Teemo, e un pitic dat 'reaq
Recent l-am descoperit pe Shen, va fi urmatoarea achizitie, imediat cum am strans IP.
Teemo, e un pitic dat 'reaq
Recent l-am descoperit pe Shen, va fi urmatoarea achizitie, imediat cum am strans IP.
Shen is the man
Dar Doamne nu stiu cum sa-mi rezolv problema, NU VAD care este problema... acuma incerc sa vad daca merge pe clientul cu North America![]()
Daca vreti sa incercati eroi cu full atack speed runes / critical damage sa imi ziceti ca am toti eroii in afara de aia de 6300
@ Honord : Incearca totusi EU sa joci cu noi
@ Ilie : daca vrei si tu avatar imi zici cu cine.O sa iti dau si eu add la LOL![]()
Pai pana acum pe EU jucam si chiar nu inteleg problema, ba chiar am postat si pe forumul lor cu tot cu logs and things. Chiar m-am folosit de setarile la router puse de tine si tot nimic.
Si Angelic, daca tot te-ai oferit sa creezi avatare, imi poti creea un avatar cu Shen plweaz?![]()
Da link cu postu tau pe forumu lor pls sa zic si eu ca am aceiasi problema si sa spamam pana raspund aia
![]()
Se merita cumparat Anivia?Tocmai ce am primit un portie de woop-ass de la caracterul ala.Merge comparat cu Ryze ca stil?
Am sters threadul, nu avea rost il aveam de ieri de dimineata si nu stiau nici ei si bagau chestii de genul e din cauza vantului care bate in monitor, nu asta a fost raspunsul, dar nici departe de adevar.
O sa astept un Update pe EU, daca ma poate anunta cineva, ca sa-l reinstalez si sa incerc din nou.
L.E. vai de capul meu, ma chinui sa fac si eu un joc calumea de vreo 2 ore si numai persoane AFK si leaveri![]()
![]()
AngelicTouch,daca se poate unul cu Garen si unu cu Olaf.Mersi
O sa intru intr-o ora in joc,poate facem un meci.
Sorry ca am rasp asa greu da ma chinui sa fac platina la superstars v8.da jucam,ti-am dat add pe ym.
Merita cumparat, dar nu merge comparat cu Ryze ca stil de joc. Desi Anivia o sa ti se pare un campion mai putin agil este un "killer" excelent daca te obisnuiesti cu el.
Oricum sa-si mai dea si altcineva cu parerea. Mie 90% dintre eroi mi se par foarte buni, echilibrati si-i voi cumpara pe toti in viitor![]()
Mi-am reinstalat si eu jocul si de vreo 10 minute imi tot da "Logging onto chat service.."
---------- Post added 02-10-2010 at 01:34 PM ----------
Bon, am rezolvat prima problema.. acum imi da Connection Timeout...
---------- Post added 02-10-2010 at 01:58 PM ----------
(mx.messaging.messages::ErrorMessage)#0
body = (Object)#1
clientId = (null)
correlationId = "5667129A-4D2F-8314-D238-6C8FF036301D"
destination = ""
extendedData = (null)
faultCode = "Client.Error.RequestTimeout"
faultDetail = "The request timeout for the sent message was reached without receiving a response from the server."
faultString = "Request timed out"
headers = (Object)#2
messageId = "2861A69C-E54D-A0D4-2316-6C90DAA5B41B"
rootCause = (null)
timestamp = 0
timeToLive = 0
Si eu mai patesc sa-mi spuna Reconnecting to PvP Chat bla bla bla si trebuie sa ma reconectez in client ca sa mearga,dar totusi,nu primesc eroare aceea.
Am citit tot ce aveau ei prin FAQ si tot nu pot rezolva problema.. niciodata nu am putut juca jocul asta cum trebuie.
Bookmarks