: Nu credeam ca mai exista cineva care sa fi jucat jocul asta. "I'm sorry my friend I have to kill you, but I must admit I'm enjoying the silence." ...

2. #22 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Oho stai linistit ca Bioforge era un joc super "cunoscut" pe vremuri -

3. #23 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Subscriu, de Bioforge imi aduc si acum aminte cu placere, alaturi de alti "grei" ai anilor de aur ai PC-ului.

4. #24 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Scuze pentru off topic....ce jocuri si unde gasesc pentru asa ceva CONSOLA PORTABILA JOCURI PLAYBOX ARENA PBA100 1GB si daca se gasesc pe net ..torrente..

5. #25 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Aia e o copie chinezeasca de PSP iar jocuri nu stiu unde gasesti. Despre jocuri pe torente stii ca nu vb

6. #26 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Da..stiu ca este chinezeasca.....tocmai de aceia am intrebat de torente..nefiind un brand(fiind si el tot o copie)......
    Multumesc pentru raspunsul promt si la obiect Gray......ai o bere.....

7. #27 SP
    Pe respectiva jucarie merg romuri de NES - sunt foarte usor de gasit pe torrente

8. #28 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Multumesc Rodarkoane....am o obligatie la cineva..si nu stiam cum sa caut...

9. #29 SP
    Junior Member SpaceWalker's Avatar
    Strict la intrebarea pusa de Rodarkone. Categoric ca as cumpara. De ceva timp am si postat cateva poze in care se aflau si casete de Nes care mi-au placut in copilarie. Totusi obiectivul numarul 1 este Snes-ul dar inca sunt unele casete cu un pret cam piperat si din motive financiare mai aman achizitionarea lor. Din cate imi dau seama Rodarkone sunt ca tine, pasiunea e prea mare ca sa ne opreasca preturile, de multe ori cam ridicate. De exemplu as vrea Ninja Gaiden Trilogy pentru Snes care este foarte rar si scump rau sau Battletoads and Double Dragon pentru Snes.
    O mica intrebare am ca sa nu deschid un topic numai pentru atat. Am comandat un adaptor 72 to 60 pin ca sa joc si jocurile de Famicom pe Nes si vreau sa stiu daca o pot sa joc si cele pirat, asa zisele "casete de Terminator". A incercat cineva asa ceva pana acum sau o sa fiu eu cobaiul?

10. #30 SP
    Da - in mod sigur vor merge doar sunt copii ale originalelor (ca si in cazul GB/GBC/GBA sau DS)

Cat despre intrebarea pusa de mine - practic cred ca am fost inteles gresit - cand am formulat'o tocmai platisem un joc de NES la pretul de 60 $ (adica similar cu cele de PS3 sau Xbox 360, sau wii) - evident jocul (care se poate vedea in poze mai jos) a venit sigilat - nou nout si este vorba despre un joc abea lansat - este din categoria reproduceri - ale unui joc care nu a fost niciodata lansat oficial (deci nu exista "problema" - de etica - respectiv pirateria)

Intre timp am gasit si jocuri de SNES - si multe jocuri de NES - din categoria reproduceri ale unor prototipuri si apoi scoase pe piata intr'o forma comerciala.

11. #31 SP
    Junior Member SpaceWalker's Avatar
    Multumesc de raspunsul rapid. Pana vine din US adaptorul, ma apuc sa fac stiva de casete de "Terminator". Mi-se pare o idee buna cu reproducerea jocurilor care n-au mai apucat sa fie lansate si zic eu ca se merita achizitionarea lor in calitate de colectionar. Eu inca n-am ajuns acolo, inca strang jocurile preferate din copilarie.

12. #32 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Da, as cumpara. Anumite jocuri NES bat la fund multe jocuri next-gen.

13. #33 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Pentru mine este o intrebare proasta pt ca cine ma stie stie ca DA! as cumpara, adica chiar cumpar, cum a zis si SpaceWalker incerc sa cumpar jocurile din copilarie si nu numai pe platforma NES

14. #34 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    In sfarsit am primit si eu un NES la cutie. Maine pun si pozele. Momentan este la "revizia estetica", cea tehnica a trecut-o cu brio

15. #35 SP
    Member Leni's Avatar
    hm....de NES nu prea, pentru ca nu prea mi-a marcat copilaria....insa de ex. ptr N64, care a fost prima mea consola, inca mai cumpar jocurile care mi le doream cand eram mic si ma uitam in pliantele acelea cu jocuri disponibile ptr consola care venenau cu fiecare joc. pe unele e drept ca am dar cate 50-70RON, insa au fost si jocuri ptr care am dat 100-150RON(paper mario, banjo-tooie)...la fel si ptr GBA am cumparat mario bros 3 cu vreo 100si ceva de lei...de cumparat noi nu cred ca le-as cumpara, din simplul motiv ca cele care sunt noi sigilate sau doar in mint condition sunt la preturi mari, iar la mai putin de jumate de pret gasesti acelasi joc dar putin uzata cutia si manualul, sau ma rog.....totusi cand a venit vorba de consola de suflet(N64) nu m-am zgarcit si am luat jocurile in stare ca noua chiar daca m-au costat mai mult...si cred ca majoritatea sunt in situatia asta....fiecare dintre noi are o consola de suflet, care i-a marcat viata intr-un fel sau altul si are multe amintiri cu ea...si la ale carei jocuri nu se zgarceste

16. #36 SP
    De fapt ideea mea era ceva de genul

- Intrii in magazin, gasesti pe raft jocuri pentru ultimele generatii de console dar gasesti si jocuri pentru generatiile vechi - la preturi similare - ce faci in momentul ala

Dai banii pe un joc pentru generatiile noi ?
    Sau ai fi dispus sa oferi aceeasi suma pe un joc sigilat de NES ?

Nu discutam despre piata de SH - pentru ca este o piata gri - care nu e agreeata de producatori si nici de distribuitori.

17. #37 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Daca ar fi un magazin in Romania in care s-ar gasi casete NES sigilate cred ca asi fi primul cumparator ce sufera un lesin in fata intrarii, apoi mai bag unul la raft (in caz ca nu i-am impresionat pe toti) si finalizez cu cateva spasme gen "peste de asfalt" la casa. Mai mult ca sigur primul joc mi-l vor da gratis. Parerea mea de impatimit al retro stuff-urilor e ca o caseta NES nu este doar un simplu joc pe tv... este o particica semnificativa din copilaria ultimilor "pionieri" sau "soimi ai patriei".

18. #38 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Da, as da o suma mare pe un joc de NES. Singura conditie este sa ma intereseze acel joc, sa vreau cu adevarat sa-l joc.

19. #39 SP
    Member i.gamer's Avatar
    Probabil as cumpara un joc(ori NES ori SNES a iesit cea mai buna consola a tuturor timpurilor la un top facut de IGN),daca as avea consola...
    Oricum,aceasta consola si jocurilept ea sunt cam raritati,iar colectionarii se bat pe ele...
    eu insa nu sunt un colectionar 100%
    am cv console,si o sa-mi mai iau(duh PSP 3004 duh),dar 65$ e exagerat

20. #40 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    eu as da pe un joc NES banii care i-as da pe un joc next gen, exact in felul in care dau si acum. doar daca ma atrage, daca stiu ca o sa imi placa. in cazul NES probabil as lua jocuri doar de dragul amintirilor. am momente in care prefer sa joc megaman 3, chip n dale rescue ranges, sau mario, desi daca as lua joystickul in mana as avea modern warfare 2, uncharted 2 si tot asa. chiar daca am prieteni care rad de mine sa zic asa, cand ma vad ca incerc sa fac speedrun la mario, nu ma descurajeaza. oldies but goldies

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast