Pana la urma m-am apucat de trial pana vin maine/poimaine jocurile..dupa aceea le activez.
Am inceput pe realm-ul Stormscale,ca shaman (Horde)
Multumesc celor care m-au ajutat!
Un filmulet cu pristul meu intr-un pug de noobi in Trial of grand crusade . La un moment dat ajung pe locu 1 la dps, dupa care mor eroic. Un noob este lovit de boss ....
voi va jucati pe servere oficiale sau pirat?
---------- Post added 18-06-2010 at 03:22 AM ----------
si nu inteleg de ce se agita lumea pt gear la sub lvl 80
faci lvl foarte repede si apoi bagi la greu sa te gear cu t10
iar old skul tiers raman pt colectie ce pot fi completate mai usor la lvl 80
Jucam pe oficial.
Eu nu stiu ce realm sa aleg pentru Alianta,ca nu am jcuat niciodata cu ea.Any help ?
Si as mai vrea sa stiu daca e greu de jucat cu priestul,ca e super tare damage-ul lui mentorica.
Am inceput unul pe Stormscale,dar e cam slabut realmul.
Ce ziceti de Frostmane?Alianta>Horde
Mi-as face un druid,e o clasa dificla ?
Mentionez ca eu nu am jucat decat cu paladin,warrior si DeathKnight si as vrea sa incerc un caster.
Ce sa aleg dintre Druid,Warlock,Priest si Mage? (shamanul nu prea imi place)
Vezi ca si shamanul este un caster excelent daca stii sa joci pe elemental cu el.Daca chiar vrei sa alegi dintre cele 4 clase care le-ai spus,eu as merge pe Warlock,este si usor de facut level si este si foarte bun @ raids.
In care wow e priestul dificil de crescut?.. poate vanila sau tbc, pt ca in wotlk nu mai exista "clasa dificila ce necesita rabdare".
Cat despre damage-ul lui mentorica, orice caracter echipat bine la nivel maxim face damage mare... poftim si cateva exemple
Rogue
Warrior
Warlock
Mai vrei exemple?
Am spus si repet, nu mai exista clasa greu de crescut (am facut doar si un ghid) asa ca nu va mai agitati atat, jucati cu ce va place si aia e tot..
Oh,mi-a ajuns battlechestul![]()
Acum..mie nu imi merge CD-ROM-ul,va trebui sa downloadez de pe site doar WoW+TBC ? sau si WotLK ?
Thanks again.
PS:Imi voi face un priest,sa prind si o guilda buna,raiduri,etc![]()
Holy crap ce au facut cu jocul asta?Am facut astazi niste "dungeon-uri" cica, nici nu apucam sa tin pasu la felul in care se fugea prin instante... Eu zic ca in urmatoru expansion sa te lase sa faci damage direct de pe mount sa fie mai rapid. Sau sa dai queue din Dalaran si sa-ti puna un filmulet si la sfarsit sa-ti dea loot. Ca e cam the same
In schimb imi place foarte foarte mult sistemul de dungeon queue.
Nu stiu ce sa fac, ce-mi sugerati sa aleg pentru arena/bg: Hunter, DeathKnight sau Warrior ?
Btw aveti idee daca pot sa-mi schimb numele a 2 dintre caracterele mele? (intre ele?) As plati chiar si 2 name change-uri numai sa se poata. Am un ticket deschis de 1 zi si ceva dar nu raspunde nimeni![]()
A spus un coleg ca in urmatoarele doua luni o sa fie o saptamana de free migration, e adevarat?
Bookmarks