Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 47 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 923

Thread: WoW - World of Warcraft - Discutii generale

1. #641 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    pwj- un gameplay time?

2. #642 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    No... de cand am DK-ul ma bate gandul... ce meserii sa imi pun... propuneri ?

3. #643 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    @nightprowler Vreo 5 zile. (3 pana la 55, 2 la 64)

4. #644 SP
    ok, so ...sistemul RAF permite numai celui care primeste invite sa DEA levele.
    asta inseamna ca eu care sunt invitat incep sa fac level cu cel care imi da invite si sa zicem ca ajung la 50 in cateva zile.
    abia dupa aceea pot tot eu sa-i dau lui levele din cele pe care le-am facut impreuna.(nu le pierd, stiu...)
    mi se parea mai logic ca eu, cel fraierel, care abia incep sa joc, sa pot primi levele de la cel care deja are charuri de level mai mare.

5. #645 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    lol
    Attached Images Attached Images 1272913447.png

6. #646 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    OMG LOL !!
    Tu ai vorbit cu GM-ul ?Sau e luata de pe net ?

7. #647 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    De pe net

8. #648 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    pt alte servere folositi alte forumuri. la noi zicem PASS

GAME ON

9. #649 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    unde pot sa gasesc gameplay time cu un personaj? ca nu gasesc pe armory

10. #650 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Scrii in chat "/played" pe caracterul respectiv.

11. #651 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ai mai ce n00b sunt

12. #652 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    pt alte servere folositi alte forumuri. la noi zicem PASS

GAME ON
    poate nu au inteles...ca au mai incercat si alte dati:
    NU NE INTERESEAZA SERVERELE PRIVATE!

ok, si acum on: YES! mi-am luat battlechestul! trebuie sa mai astept 2 saptamani acum ca duminica plec.

13. #653 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Ar fi bine daca s-ar face o lista cu toti cei de pe CG care pe ce realm joaca. Am jucat si eu cam 2 ani la rand pana anul trecut in primavara cand a aparut Ulduar, Naxx fiind baza atunci. Am vandut contul si de vre-o saptamana ma mananca iar degetele sa ma reapuc mai ales ca timp seara este din plin si pe consola s-a pus un strat gros de praf. Eu am jucat pe Darkmoon Fire, PVE server cu jucatori scandinavi in special. Main: druid resto, secondary: hunter si DK. As prefera un realm PVP de data asta, cine are o guilda si doreste un partener de joc cu "putina" experienta in WoW inca din Vanilla WoW here I am.

LE: Cam in 10 zile imi vine o bijuterie de Razer Naga si trebuie neaparat sa il infig in WoW Home | Get Imba With The Razer Naga

14. #654 SP
    Senior Member mentorica's Avatar

Am ajuns la 950 haste scot 7 k pe dummy 10 k + in raid normal 15 k + in icc 25 heroic .

---------- Post added 01-08-2010 at 07:48 PM ----------

Quote Originally Posted by rockybt18 View Post
    Ar fi bine daca s-ar face o lista cu toti cei de pe CG care pe ce realm joaca. Am jucat si eu cam 2 ani la rand pana anul trecut in primavara cand a aparut Ulduar, Naxx fiind baza atunci. Am vandut contul si de vre-o saptamana ma mananca iar degetele sa ma reapuc mai ales ca timp seara este din plin si pe consola s-a pus un strat gros de praf. Eu am jucat pe Darkmoon Fire, PVE server cu jucatori scandinavi in special. Main: druid resto, secondary: hunter si DK. As prefera un realm PVP de data asta, cine are o guilda si doreste un partener de joc cu "putina" experienta in WoW inca din Vanilla WoW here I am.

LE: Cam in 10 zile imi vine o bijuterie de Razer Naga si trebuie neaparat sa il infig in WoW Home | Get Imba With The Razer Naga
    Am luat eu Naga super scula o sa iti placa . Cat despre realm iti recomand TN acolo joc eu sotia mea bodopsx , raul jucam horde .

15. #655 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Hey,

1. Trebuie sa cumpar si cd-urile sa pot juca sau doar gamecard-uri daca am deja jocul instalat de la trial ?
    2. Ce realm imi recomandati pentru un incepator care la inceput vrea PVE ?

Mersi mult

16. #656 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    1.pai intra pe World of Warcraft Europe - Try World of Warcraft's Free Trial
    editia normala o iei pe moca cu trial..poti sa cumperi expansionuriile online sau de la magazin
    iar game cards la fel
    online sau magazin
    2.eu personal sunt pe mazrigos,este un server de pve foarte bun pentru hoarda

17. #657 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Hey,

1. Trebuie sa cumpar si cd-urile sa pot juca sau doar gamecard-uri daca am deja jocul instalat de la trial ?
    2. Ce realm imi recomandati pentru un incepator care la inceput vrea PVE ?

Mersi mult
    Iti recomand Twister Neather EU horde te ajut daca vi pe el .

18. #658 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    1.pai intra pe World of Warcraft Europe - Try World of Warcraft's Free Trial
    editia normala o iei pe moca cu trial..poti sa cumperi expansionuriile online sau de la magazin
    iar game cards la fel
    online sau magazin
    2.eu personal sunt pe mazrigos,este un server de pve foarte bun pentru hoarda
    Am avut deja trialul, m-am jucat cele 10 zile. Dap, am vazut, imi cere o plata de 19.99 USD pentru 30 zile si pe Amazon prepay de 60zile e 29.99 USD. Pot folosi codul prepay?

Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Iti recomand Twister Neather EU horde te ajut daca vi pe el .
    Hmm, vad ca toti sunteti horde eu parca jucasem night elf, parca e in Alliance right?

19. #659 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Am avut deja trialul, m-am jucat cele 10 zile. Dap, am vazut, imi cere o plata de 19.99 USD pentru 30 zile si pe Amazon prepay de 60zile e 29.99 USD. Pot folosi codul prepay?

Hmm, vad ca toti sunteti horde eu parca jucasem night elf, parca e in Alliance right?
    Daca joci pe trial nu mai conteaza iti facem un horde rapid 1 - 60 cu RAF in 2 zile ... Daca vrei iti dau RAF si iti explic cum sa faci ...

20. #660 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Daca vi la noi te ajut si eu . TN EU FTW!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 47 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast