Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 39 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 763

Thread: League of Legends

1. #221 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    hai in joc naz..si hai si tu razorel ca te vad pe topic =)
    Am jucat un pic de Borderlands Acum mai am ceva de lucru, ca deh, asa e ca freelancer, si apoi poate dam un joculet - doua

2. #222 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Si cand ii dai reconnect iti iese din Launcher si iti da o eroare ?
    nop

3. #223 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Mie asa imi apare dupa fiecare meci.
    Attached Images Attached Images 12234294.jpg

4. #224 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Uhuuu l-am descoperit pe JAX,rupe baiatu.Strng sa il cumpar ca imparte glyphurile si markurile cu Olaf.

5. #225 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu joc cu Warwick si imi place foarte mult, dupa weekend-ul asta trebuie sa il cumpar ?

6. #226 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Da,weekendul asta a fost free-champion-selection (w/v),dupa trebuie sa iti cumperi eroii.Ma rog,sunt unii care ti-i da free in fiecare saptamana,e ca o rotatie .

7. #227 SP
    Doamne sa treaca cat mai rpd ca numa peste idioti am dat care efectiv nu dadeau ultimata in veci.

8. #228 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Sunt multi idioti in perioada asta, plus probleme tehnice....

dar totusi imi place sa fac scor pe idioti lol.
    Attached Images Attached Images asdf.jpg

9. #229 SP
    naz
    Pentru mine e benefic avand in vedere ca apuc sa invat sa joc, am ~ 1000 ip si ajunsesem sa fac si 7 cu 0 ... imi place jocul neasteptat de mult, thanks Laurentiu

10. #230 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Sorry AngelichTouch dar eu nu mai stau ca ma enerveaza la culme deconectarea asta continua de la server.Plus ca trebuie sa fac baie si sa ma duc la culcare...ohh scoala asta de dimineata e enervanta.Mersi de meciuri,poate jucam maine un 5 la 5 toti pe pe cg.

11. #231 SP
    om care sa joace mai defensiv ca tine n-am vazut

12. #232 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu n-am mai castigat un meci de zile bune Cred ca e din cauza ca sunt toti eroii free, si habar n-am cum sa joc cu ei. Sau doar joc eu prost

13. #233 SP
    naz
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Mie asa imi apare dupa fiecare meci.
    Am rezolvat problema, am scos router-ul si am cablat direct PC-ul, durerea o sa fie cand o sa vreau sa ma joc la Xbox si o sa trebuiasca sa refac tot lol

14. #234 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Eu n-am mai castigat un meci de zile bune Cred ca e din cauza ca sunt toti eroii free, si habar n-am cum sa joc cu ei. Sau doar joc eu prost
    6000 ip in 2 zile xD cu echipa formata,nu are rost sa zic cand am jucat solo si cei din echipa nu dadeau deloooc ultimata sau janna dps ..adica JANNA DPS

15. #235 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Mai joaca cineva acest joc ? Pe bune acum.. nu v-ati plictisit ? Am jucat doua meciuri si sincer.. e joc de copii de doi ani, jucati un joc serios, ca HoN sau DoTA

16. #236 SP
    Hon = dota hd ...mai bine joc originalu decat o copie cu grafica imbunatatita + ca nu prea il inteleg.Am jucat impreuna cu cativa prieteni pe lan si eu jucam cu the withch hunter si efectiv ii omoram dintr-un skill. 1 shot 1 kill lvl 6 starting items

17. #237 SP
    Banned DaxServ's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Hon = dota hd ...mai bine joc originalu decat o copie cu grafica imbunatatita + ca nu prea il inteleg.Am jucat impreuna cu cativa prieteni pe lan si eu jucam cu the withch hunter si efectiv ii omoram dintr-un skill. 1 shot 1 kill lvl 6 starting items
    E diferit si se bazeaza pe skill, nu pe snowball items cum e in League of Legends. In LOL tot ce iti trebuie e un caster cu un soulstealer, faci 20 stacks si pur si simplu distrugi echipa inamica de unul singur.. no skill involved, plus ca are grafica ca un joc de psp, suntem in 2011 acusi..

Acum na, fiecare se joaca ce ii place. Eu unul abia astept noul DoTA facut de Valve , va rupe si HoN si LoL

18. #238 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by DaxServ View Post
    E diferit si se bazeaza pe skill, nu pe snowball items cum e in League of Legends. In LOL tot ce iti trebuie e un caster cu un soulstealer, faci 20 stacks si pur si simplu distrugi echipa inamica de unul singur.. no skill involved, plus ca are grafica ca un joc de psp, suntem in 2011 acusi..
    Ti-ai spus parerea, acum te rog scuteste-ne de alte pareri penibile si lasa-ne sa jucam ce vrem.

19. #239 SP
    naz
    Quote Originally Posted by DaxServ View Post

Acum na, fiecare se joaca ce ii place. Eu unul abia astept noul DoTA facut de Valve , va rupe si HoN si LoL
    Ar trebui sa incerci sa iti exprimi parerea fara sa jignesti o mare parte a acestui forum, printre care se afla si un moderator lol. Daca acest joc iti insulta inteligenta poti sa-l stergi si sa treci mai departe, fiecare joaca ce vrea, dar nu toata lumea arunca cu ca**t in dreapta si in stanga.

20. #240 SP
    Cand arunci cu ca** nu te umplii si tu de el? mi se pare logic

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 39 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks