Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 72 of 72

Thread: GeForce Now

  1. #61 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Ce stiti de Boosteroid?.
    Îți spun eu din experienta proprie la ce e bun Boosteroidul - te face sa-ti cumperi un PC nou cu placa video RTX după o luna.

    Jocurile de pe Boosteroid arata mai jenibil decat pe defunctul Google Stadia.
    Degeaba ai internet bun, nu te lasă să joci pe Ultra sau nu-ți salvează modificările în setările grafice. Platforma nu știe de exemplu sa-ti restarteze RDR2 cu opțiunile modificate

    Pe lângă asta , doamne ferește sa te joci un shooter multiplayer la ce lag are.



    Și nici Nvidia GeForce Now nu e mai bun. care arata mai bine și îți permite să duci pe ultra toate jocurile Assassins Creed și Watch Dogs, dar doar pe rezoluție de 1920x1080 și dacă te mulțumești cu 30-40 fps

    Am jucat gratuit pe GF Now o vara întreaga , dar când mi-am luat monitor 4k, nu doar ca se mișcă ca un ..... pe ultra la rezoluție 3840x2160, dar nici cu abonament plătit de RTX 3080 nu reușea sa ma duca la 60 fps. Și arata urat.
    Iar în setări îmi apărea o placa Tesla nu știu cât, deși eu plătisem abonamentul de 150 lei pt RTX 3080.

    Numai de recording sau live stream nu e bun în caz ca vrei sa faci bani din YouTube.

    După o luna de testat Boosteroid și Google Stadia cu abonamente, am zis "pana aici", și mi-am luat pc nou.


    Cloud gamingul o avea potențial, e bun pentru cine nu are pretenții la 4k și se joaca doar solo pentru poveste , fără live stream.
    Dar e abia la început și mai are cale lunga de câteva decenii pana va putea concura cu un pc high-end

    ---------- Post added 03-12-2022 at 08:07 ----------

    Quote Originally Posted by JDoe83 View Post
    Despre 3080 nu știu ce să zic, nu folosesc și nici nu voi folosi, e prea mult din punctul meu de vedere.
    Lol, ne plângem de RTX 3080 ca e prea mult și consuma mult, desi e deja depasit tehnologic de vreo 2 luni, dar sunt curios ce o sa facem în 2 ani când majoritatea jocurilor AAA vor cere sa ai placi din seria RTX 40 și RTX 50
    Sa vezi un RTX 4070 TI cât consuma. Și gen o sa devina un standard poate chiar de anul viitor un RTX 4080.

    Jocurile pentru generația a 9-a de console abia de la anu vor deveni cu adevărat next gen, când se vor lansa exclusiv pe PS5 , Xbox SX și pe placi video Nvidia.
    În 2024 trebuie sa apara PS5 PRO și Xbox series Z ca să duci jocurile care vor apărea atunci.
    Și pe PC jocurile vor fi tot mai pretențioase și mai mâncătoare de resurse.
    Ca doar Nvidia va deține monopolul în gamingul AAA pe PC pentru ca doar ea poate sa dezvolte placi video performante capabile sa ducă jocurile cu grafica next gen specifica anilor 2020.

    Caz în care ai de ales: Îți iei consola next gen ( Xbox Series X e suficient sa jici toate jocurile AAA de pe piata daca nu esti fanul exclusivitatilor de la Sony) fie PC cu placa RTX seria 40, ori renunti la gamingul AAA, iți iei PC pentru săraci cu placa și procesor AMD și te joci Fortnite și alte jocuri mai indie și cu grafica mai inapoiata.

    Gamingul AAA o sa devina un lux de acum înainte.

  2. #62 SP
    Junior Member JDoe83's Avatar
    Cloud gamingul este și va fi pentru device-uri mobile. Când zic că e prea mult 3080, mă refer la faptul că din punctul meu de vedere nu rentează să dau bani pe un abonament rtx 3080 de la geforce now, dacă eu joc pe o tabletă de 11' sau pe un laptop de 13.3'.


    Ar fi absurd să am pretenții de la un serviciu de cloud gaming pe un desktop cu monitor uhd, nimeni și nimic la ora actuală nu oferă vreun serviciu de cloud la preț decent pentru 4k 120 FPS cu totul pe ultra și fără lag în absolut orice joc.

  3. #63 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Au anuntat ca de la sfarsitul acestei luni:
    - Abonamentul 3080 devine Ultimate (RTX 4080)
    - FPS stream pana la 240 fps
    - Pentru 4K limita de 120 fps
    - Pretul ramane exact acelasi care era la abonamentul 3080 (atat lunar cat si pentru sase luni)
    - Suport pentru Ultrawide (pana la 3840 x 1600, dar si alte variante populare cum ar fi 3440 x 1440 sau 2560 x 1080)
    - NVIDIA Reflex care se lauda cu <40 ms latency

    Sursa: https://nvidianews.nvidia.com/news/n...to-geforce-now

  4. #64 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Pacat ca nu anuta si upgrade la libraria de jocuri. Serviciul e super ok calitativ insa ca si titluri disponibile e ,din pacate, destul de limitat. Desi sunt cateva mii, dupa o perioada relaitv scurta de timp epuizezi titlurile pe care vrei cu adevarat sa le joci. Nu inteleg de ce nu vor studiourile sa isi adauge jocurile la GFN? A fost reducerea de iarna peste tot (Steam, Epic, Ubi etc). Ma uitam sa vad daca e pe geforcenow, nu era nu cumparam. Am un pc care nu duce jocurile de ultima generatie si PS4. As fi cumparat chiar si God of War (era 30euro redus) sa il joc in 60fps max settings...dar si pe ala l-au scos desi la un moment dat era disponibil. Daca ca si mine sunt 10000 de oameni pe pamantul asta, puteau face Sony sau cine mama naibi a facut jocul 300.000 de euro lejer. Si ca exemplul asta sunt multe. Nu pot sa inteleg economic ce mama naibii ii opreste sa accepte sa isi adauge jocurile la GFN...

  5. #65 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Ii opreste faptul ca si PlayStation de exemplu are serviciu de cloud gaming pe PC (acum se numeste PlayStation Plus in loc de PlayStation Now), Xbox vine cu xCloud, Amazon... si asa mai departe.
    Stiu si ei ca daca ar pune la dispozitie toate jocurile pe GFN nu prea ar mai avea nimeni nici un motiv sa foloseasca servicile lor.
    Sper ca in viitor sa nu mai existe "lupta" asta in cloud gaming, spre binele nostru, al utilizatorilor, dar greu de crezut.

  6. #66 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Mda. Viitorul gamingului probabil asa va fi. Ca si Netflix, Amazon Prime, Hbo Max, Disney Plus etc. Abonamente functie de ce vrei sa joci. Cum la serviciile de streaming video mentionate ai functie de ce vrei sa vizionezi.

    Cu toate astea GFN e pana la urma "imprumutarea" unui PC pt a juca un joc pe care il deti. E ca si cand as cumpar un disc de PS5 si ar exista o firma care imprumuta console PS5 lunar pt o taxa. Similar, daca am cumparat jocul legal digital de pe Steam, de ce nu ma lasa sa il joc pe ce hardware vreau eu sa il joc, fie el si de imprumut?

  7. #67 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by nVidia
    Work to bring top Xbox PC game franchises and titles to GeForce NOW, such as Halo, Minecraft and Elder Scrolls, will begin immediately. Games from Activision like Call of Duty and Overwatch are on the horizon once Microsoft’s acquisition of Activision closes. GeForce NOW members will be able to stream these titles across their devices, with the flexibility to easily switch between underpowered PCs, Macs, Chromebooks, smartphones and more.

    Xbox Game Studios PC games available on third-party stores, like Steam or Epic Games Store, will be among the first streamed through GeForce NOW. The partnership also marks the first games that will be available on the Windows Store, support for which will begin soon.
    A New Window in the Cloud: NVIDIA and Microsoft to Bring Top PC Games to GeForce NOW
    Attached Images Attached Images fpqc8awxoaiwhzs.jpg

  8. #68 SP
    Manager paul's Avatar
    Primul joc din aceasta intelegere este Gears 5:
    Quote Originally Posted by Xbox Wire
    We’re thrilled to share that starting today, NVIDIA GeForce NOW cloud gaming members in the U.K., the U.S., the European Union and around the world can stream Gears 5, and on May 25 will be able to enjoy fan-favorites Deathloop, Grounded, and Pentiment.

    This is just the beginning stage of our forward-thinking 10-year partnership with NVIDIA to make PC games from Xbox Game Studios and Bethesda available to their GeForce NOW members. Together, we’re accelerating access to players around the globe by letting them choose how and when they game.
    Xbox Debuts PC Games to NVIDIA GeForce NOW Members Beginning Today - Xbox Wire

  9. #69 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Nvidia
    Catch the full list of games joining the cloud this week:

    - WrestleQuest (New release on Steam, Aug. 21)
    - Jumplight Odyssey (New release on Steam, Aug. 21)
    - Blasphemous 2 (New release on Steam, Aug. 24)
    - RIDE 5 (New release on Steam, Aug. 24)
    - Age of Empires: Definitive Edition (Xbox)
    - Age of Empires III: Definitive Edition (Xbox)
    - Age of Empires IV: Anniversary Edition (Xbox)
    - Crusader Kings III (Xbox)
    - Dead Cells (Xbox)
    - Deathloop (Xbox)
    - Doom 2016 (Steam)
    - Gears 5 (Xbox)
    - Grounded (Xbox)
    - Mount & Blade II: Bannerlord (Xbox)
    - No Man’s Sky (Xbox)
    - Pentiment (Xbox)
    - Quake (Xbox)
    - Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut (Xbox)
    - Stellaris (Xbox)
    - The Texas Chain Saw Massacre (Xbox)
    - Trackmania (Steam)
    - Valheim (Xbox)
    - Warhammer 40,000: Darktide (Xbox)
    - Wolfenstein: Youngblood (Xbox)
    - Wolfenstein II: The New Colossus (Xbox)
    GFN Thursday: Xbox Game Pass on GeForce NOW | NVIDIA Blog
    Attached Images Attached Images gfn-thursday-7-27-nv-blog-1280x680-no-cta.jpg

  10. #70 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Nvidia
    Members can now connect their Xbox accounts to GeForce NOW to sync the games they own to their GeForce NOW library. Game syncing lets members connect their digital game store accounts to GeForce NOW, so all of their supported games are part of their streaming library. Syncing an Xbox account will also add any supported titles a member has access to via PC Game Pass — perfect for members taking advantage of the latest Ultimate bundle.

    The new update also adds benefits for Ubisoft+ subscribers. With a linked Ubisoft+ account, members can now launch supported Ubisoft+ games they already own from the GeForce NOW app, and the game will be automatically added to “My Library.” Get more details on Ubisoft account linking.

    Version 2.0.58 also includes an expansion of the new game session diagnostic tools to help members ensure they’re streaming at optimal quality. It adds codec information to the in-stream statistics overlay and includes other miscellaneous bug fixes. The update should be available for all members soon.
    GFN Thursday: GeForce NOW, PC Game Pass Deal | NVIDIA Blog
    Attached Images Attached Images gfn_thursday-xbox_ubisoft.jpg

  11. #71 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Si totusi si dupa update-ul asta tot trebuie sa introduci datele contului Microsoft de fiecare data cand deschizi un joc de pe platforma lor din GeForce Now

    In alta ordine de idei, in prezent au un pachet interesant:
    Pentru un abonament pe 6 luni la GeForce NOW Ultimate (cel mai scump pachet al lor, care ofera RTX 4080) primiti acum inclus si 3 luni de PC Game Pass.

  12. #72 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Nvidia
    Members who own Diablo IV, Overwatch 2, Call of Duty HQ and Hearthstone on Battle.net can now stream these triple-A titles from NVIDIA GeForce RTX-powered servers in the cloud without worrying about hardware specs or long download times.
    GFN Thursday: Battle.net Games on GeForce NOW | NVIDIA Blog
    Attached Images Attached Images gfn-thursday-2-29-nv-blog-1280x680-no-copy.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Vand EVGA GeForce GTX 970 SC ACX 2.0 By crazyquark in forum Hardware PC & Mac
    Replies: 1 Last Post: 25-10-2019, 10:26
  2. Replies: 62 Last Post: 28-03-2014, 11:55
  3. Replies: 8 Last Post: 16-03-2014, 16:21
  4. GeForce ShadowPlay By RonanN1 in forum Software
    Replies: 0 Last Post: 31-10-2013, 18:56
  5. Replies: 21 Last Post: 13-09-2012, 11:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts