Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 763

Thread: League of Legends

1. #241 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    In ce folder se duc printscreen-urile?

2. #242 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    paint > ctrl v ...nu se salveza screenurile facute in joc xD

3. #243 SP
    Damn it...Thanks lol.

Anyway,vlad is imba
    Attached Images Attached Images 12234294.jpg

4. #244 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Joaca cineva in seara asta ?

5. #245 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu tocmai am pierdut un meci Am uitat sa te adaug, ca jucam. Acum fac o pauza, sa termin niste articole.

6. #246 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Cand arunci cu ca** nu te umplii si tu de el? mi se pare logic
    amuzantule

In opinia mea League of Legends asta e pentru cei ce nu isi permit HoN sau DoTA, adica aia mai saraci, in special copilutii. Daca vrei sa joci ceva mai serios, HoN sau DoTA.

7. #247 SP
    Member blondutzu's Avatar
    uau..cum naibii ai ajuns si aici trolluletzule.
    Cred ca toti imi impartasiti opinia
    Attached Images Attached Images attacking_troll_trollcat.jpg

8. #248 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    uau..cum naibii ai ajuns si aici trolluletzule.
    Cred ca toti imi impartasiti opinia
    Te bagi si tu in seama ca.. stii tu
    Imi spun parerea, nu stiam ca pe acest forum sunteti comunisti si doar parerile pozitive sunt acceptate, imi cer scuze!

9. #249 SP
    E o diferenta intre a-ti spune opinia intr-un mod frumos si intre a-ti spune opinia intr-o maniera jignitoare aka sa ne faci copiluti care nu ne permitem jocuri and such.De obicei,cand intrii sa comentezi pe o anumita tema,spui ca te-ai jucat,dar ca nu-ti place pentru ca [insert here argument] si o lasi asa.Acest thread este creat pentru cei care le place jocul si se joaca(OFC).End of discussion.

10. #250 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    E o atitudine tipic trolilor. Vin, improasca cu noroi, jignesc si apoi se simt victime cand sunt atentionati ca nu procedeaza bine. Ti-a zis bine andreicristian9, daca vrei sa-ti expui parerea o faci in mod civilizat. Nu ii vad pe cei carora le place ceva ca vin si spun ca toti cei carora nu le place acel lucru sunt copiluti, comunisti, etc, etc...

Ma'ntelegi™ DaxServ?

11. #251 SP
    A revenitu skillu ...siiii...siiiii AU BAGAT SANGE FRATE,iar vladimir nu mai arata ca o balta de diaree sau ca si cum ar arunca cu caca in tine

12. #252 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    A revenitu skillu ...siiii...siiiii AU BAGAT SANGE FRATE,iar vladimir nu mai arata ca o balta de diaree sau ca si cum ar arunca cu caca in tine
    Lol ? Nici sange nu avea League of Legends, fail again

13. #253 SP
    Haters gonna hate ...

14. #254 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by DaxServ View Post
    Da-i cu praf de mers pe HON si DOTA. Lasa-ne pe noi astia mai sarantoci in mizeria noastra. Chiar nu simti ca atunci cand vorbesti "pute"?

15. #255 SP

16. #256 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Nu avem nevoie de oameni ca tine in League of Legends, mergi in HoN. Kthxbye

Eu il aveam bagat de mult timp cu un programel de 14 kb.. dar e bine ca e default acum

17. #257 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

18. #258 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Jucam in seara asta cei de pe CG?

19. #259 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu sigur joc, numai sa imi spuneti o ora

20. #260 SP
    +1

@ Naz : cand sunt in joc si intrebi daca mai joc dupa...poate nu iesi din joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks