Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 47 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #281 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    vezi tu la level 80 ca nu mai e chiar asa ... poate chiar de la 70 incolo cand nu te mai ajuta gearul din urma.
    Nu stiu cat de mult conteaza gearu ala de inceput. Si pe hunter am full T6 care nu cred ca am cu ce sa-l schimb pana pe la 78 si tot nu se compara cu deathknightul

2. #282 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    Era vorba de mai multe restrictii impuse de conturile trial, asa poate beneficia de tot ce ofera jocul.
    Da eu stiam altfel .. Se pare ca au fost modificate conturile trial acum ..Scuze

3. #283 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pana la urma m-am apucat de trial pana vin maine/poimaine jocurile..dupa aceea le activez.
    Am inceput pe realm-ul Stormscale,ca shaman (Horde)

Multumesc celor care m-au ajutat!

4. #284 SP
    Un filmulet cu pristul meu intr-un pug de noobi in Trial of grand crusade . La un moment dat ajung pe locu 1 la dps, dupa care mor eroic. Un noob este lovit de boss ....

5. #285 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Vai man.. sa te lasi intrecut de un DK

6. #286 SP
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Vai man.. sa te lasi intrecut de un DK
    L-am linistit la final ...

7. #287 SP
    Da, dar nu e prea cinstit.. tu ca ranged pe final ai un avantaj enorm la lupta asta

8. #288 SP
    Wtf, asta-i boss de wotlk? Tank and spank? Screw this.

9. #289 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Wtf, asta-i boss de wotlk? Tank and spank? Screw this.
    Sunt usori bosii in WOLK ...Bdw asta este 1 boss ...Pe heroic mod este un pic mai greu.

10. #290 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    voi va jucati pe servere oficiale sau pirat?

---------- Post added 18-06-2010 at 03:22 AM ----------

si nu inteleg de ce se agita lumea pt gear la sub lvl 80
    faci lvl foarte repede si apoi bagi la greu sa te gear cu t10
    iar old skul tiers raman pt colectie ce pot fi completate mai usor la lvl 80

11. #291 SP
    Jucam pe oficial.
    Eu nu stiu ce realm sa aleg pentru Alianta,ca nu am jcuat niciodata cu ea.Any help ?
    Si as mai vrea sa stiu daca e greu de jucat cu priestul,ca e super tare damage-ul lui mentorica.

12. #292 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Jucam pe oficial.
    Eu nu stiu ce realm sa aleg pentru Alianta,ca nu am jcuat niciodata cu ea.Any help ?
    Si as mai vrea sa stiu daca e greu de jucat cu priestul,ca e super tare damage-ul lui mentorica.
    Priest-ul nu este recomandat pt. �ncepători, este una dintre cele mai grele clase de crescut. Necesită ceva cunoștințe și răbdare. Dar nu aveai deja un caracter?

13. #293 SP
    Am inceput unul pe Stormscale,dar e cam slabut realmul.
    Ce ziceti de Frostmane?Alianta>Horde
    Mi-as face un druid,e o clasa dificla ?

Mentionez ca eu nu am jucat decat cu paladin,warrior si DeathKnight si as vrea sa incerc un caster.
    Ce sa aleg dintre Druid,Warlock,Priest si Mage? (shamanul nu prea imi place)

14. #294 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Vezi ca si shamanul este un caster excelent daca stii sa joci pe elemental cu el .Daca chiar vrei sa alegi dintre cele 4 clase care le-ai spus,eu as merge pe Warlock,este si usor de facut level si este si foarte bun @ raids.

15. #295 SP
    In care wow e priestul dificil de crescut? .. poate vanila sau tbc, pt ca in wotlk nu mai exista "clasa dificila ce necesita rabdare".

Cat despre damage-ul lui mentorica, orice caracter echipat bine la nivel maxim face damage mare... poftim si cateva exemple

Rogue

Warrior

Warlock

Mai vrei exemple?

Am spus si repet, nu mai exista clasa greu de crescut (am facut doar si un ghid) asa ca nu va mai agitati atat, jucati cu ce va place si aia e tot..

16. #296 SP
    Oh,mi-a ajuns battlechestul
    Acum..mie nu imi merge CD-ROM-ul,va trebui sa downloadez de pe site doar WoW+TBC ? sau si WotLK ?

Thanks again.

PS:Imi voi face un priest,sa prind si o guilda buna,raiduri,etc

17. #297 SP
    Holy crap ce au facut cu jocul asta? Am facut astazi niste "dungeon-uri" cica, nici nu apucam sa tin pasu la felul in care se fugea prin instante... Eu zic ca in urmatoru expansion sa te lase sa faci damage direct de pe mount sa fie mai rapid. Sau sa dai queue din Dalaran si sa-ti puna un filmulet si la sfarsit sa-ti dea loot. Ca e cam the same
    In schimb imi place foarte foarte mult sistemul de dungeon queue.

Nu stiu ce sa fac, ce-mi sugerati sa aleg pentru arena/bg: Hunter, DeathKnight sau Warrior ?

Btw aveti idee daca pot sa-mi schimb numele a 2 dintre caracterele mele? (intre ele?) As plati chiar si 2 name change-uri numai sa se poata. Am un ticket deschis de 1 zi si ceva dar nu raspunde nimeni

18. #298 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    A spus un coleg ca in urmatoarele doua luni o sa fie o saptamana de free migration, e adevarat?

19. #299 SP
    Pai mai Deathwing aia fac dmg de rup la Twin ..Acolo toate clasele rup.

20. #300 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    A spus un coleg ca in urmatoarele doua luni o sa fie o saptamana de free migration, e adevarat?
    Free Migration este doar pe unele realm-uri... și deobicei sunt de pe servere full pe servere cu population low.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 47 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast